Ayyy ne güzel ben sandım ikinci testinEvet kuzun ilk defa yapıyorum yarın kan vercem Allah izin verirseAllahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin cümlemize
Transfer sonrası tutunsun diyr ne yedin onu sormuştum canımAli Osman Koyuncuoğlu ben ne etmedim kiilk önce bol bol dua etmek..zor olsa bile çay kahve tatlıyı tamamen çıkartdim..alkol sigara zaten yok.Abur cubur 2 seneden fazladı çocuk olsun diye yemiyorum.yani beslenmeme dikat etdim..ama onunla bile yolum tüp bebekten geçti bu günüme şükür
Biliyorum onu sordun farklı hiç bir şey bunlar olmasa bile yeter gerisi Allahın elindeTransfer sonrası tutunsun diyr ne yedin onu sormuştum canım
Aynen ilaç kullanmıyoruz bu iyi bişey, çok sevindim pozitif almanızaMerhaba canım benimde ilk denemem doğal siklus ile oldu adetin 5.gunu gittim kan ultrason ,1 hafta sonra tekrar çağırdılar ve 3 gün üst üste hergun kan ultrason ile takip ettiler sonraki haftada transfer yaptılar transferden 3 gün önce litunus fitil başladım bu kadar pozitif sonucumuda aldım çok şükür darısı sanadoğal siklus rahat öyle ilaç vs icmiyosun sadece progestan fitil işte bakalım sonraki süreçleri de yaşadıkça aktaririz
Hayırlı olsun canım, 3.gün embriyosunun yerleşme kanaması 10.günde olur gözün aydın, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahMerhaba sevgili arkadaşlar. Öncelikle isteyen herkesi Rabbım sağlık ve sıhhatle evlatlarına kavuştursun. Benim böyle bir siteye üye olup bir şey yazacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Ancak sabahki kırmızı hafif akıntıdan sonra öyle çok korktumki eczaneden dönerken buraya yazacağıma ahdettim. Normalde sabır ve sükunetle test günüm olan 27 mayısı bekleyecektim bu süreçte yazdiklarinizi okudum. Kah kan veriyim kah kaset test yapiyim bu işkence bitsin dedim. Bu sabah renkli akintiyi görünce moralim çok bozuldu eczaneye gittim az önce test yaptim ve çift çizgiyi gördüm çok şükür. 3.gun embriyosu ve 10. Günüm. İnşallah hamileyimdir
Sımsıkı tutunur sana bebişin inşallahMerhaba transferin oldu mu ? Benim de dün oldu heyecanla bekliyorum :)
Bir sorum vardı. Benim 5.gunden itibaren adet olacakmışim gibi ağrım oldu inceden. Bu bende moral bozukluğu yaptı. Üzerine adet gunumdede lekelenme görünce üzüntüden ağladım. Sonra eczaneye koştum. Adet sancısı normal miHayırlı olsun canım, 3.gün embriyosunun yerleşme kanaması 10.günde olur gözün aydın, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah❤
Ay teşekkür ederim inşallah.Sımsıkı tutunur sana bebişin inşallah❤
Tuvaletten olcakti:)))Bn de bugün gebelik için tahlilleri yaptırdım kese ikiz görünüyor .evden çıkamıyorum idrarda enfeksiyon cıktı kültür istedi dr
Normalde pazar günü benim test günüm ama seçimden dolayı 1 gün önce ver dedi bana çok şaşkınım 4 cü denemem bu benimAyyy ne güzel ben sandım ikinci testin..yarınmı test günün senin?doktor ne dedi?İn şa Allah güzel sonuçlar alırız en çok şimdi onu düşünüyorum bende
Lekeden korkma ağir iş yapma bu sürecde mecbur dinlenmek lazım..İn şa Allah güzel çıkarNormalde pazar günü benim test günüm ama seçimden dolayı 1 gün önce ver dedi bana çok şaşkınım 4 cü denemem bu benimleke geldi yine bugün biraz korkuyorum da
Pazartesi bana doktor dedi ver..zor duruyorum resmenİnşallah sen verdin mi test kuzum
Evet olabilir sen hazır olAynen ilaç kullanmıyoruz bu iyi bişey, çok sevindim pozitif almanızao zaman benim de son bi haftam kaldı diyebiliriz yarın yine kan vercem
Canım bir doktora gittin mi. İğne falan yapar belkiDüşük ya da kimyasal gebelik yaşayan var mı kanaması ağrısı nasıl oluyor? Benim aktif kanamam var ağrım yok
Hemşireye yazdım dinlenin diyor yapacak bişey yok test gününü bekleyeceğiz yazmış. Sabah kalçadan Progestan oldum ve göbekten de var zatenCanım bir doktora gittin mi. İğne falan yapar belki
Evet normal, bu sancılara hormonlar sebep oluyor, herkeste olmuyor çünkü her insanın hormonlara verdiği tepki farklı.. bu ilaçları kullanırken adet olamazsın üzülme, ağlama..inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana ve 9 ay sonra ayrılır kucağına gelirBir sorum vardı. Benim 5.gunden itibaren adet olacakmışim gibi ağrım oldu inceden. Bu bende moral bozukluğu yaptı. Üzerine adet gunumdede lekelenme görünce üzüntüden ağladım. Sonra eczaneye koştum. Adet sancısı normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?