2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.Testiniz pozitiftir inşallah Zaten pgt li çift embryo transferi oldunuz, tutma ihtimali çok yüksek
Inşallah canım ya eşıme dıyorum gıdelım teste oda olumlu mesaj atıp duruyor ınternetde araştırıyordıyo bekle kotu bışey yok hemşıreye yazdım cevap yok dahaınşallah guzeldır herşey çok korkuyorum

Belkide görmek istediğim için görüyorum yarın daha da netleşir bence diye düşünüyorum

Sızın kaç gunluk tu şu an aklım durdu aynı gundu hatırlıyırum bıtek sızle
Transfer harici 8. Gün sabahı oluyor şuan benim çıkmazsa lütfen üzülmeyin bakın benim hayalet çizgi gibi çıktı ama üzülmedim çünkü herkesin kana karışma idrara karışma süresi farklı kan testi en doğru sonucu verecektir. Ben sırf merakım geçsin diye yaptım benim ilk bebiste kanda 65 çıktığı gün yaptıgimda ancak çizgi netleşmişti daha . Hadi yapın bekliyoruz

Sagol canım ınşallah oyledır aklım bulandı yapsammı dıye kendı kendımı yıyorum cesaret edemıyorum

Fotoyu açmadan bile gördüm tebrik ediyorum güzel kız
Ya cidden mi kafayı yiycem anneme sorup duruyorum benmi hayal görüyorum diye sağolasın canım yarın daha netleşir diye düşünüyorum onuda yapınca atarım sonra zaten pazartesi kana gideceğim. Hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar kaset test yaptım üzüldüm ya ben hemen koyu bekliyorum ama bu resim nerdeyse 10 ve ya 13 dakika beklemiş

Eklentiler

• IMG-20230526-WA0003.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar kaset test yaptım üzüldüm ya ben hemen koyu bekliyorum ama bu resim nerdeyse 10 ve ya 13 dakika beklemiş
Kaset test çok geç çıkar canim ben kanımda çıktıktan sonra kaset testle yapmistim senin etken gebelik testinde ki gibi idi aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…