2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay yok yapamıycam çok korkuyorum az önce sol kasığıma bi ağrı girdi eşimle hazırlandık acile gidiyorduk nerdeyse tam çıkıcaz geçti ağrı
Kız ne acilikorkma bak bende korkuyordum çok ama Allah yazmış yedekte embriyon bile var..neden korkuyorsun..seninde olsaydık var ya

Kız ne acilikorkma bak bende korkuyordum çok ama Allah yazmış yedekte embriyon bile var..neden korkuyorsun..seninde olsaydık var ya
Ay bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tan kız eşim Nuh diyo peygamber demiyo ben pazartesi öğrencem

Ne düşüneceğimi şaşırdım valla sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyoruminşallah yerleşme kanaması görmeden pozitif haberleri alırız

Ay bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tan kız eşim Nuh diyo peygamber demiyo ben pazartesi öğrencem
Ben eşimi bu çocuk konusunda dinlesem var yaa..bu ağrıyı çeken biz..iğnede bize sokuluyor ne zaman isterim yaparım testi..onlara hava güzel

Ya vallahi ben de istiyorum ama eşim çıkmazsa çok üzülürüm yapma dedi elimi kolumu bağladı bari sen yap sana da seviniyim umut olsun bana
Hadi inşallah bende söylemeyeceğim eşime bakalım umarım olmuştur olmazsa tabiki ister istemez üzülür insan ama et geç öğreneceğiz diye düşünüyorum zaten test gününe 2 gün kalmış oluyor benim yarın.

Kuzuuuuuuuuu ben kaçırdım konusmalariiiiiii ayyyy o kadar mutlu oldum ki Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim kız çok duygulandım ya kıyamam sana
Sağol canım..Bende şoktan testin arka tarafına bakıb çizgi bekliyordum testi yaparken

Hayırlı olsun canım

Ay ben testte pozitif görmeme rağmen hala stresliyim kasıklarımda doluluk gibi bişey vardı bugün gitti sanki hemen korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum kafayı yemek üzereyim

Ay ben testte pozitif görmeme rağmen hala stresliyim kasıklarımda doluluk gibi bişey vardı bugün gitti sanki hemen korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum kafayı yemek üzereyim
Tadını çıkar bence hamilesin ve mutlu ol hiç kötü düşünme lütfen sadece bebeğini düşün dua et bol bol

Ben eşimi bu çocuk konusunda dinlesem var yaa..bu ağrıyı çeken biz..iğnede bize sokuluyor ne zaman isterim yaparım testi..onlara hava güzel
Kız anaaa deme öyle ben eşimin üzülmesine dayanamam gözümün içine bakıyor bana bişey olacak diye ay ben bugün çok duygusalım

Ayy valla bitirdik kız baksana bugün Perşembe pazartesi hepimiz öğrenmiş olcaz hamiş hamiş konuşalım inşallah yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…