Allah Allah neden yüklenmediki moral bozmak yok bak pazartesi kan vereceğiz.Yükleyemedim ki
Şimdi daha koyu olmuş normalde neqatifde koyu olmazki öyle diğilmi..Kaset test çok geç çıkar canim ben kanımda çıktıktan sonra kaset testle yapmistim senin etken gebelik testinde ki gibi idi aynı.
Hiç olmuyor negatifte ama zaten kasette çıkmaz şuan erkende ancak görürüz biz. Ben çok negatif gördüm kaset testte.Şimdi daha koyu olmuş normalde neqatifde koyu olmazki öyle diğilmi..
Sen okumadınmı burdakı mesajları 12 gün kanda öğrenenler varBugün 9. Gün olsa çıkardı canım
Yaaa valla bu günler geçmez bana ya..29 kadar nasıl beklicem..hemşire diyor 29 verinHiç olmuyor negatifte ama zaten kasette çıkmaz şuan erkende ancak görürüz biz. Ben çok negatif gördüm kaset testte.
Aynen öyle ya..kuzum baya var sende manyak kızAha ben oben demek kaset testte yapsam hiç çıkmayacakti.
Çok az kaldı canım bu hafta sonu kafanı dağıtacak şeyler yap lütfen düşünmeneye çalışYaaa valla bu günler geçmez bana ya..29 kadar nasıl beklicem..hemşire diyor 29 verin
Her gün sabah kasetle takip edicem artıcakmı diye.Heyacandan canım..bende fitilden dolayı sanki sık sık gidiyorumÇok az kaldı canım bu hafta sonu kafanı dağıtacak şeyler yap lütfen düşünmeneye çalış
Ay Allah aşkına saat 3 ten beri 3 kere tuvalete gittim sürekli çişim geliyor bu heyecandan mi ?
Resim nerde kuzumBugün 9. Gün olsa çıkardı canım
Ayyy 65 ..bende ilkte 506 çıktı ve çok koyu çıkmıştı aynı günde kana baktırmıştım..o zaman bizim değerler çok düşük şimdiBakın bu benim ilk bebeğimde kanda 65 Ken çıkan yani hatıra kalsın diye yapmistim emin olduktan sonra
Tabi kuzum 30 falan ancak ve bu kan 12 gün alınan kandı benim sonra baya 150 320 diye gitmişti.Ayyy 65 ..bende ilkte 506 çıktı ve çok koyu çıkmıştı aynı günde kana baktırmıştım..o zaman bizim değerler çok düşük şimdi
Kanı beklicen kuzum moral bozmak yok.Allah korusun olmasa bile yedekte bir sürü embriyon varUygulamadan giriyorum heralde ondan yüklenmedi tek çizgi canım olmadı
Ayyy 12 gün...o zaman stres yapmıcamTabi kuzum 30 falan ancak ve bu kan 12 gün alınan kandı benim sonra baya 150 320 diye gitmişti.
Aynen canım hazırda embriyon olması büyük avantaj ben 2 tedavimde de sil baştan yaptım ve bundada kalmadı dondurulmuş embriyomm. Ve ısrarla kanı bekle diyorum moral bozmaKanı beklicen kuzum moral bozmak yok.Allah korusun olmasa bile yedekte bir sürü embriyon variki tane koyarsın bu defa hemen tutunacaklar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?