Bol bol su iç çıktıkca temizlenirsin belkiBen devam ederse gün içinde arayıp sorayım bir dontoruma.
NıyeBenim olmadı kızlar
Benim olmadı
Daha çok erken ya canımUygulamadan giriyorum heralde ondan yüklenmedi tek çizgi canım olmadı
Sen yapmadın demi canımDaha çok erken ya canım
Yok hala düşünüyorum ıkıde bır kulota bakıyorum temız şu an durmuş yok lekeSen yapmadın demi canım
Yapma boşver gününü bekle kesin olsun acaba mi olmasın aklında bak ben şimdi yarın tekrar yapacağım gelde bekleSen yapmadın demi canım
Gelmez daha o merak etme normal reglin ne zaman senin.?Yok hala düşünüyorum ıkıde bır kulota bakıyorum temız şu an durmuş yok leke
Bı çızık bıle çıkmadı bendeGelmez daha o merak etme normal reglin ne zaman senin.?
30nısandı cnmGelmez daha o merak etme normal reglin ne zaman senin.?
Test bozuk canım o zaman ay güldum buna tobe estağfurullahBı çızık bıle çıkmadı bende
Korkma bende öyle oldu. 8. Gün başladı. 11.güne kadar aralıklı devam etti. Sonra kan testinde pozitif çıktı. Çok şükür. Doktorunu ara yine de.Kızlar ımdat kahverengı lekelenme olmuş çok korkuyorum elım ayagım boşalmış dırek uzandım çok korkuyorum ne yapacam bılmıyorum yardım varmı aranızda oyle olan
Bence çok çabuk demorilize oluyorsun. Bu testlerin yanılma ihtimali çok yüksek. Tahlil gününü bekle ve moralini yüksek tut. Bu yanlış olacak de lütfenEşim çok ğzülecek olmadı napalım nasip değilmiş
Bende senin gibi düşünüyorum. Şimdi bile pozitif olmanın mutluluğunu yaşamıyorum.Hatta ben keseyi görüp kalp atışını görene kadar tamamdr demiyorum kızımdada aynen kalp atışını duydum tamam dedim Allah'ım bana bağışla
Canım sık idrara çıkmakta hamileliğin belirtisi. Yine de sor doktoraSistitse ne yapmak lazım canım dontoruma desem mi acaba
Aynı canım testi yapmamış gibiyim ben hele bir ultrason da görelim duyalım ancak rahat ederim benBende senin gibi düşünüyorum. Şimdi bile pozitif olmanın mutluluğunu yaşamıyorum.
Sen kanda baktirdin mi ?Bence çok çabuk demorilize oluyorsun. Bu testlerin yanılma ihtimali çok yüksek. Tahlil gününü bekle ve moralini yüksek tut. Bu yanlış olacak de lütfen
Evet salı günü baktırmıştım. 145 di dün yine kan verdim 343 olmuşSen kanda baktirdin mi ?
Ay çok güzel artmış maşallah bir daha istedim doktorunEvet salı günü baktırmıştım. 145 di dün yine kan verdim 343 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?