2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aynen canım hazırda embriyon olması büyük avantaj ben 2 tedavimde de sil baştan yaptım ve bundada kalmadı dondurulmuş embriyomm. Ve ısrarla kanı bekle diyorum moral bozma
Tabi canım benimde embriyom yok ama testi yaparken dedimki amaaan olmasa bile kismet diğilmiş demek.Allah dedim bizi kötü hastalıklardan korusun dedim.Kesin kanı beklemek lazım

Aynen akışına bırak ben ise gidjnxe herşeyi unutuyorm zaten sende kafanı dagit eşinle hafta sonu dışarı çıkın falan. Mutlu ol
Eskiden ne güzel memlekette çalışıyordum çalışmak çok iyi ya çokBende bir şeyler bulurum.

Tabi canım benimde embriyom yok ama testi yaparken dedimki amaaan olmasa bile kismet diğilmiş demek.Allah dedim bizi kötü hastalıklardan korusun dedim.Kesin kanı beklemek lazım
Hatta ben keseyi görüp kalp atışını görene kadar tamamdr demiyorum kızımdada aynen kalp atışını duydum tamam dedim Allah'ım bana bağışla

Hatta ben keseyi görüp kalp atışını görene kadar tamamdr demiyorum kızımdada aynen kalp atışını duydum tamam dedim Allah'ım bana bağışla
Ben ilkte çok erkenden sevindim şimdi bende diyorum kalb atışını duyana kadar 12 haftadan sonra tamam diyecem

Sistitse ne yapmak lazım canım dontoruma desem mi acaba
Şimdi hamişsin edemezsinki canım doktoruna söyle antibiyotik kullanamazsın sıcak su iyi geliyor sıcak bez ama şimdi olmaz..tud iyi geliyor bilmiyorum o olurmu gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…