- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 41
Inşallah canım ya eşıme dıyorum gıdelım teste oda olumlu mesaj atıp duruyor ınternetde araştırıyorBüyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.Testiniz pozitiftir inşallahZaten pgt li çift embryo transferi oldunuz, tutma ihtimali çok yüksek
Hayırlı olsun canım, burda bile görünüyorAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
İnşallah kuzu çok kendimi kaptirmiyorum ben son ana kadar kanda görene kadar yani.Hayırlı olsun canım, burda bile görünüyor
Elinizde test varsa yapın bence , yüksek ih pozitifInşallah canım ya eşıme dıyorum gıdelım teste oda olumlu mesaj atıp duruyor ınternetde araştırıyordıyo bekle kotu bışey yok hemşıreye yazdım cevap yok daha ınşallah guzeldır herşey çok korkuyorum
Bende bırazdan yapacam erken gebelık almıştım ama ondada çıkmazsa ölürüm heraldeYani benim çıplak gözle gördüğüm bişey var siz göremezsiniz bence regl günüm 2 Haziran normalde idrara geç geçebilir ilkindede benim böyle olmuştu.
Var cnm yapıcam bırazdan ama çok korkuyorummmElinizde test varsa yapın bence , yüksek ih pozitif
Ellerim titredi o çubuğu idrarda tutarken resmen çok fena bişey ilk bebeğimde böyle olmamıştım yahuBende bırazdan yapacam erken gebelık almıştım ama ondada çıkmazsa ölürüm heralde
Sızın kaç gunluk tu şu an aklım durdu aynı gundu hatırlıyırum bıtek sızleEllerim titredi o çubuğu idrarda tutarken resmen çok fena bişey ilk bebeğimde böyle olmamıştım yahu
Transfer harici 8. Gün sabahı oluyor şuan benim çıkmazsa lütfen üzülmeyin bakın benim hayalet çizgi gibi çıktı ama üzülmedim çünkü herkesin kana karışma idrara karışma süresi farklı kan testi en doğru sonucu verecektir. Ben sırf merakım geçsin diye yaptım benim ilk bebiste kanda 65 çıktığı gün yaptıgimda ancak çizgi netleşmişti daha . Hadi yapın bekliyoruzSızın kaç gunluk tu şu an aklım durdu aynı gundu hatırlıyırum bıtek sızle
Sagol canım ınşallah oyledır aklım bulandı yapsammı dıye kendı kendımı yıyorum cesaret edemıyorumTransfer harici 8. Gün sabahı oluyor şuan benim çıkmazsa lütfen üzülmeyin bakın benim hayalet çizgi gibi çıktı ama üzülmedim çünkü herkesin kana karışma idrara karışma süresi farklı kan testi en doğru sonucu verecektir. Ben sırf merakım geçsin diye yaptım benim ilk bebiste kanda 65 çıktığı gün yaptıgimda ancak çizgi netleşmişti daha . Hadi yapın bekliyoruz
Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canim istersen yapma yarın yap bekle acelemiz yok sonunda olsunda 2 gün mü bekleyemiyeceksinSagol canım ınşallah oyledır aklım bulandı yapsammı dıye kendı kendımı yıyorum cesaret edemıyorum
Fotoyu açmadan bile gördüm tebrik ediyorum güzel kızAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Ya cidden miFotoyu açmadan bile gördüm tebrik ediyorum güzel kız
Kuzu foto at bı benimkine bak yok gibi vallahi.Benim olmadı kızlar
Yaaa kuzum hiç moralini bozmak yok kana gidiceksin hiç bilmek olmazBenim olmadı kızlar
Kaset test çok geç çıkar canim ben kanımda çıktıktan sonra kaset testle yapmistim senin etken gebelik testinde ki gibi idi aynı.Kızlar kaset test yaptım üzüldüm ya ben hemen koyu bekliyorum ama bu resim nerdeyse 10 ve ya 13 dakika beklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?