2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

merhaba :) benim de doğal siklusu takip ettiler. Ben adetimin 2. günü ve 12. günü gittim. 12.günde rahmim yeterince kalınlaşmış benden sadece o gün test istedi. Test sonucuna göre 14. günde progestan fitile başladım ve 18. günde transfer oldu :) dün de transferimin 10. günüydü ve test verdim, pozitif çıktı :) Sadece benim değerim biraz düşükmüş pazartesi tekrar kan tahlili istedi. Benim sürecim şimdilik böyle canım senin için de hayırlısı olsun inşallah ❤

Anladım canım benden bugün kan aldılar ama daha aramadılar bişey demediler bana çaylarını iğne verdi. Kan sonuçlarına göre iğneyi vurulup vurulduktan 6 gün sonra transfer olacak dedi. Benim 2 embriyom var ama birinin şansı düşükmüş yani tek embriyom var gibi düşünüyorum açıkçası biraz üzüldüm morelim bozuldu çünkü ben bu olmazsa en azından bi daha transfer hakkım var diye düşünüyordum. Benim ilk denemem olacak.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değerin katlanarak artsın gönlünü ferah tut

Merhaba,bugün benim kahverengi lekelenmem oldu karın ağrısı ile beraber.günde 4estrofem,1coraspin ve 2kezde prolutex iğne kullanıyorum.transferin 23.günü bu arada.12.gün pozitif görmüştüm ve 2haziranda ilk kontrole cagirmislardi.normal mi acaba biraz korktum bu lekelenmeden ve ağrıdan.hemsireye haber verdim cvp bekliyorum

Merhaba sevgili arkadaşlar. Öncelikle isteyen herkesi Rabbım sağlık ve sıhhatle evlatlarına kavuştursun. Benim böyle bir siteye üye olup bir şey yazacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Ancak sabahki kırmızı hafif akıntıdan sonra öyle çok korktumki eczaneden dönerken buraya yazacağıma ahdettim. Normalde sabır ve sükunetle test günüm olan 27 mayısı bekleyecektim bu süreçte yazdiklarinizi okudum. Kah kan veriyim kah kaset test yapiyim bu işkence bitsin dedim. Bu sabah renkli akintiyi görünce moralim çok bozuldu eczaneye gittim az önce test yaptim ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. 3.gun embriyosu ve 10. Günüm. İnşallah hamileyimdir

Tebrik ediyorum Sağ salim kucağınıza almak nasip etsin Allah

Tebrik ediyorum Sağ salim kucağınıza almak nasip etsin Allah
Amin Allah razı olsun. Erken değildir inşallah test için. Şöyle bir ihtimalde korkutuyor spontane gebe kaldığımda önce değerim yükselip sonra lekelenmeyle düşmüştü. İnşallah böyle bisey yaşamam.

Merhaba canım benimde ilk denemem doğal siklus ile oldu adetin 5.gunu gittim kan ultrason ,1 hafta sonra tekrar çağırdılar ve 3 gün üst üste hergun kan ultrason ile takip ettiler sonraki haftada transfer yaptılar transferden 3 gün önce litunus fitil başladım bu kadar pozitif sonucumuda aldım çok şükür darısı sana doğal siklus rahat öyle ilaç vs icmiyosun sadece progestan fitil işte bakalım sonraki süreçleri de yaşadıkça aktaririz

Yok bende 8 günde yaptım pozitif gördüm ama benim 6 günün embriyosu..Bende doğal yolla hamile kalarken lekelenmeyle başladı sonra kana çevrildi ama ben keseyi kaldi duymuştum sadece durdu..ondan bendede korku var içimde.İn şa Allah yaşamayız birde

Tutunması için neler yedin canım transferbsontası
Ali Osman Koyuncuoğlu ben ne etmedim kiilk önce bol bol dua etmek..zor olsa bile çay kahve tatlıyı tamamen çıkartdim..alkol sigara zaten yok.Abur cubur 2 seneden fazladı çocuk olsun diye yemiyorum.yani beslenmeme dikat etdim..ama onunla bile yolum tüp bebekten geçti bu günüme şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…