Evet zaten her şeyin fazlası iyi diğil..ara sıra içerimFazlası da zarar veriyor, dengeyi tutturmak lazım..elektrolit dengesini bozuyor fazlası
Sağol canım inşallah hamile oluruz sağlıkla sıhhatleHayırlı olsun canım, evet var burda doğal siklus yapılanlar
merhaba :) benim de doğal siklusu takip ettiler. Ben adetimin 2. günü ve 12. günü gittim. 12.günde rahmim yeterince kalınlaşmış benden sadece o gün test istedi. Test sonucuna göre 14. günde progestan fitile başladım ve 18. günde transfer oldu :) dün de transferimin 10. günüydü ve test verdim, pozitif çıktı :) Sadece benim değerim biraz düşükmüş pazartesi tekrar kan tahlili istedi. Benim sürecim şimdilik böyle canım senin için de hayırlısı olsun inşallah ❤Merhaba kızlar, ben az önce kontrole gittim geldim. Doğal siklus ile rahmimi transfere hazırlıyor. Her gün kan vericem kanda ki hormonlara göre yumurtaların çatlama zamanı transfer yapacak, aranızda böyle olan var mı?
Anladım canım benden bugün kan aldılar ama daha aramadılar bişey demediler bana çaylarını iğne verdi. Kan sonuçlarına göre iğneyi vurulup vurulduktan 6 gün sonra transfer olacak dedi. Benim 2 embriyom var ama birinin şansı düşükmüş yani tek embriyom var gibi düşünüyorum açıkçası biraz üzüldüm morelim bozuldu çünkü ben bu olmazsa en azından bi daha transfer hakkım var diye düşünüyordum. Benim ilk denemem olacak.merhaba :) benim de doğal siklusu takip ettiler. Ben adetimin 2. günü ve 12. günü gittim. 12.günde rahmim yeterince kalınlaşmış benden sadece o gün test istedi. Test sonucuna göre 14. günde progestan fitile başladım ve 18. günde transfer oldu :) dün de transferimin 10. günüydü ve test verdim, pozitif çıktı :) Sadece benim değerim biraz düşükmüş pazartesi tekrar kan tahlili istedi. Benim sürecim şimdilik böyle canım senin için de hayırlısı olsun inşallah ❤
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değerin katlanarak artsın gönlünü ferah tutmerhaba :) benim de doğal siklusu takip ettiler. Ben adetimin 2. günü ve 12. günü gittim. 12.günde rahmim yeterince kalınlaşmış benden sadece o gün test istedi. Test sonucuna göre 14. günde progestan fitile başladım ve 18. günde transfer oldu :) dün de transferimin 10. günüydü ve test verdim, pozitif çıktı :) Sadece benim değerim biraz düşükmüş pazartesi tekrar kan tahlili istedi. Benim sürecim şimdilik böyle canım senin için de hayırlısı olsun inşallah ❤
Tebrik ediyorumMerhaba sevgili arkadaşlar. Öncelikle isteyen herkesi Rabbım sağlık ve sıhhatle evlatlarına kavuştursun. Benim böyle bir siteye üye olup bir şey yazacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Ancak sabahki kırmızı hafif akıntıdan sonra öyle çok korktumki eczaneden dönerken buraya yazacağıma ahdettim. Normalde sabır ve sükunetle test günüm olan 27 mayısı bekleyecektim bu süreçte yazdiklarinizi okudum. Kah kan veriyim kah kaset test yapiyim bu işkence bitsin dedim. Bu sabah renkli akintiyi görünce moralim çok bozuldu eczaneye gittim az önce test yaptim ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. 3.gun embriyosu ve 10. Günüm. İnşallah hamileyimdir
Benden kahverengi bile değil normal kırmızıya yakın leke geldi ama çift çizgiyi gördüm. 37 yaşındayim inşallah bebeğim tutar. Lekeden çok korkuyorumKızlar yaptım test bugün 8 gün ama yine leke geldi
Ben karıştırdım isimler ilk defamı yapıyorsunKızlar yaptım test bugün 8 gün ama yine leke geldi
Amin Allah razı olsun. Erken değildir inşallah test için. Şöyle bir ihtimalde korkutuyor spontane gebe kaldığımda önce değerim yükselip sonra lekelenmeyle düşmüştü. İnşallah böyle bisey yaşamam.Tebrik ediyorumSağ salim kucağınıza almak nasip etsin Allah
Merhaba canım benimde ilk denemem doğal siklus ile oldu adetin 5.gunu gittim kan ultrason ,1 hafta sonra tekrar çağırdılar ve 3 gün üst üste hergun kan ultrason ile takip ettiler sonraki haftada transfer yaptılar transferden 3 gün önce litunus fitil başladım bu kadar pozitif sonucumuda aldım çok şükür darısı sanaAnladım canım benden bugün kan aldılar ama daha aramadılar bişey demediler bana çaylarını iğne verdi. Kan sonuçlarına göre iğneyi vurulup vurulduktan 6 gün sonra transfer olacak dedi. Benim 2 embriyom var ama birinin şansı düşükmüş yani tek embriyom var gibi düşünüyorum açıkçası biraz üzüldüm morelim bozuldu çünkü ben bu olmazsa en azından bi daha transfer hakkım var diye düşünüyordum. Benim ilk denemem olacak.
Yok bende 8 günde yaptım pozitif gördüm ama benim 6 günün embriyosu..Bende doğal yolla hamile kalarken lekelenmeyle başladı sonra kana çevrildi ama ben keseyi kaldi duymuştum sadece durdu..ondan bendede korku var içimde.İn şa Allah yaşamayız birdeAmin Allah razı olsun. Erken değildir inşallah test için. Şöyle bir ihtimalde korkutuyor spontane gebe kaldığımda önce değerim yükselip sonra lekelenmeyle düşmüştü. İnşallah böyle bisey yaşamam.
Merhaba transferin oldu mu ? Benim de dün oldu heyecanla bekliyorum :)arkadaşlar bugün kontrolum vardı, rahim kalınlığım şuan 10.7ymiş, doktor gayet iyi dedi, 25 mayısta transferim olacakkkkkk <3
Doktorunyn un adı neydi canımBen zaten sevmiyorum 1 tanesini zor icicem..Google baktım çocuğun kalbinin gelişmesi için iyiymiş
Tutunması için neler yedin canım transferbsontasıBen zaten sevmiyorum 1 tanesini zor icicem..Google baktım çocuğun kalbinin gelişmesi için iyiymiş
Ali Osman Koyuncuoğlu ben ne etmedim kiTutunması için neler yedin canım transferbsontası
Evet kuzun ilk defa yapıyorum yarın kan vercem Allah izin verirseBen karıştırdım isimler ilk defamı yapıyorsunHamişsin canım leke oluyormuş dinlenmek lazımki tutunsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?