Ben 13 mayısta vurmuştum etkisi geçmiş midir 12 gün olmuşKızlar bir şey soracağım çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçer
Amin Allah canım.Allah bekleyenleride sevindirsinCanım çoookkk sevindim Allahım sağlıkl kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım çok sevindimAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Ayy bir anda sardı ama geçti şükür yaaaNegatif düşünceleri aaattt düşünme oylepozitife odaklan
Ay Allah korusun kııız dikkst et kendine güzelce ye iç dinlenKız yok acıktım dedim artık iyi beslenmeliyiz hem ilaclarımi edeyim düşük riski hiç olmasın
Ya vallahi ben de istiyorum ama eşim çıkmazsa çok üzülürüm yapma dedi elimi kolumu bağladıGaliba yapacağım böyle beklemek daha çok geriyor.
Allah hep sevindirsinCanım çok sevindim
Geçmiştir bence canımBen 13 mayısta vurmuştum etkisi geçmiş midir 12 gün olmuş
Aynen öyle yarın sende test yap beklemeAy Allah korusun kııız dikkst et kendine güzelce ye iç dinlen
Teşekkür ederim canım inşallahHayır sanmıyorum kendşni zorlamadığın sürece bişe olmaz canım hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun bebişin
İnşallah tutunur kuzum teşekkür ederimBen transferden çıktığım gibi klozete gittim yoksa batiracaktim her yeriinan tutunacak olan sen naparsan yap tutunur yada tutunmaz takılma
Bende 2 saat yol geldim sonrasında ama işte tuvaletini yapmak zorunda kaldım çok su içtiğim için tutamadmEn zor tarafı benim için transfer sonrasıydı..ben genelde çok su içen birisi diğilim bana baktılar dediler çok sıkışık diğilsin ve ağzima kadar suyla doldurdular..transfer bitince aklım hep tuvaletdeydi bana dediler 20 dakika sonra isterseniz ördek getiririz..amaan eşim dedi o nasıl oluyor ben sana yardım edemem korkuyorum cocuklara bir şey olurzor olsa bile 1 saat resmen bekledim..Sen korkma her şey Allahın elinde..ben transfer sonrası 2 saat yol geldim ona bakılırsa.
İnşallah canımAh şu eşler ya ne iğne yapabiliyorlar ne başka bişeaynen ben de aşağı yukarı o kadar yol geldim hatta yolda durup restoran da yemek yedik mecburen tutunacak olan tutunur napalım Allah büyük
Bende zor tuttum çok sinirliydim en zor kısmıydı benim içinBende 2 saat yol geldim sonrasında ama işte tuvaletini yapmak zorunda kaldım çok su içtiğim için tutamadm
Aaa öyle mi çok teşekkür ederimCanım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğinyok canım bişey olmaz korkma.. yurtdışında hiç yatırmıyorlar
İnşallah güzel sonuçlar alırızBende zor tuttum çok sinirliydim en zor kısmıydı benim için
Hamileyim kuzumİnşallah güzel sonuçlar alırız
Ay yok yapamıycam çok korkuyorumAynen öyle yarın sende test yap bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?