Dur daha belli diğil diyorum..doktorlar boşunamı diyor 12 gün kan verinEşim çok ğzülecek olmadı napalım nasip değilmiş
Şimdite kadar kesin çıkardı hiç çzigi mizgi bişe yok net tek çizgiDur daha belli diğil diyorum..doktorlar boşunamı diyor 12 gün kan verin
Yok kuzu yarın 10. Gün olacak millet kan veritor 10 günde
Tabi canım benimde embriyom yok ama testi yaparken dedimki amaaan olmasa bile kismet diğilmiş demek.Allah dedim bizi kötü hastalıklardan korusun dedim.Kesin kanı beklemek lazımAynen canım hazırda embriyon olması büyük avantaj ben 2 tedavimde de sil baştan yaptım ve bundada kalmadı dondurulmuş embriyomm. Ve ısrarla kanı bekle diyorum moral bozma
Nasip kuzu o da nasip rabbimin vardır bir bildiği ister istemez üzülür insan dondurulmuşlarin var kendini dinlendirip tekrar denersiniz inşallahYok kuzu yarın 10. Gün olacak millet kan veritor 10 günde
Eskiden ne güzel memlekette çalışıyordum çalışmak çok iyi ya çokAynen akışına bırak ben ise gidjnxe herşeyi unutuyorm zaten sende kafanı dagit eşinle hafta sonu dışarı çıkın falan. Mutlu ol
Hatta ben keseyi görüp kalp atışını görene kadar tamamdr demiyorum kızımdada aynen kalp atışını duydum tamam dedim Allah'ım bana bağışlaTabi canım benimde embriyom yok ama testi yaparken dedimki amaaan olmasa bile kismet diğilmiş demek.Allah dedim bizi kötü hastalıklardan korusun dedim.Kesin kanı beklemek lazım
Ben şimdi sende kanı bekliyorumŞimdite kadar kesin çıkardı hiç çzigi mizgi bişe yok net tek çizgi
Ben ilkte çok erkenden sevindim şimdi bende diyorum kalb atışını duyana kadar 12 haftadan sonra tamam diyecemHatta ben keseyi görüp kalp atışını görene kadar tamamdr demiyorum kızımdada aynen kalp atışını duydum tamam dedim Allah'ım bana bağışla
Aynen bulucam bir şeylerEl işi örgü yap iyi uğraş oluyor canım varsa evde bişeyler.
Çok sık diğil bende sistit olmayasın..sistit olarken ben öyle oluyorum ve ya bebiş ediyor sende
Beklicem bak gitmek yokHayırlısı kızlar kendimi toparlayınca dönerim aranıza
Şimdi hamişsin edemezsinki canım doktoruna söyle antibiyotik kullanamazsın sıcak su iyi geliyor sıcak bez ama şimdi olmaz..tud iyi geliyor bilmiyorum o olurmu gebelikteSistitse ne yapmak lazım canım dontoruma desem mi acaba
Ben devam ederse gün içinde arayıp sorayım bir dontoruma.Şimdi hamişsin edemezsinki canım doktoruna söyle antibiyotik kullanamazsın sıcak su iyi geliyor sıcak bez ama şimdi olmaz..tud iyi geliyor bilmiyorum o olurmu gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?