2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bugün 9. Gün olsa çıkardı canım

Yaaa valla bu günler geçmez bana ya..29 kadar nasıl beklicem..hemşire diyor 29 verin
Çok az kaldı canım bu hafta sonu kafanı dağıtacak şeyler yap lütfen düşünmeneye çalış
Ay Allah aşkına saat 3 ten beri 3 kere tuvalete gittim sürekli çişim geliyor bu heyecandan mi ?

Çok az kaldı canım bu hafta sonu kafanı dağıtacak şeyler yap lütfen düşünmeneye çalış
Ay Allah aşkına saat 3 ten beri 3 kere tuvalete gittim sürekli çişim geliyor bu heyecandan mi ?
Her gün sabah kasetle takip edicem artıcakmı diye.Heyacandan canım..bende fitilden dolayı sanki sık sık gidiyorum

Bakın bu benim ilk bebeğimde kanda 65 Ken çıkan yani hatıra kalsın diye yapmistim emin olduktan sonra
Ayyy 65 ..bende ilkte 506 çıktı ve çok koyu çıkmıştı aynı günde kana baktırmıştım..o zaman bizim değerler çok düşük şimdi

Uygulamadan giriyorum heralde ondan yüklenmedi tek çizgi canım olmadı

Ayyy 65 ..bende ilkte 506 çıktı ve çok koyu çıkmıştı aynı günde kana baktırmıştım..o zaman bizim değerler çok düşük şimdi
Tabi kuzum 30 falan ancak ve bu kan 12 gün alınan kandı benim sonra baya 150 320 diye gitmişti.

Uygulamadan giriyorum heralde ondan yüklenmedi tek çizgi canım olmadı
Kanı beklicen kuzum moral bozmak yok.Allah korusun olmasa bile yedekte bir sürü embriyon variki tane koyarsın bu defa hemen tutunacaklar sana

Kanı beklicen kuzum moral bozmak yok.Allah korusun olmasa bile yedekte bir sürü embriyon variki tane koyarsın bu defa hemen tutunacaklar sana
Aynen canım hazırda embriyon olması büyük avantaj ben 2 tedavimde de sil baştan yaptım ve bundada kalmadı dondurulmuş embriyomm. Ve ısrarla kanı bekle diyorum moral bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…