2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet kuzun ilk defa yapıyorum yarın kan vercem Allah izin verirse Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin cümlemize
Ayyy ne güzel ben sandım ikinci testin..yarınmı test günün senin?doktor ne dedi?İn şa Allah güzel sonuçlar alırız en çok şimdi onu düşünüyorum bende

Transfer sonrası tutunsun diyr ne yedin onu sormuştum canım

Aynen ilaç kullanmıyoruz bu iyi bişey, çok sevindim pozitif almanıza o zaman benim de son bi haftam kaldı diyebiliriz yarın yine kan vercem

Hayırlı olsun canım, 3.gün embriyosunun yerleşme kanaması 10.günde olur gözün aydın, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah

Hayırlı olsun canım, 3.gün embriyosunun yerleşme kanaması 10.günde olur gözün aydın, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah
Bir sorum vardı. Benim 5.gunden itibaren adet olacakmışim gibi ağrım oldu inceden. Bu bende moral bozukluğu yaptı. Üzerine adet gunumdede lekelenme görünce üzüntüden ağladım. Sonra eczaneye koştum. Adet sancısı normal mi

Ayyy ne güzel ben sandım ikinci testin..yarınmı test günün senin?doktor ne dedi?İn şa Allah güzel sonuçlar alırız en çok şimdi onu düşünüyorum bende
Normalde pazar günü benim test günüm ama seçimden dolayı 1 gün önce ver dedi bana çok şaşkınım 4 cü denemem bu benim leke geldi yine bugün biraz korkuyorum da

Kızlar lekelenmesi olan herkesin pozitif mi? Yani lekelenme olup da negatif olma ihtimali varmı

Düşük ya da kimyasal gebelik yaşayan var mı kanaması ağrısı nasıl oluyor? Benim aktif kanamam var ağrım yok

Evet normal, bu sancılara hormonlar sebep oluyor, herkeste olmuyor çünkü her insanın hormonlara verdiği tepki farklı.. bu ilaçları kullanırken adet olamazsın üzülme, ağlama..inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana ve 9 ay sonra ayrılır kucağına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…