Kız ne aciliAy yok yapamıycam çok korkuyorumaz önce sol kasığıma bi ağrı girdi eşimle hazırlandık acile gidiyorduk nerdeyse tam çıkıcaz geçti ağrı
Yanında olsaydımKız ne acilikorkma bak bende korkuyordum çok ama Allah yazmış yedekte embriyon bile var..neden korkuyorsun..seninde olsaydık var ya
Kesin geçmiştirBen 13 mayısta vurmuştum etkisi geçmiş midir 12 gün olmuş
Ay bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tanKız ne acilikorkma bak bende korkuyordum çok ama Allah yazmış yedekte embriyon bile var..neden korkuyorsun..seninde olsaydık var ya
Ayy iyi mi kötü mü bilemedim benim eşim test tarihimi bile bilmiyorAy bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tankız eşim Nuh diyo peygamber demiyo ben pazartesi öğrencem
KuzuuuuuuuuuHamileyim kuzumAllah sanada nasip etsin
Ne düşüneceğimi şaşırdım valla sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorumŞuana kadar pozitif cikanlarda pek olmadı yerleşme diye biliyorum benim ilk gebeliğimde hiç olmadı mesela bende belirtide olmadı şuanda yok olan şeyler aşırı ilaçtan ilk transferimde ben 2 tane ilaç kullanıyordum sadece şimdi iğnesi fitili ilacı vücud farklı tepkiler veriyor ister istemez.
Ben eşimi bu çocuk konusunda dinlesem var yaa..bu ağrıyı çeken biz..iğnede bize sokuluyor ne zaman isterim yaparım testi..onlara hava güzelAy bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tankız eşim Nuh diyo peygamber demiyo ben pazartesi öğrencem
Hadi inşallah bende söylemeyeceğim eşime bakalımYa vallahi ben de istiyorum ama eşim çıkmazsa çok üzülürüm yapma dedi elimi kolumu bağladıbari sen yap sana da seviniyim umut olsun bana
Sağol canım..Bende şoktan testin arka tarafına bakıb çizgi bekliyordum testi yaparkenKuzuuuuuuuuuben kaçırdım konusmalariiiiiii ayyyy o kadar mutlu oldum ki Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim kız çok duygulandım ya kıyamam sana
TebriklerKızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
Hayırlı olsun canımKızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
Al sana güzel bir haber daha gözün aydın olsunSelam kizlar 9 mayista donmuş embriyo transferi olmuştum, dün hamile oldugumu ögrendim hala inanamiyorum
Tadını çıkar bence hamilesin ve mutlu ol hiç kötü düşünme lütfenAy ben testte pozitif görmeme rağmen hala stresliyim kasıklarımda doluluk gibi bişey vardı bugün gitti sanki hemen korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum kafayı yemek üzereyim
Kız böylesi de çok öylesi de çok ortası yok mu yaaaaAyy iyi mi kötü mü bilemedim benim eşim test tarihimi bile bilmiyor
Kız anaaa deme öyle ben eşimin üzülmesine dayanamam gözümün içine bakıyor bana bişey olacak diyeBen eşimi bu çocuk konusunda dinlesem var yaa..bu ağrıyı çeken biz..iğnede bize sokuluyor ne zaman isterim yaparım testi..onlara hava güzel
Ayy valla bitirdik kız baksana bugün Perşembe pazartesi hepimiz öğrenmiş olcaz hamiş hamiş konuşalım inşallah yaaaaHadi inşallah bende söylemeyeceğim eşime bakalımumarım olmuştur olmazsa tabiki ister istemez üzülür insan ama et geç öğreneceğiz diye düşünüyorum zaten test gününe 2 gün kalmış oluyor benim yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?