2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bn de bugün gebelik için tahlilleri yaptırdım kese ikiz görünüyor .evden çıkamıyorum idrarda enfeksiyon cıktı kültür istedi dr

Hemşireye yazdım dinlenin diyor yapacak bişey yok test gününü bekleyeceğiz yazmış. Sabah kalçadan Progestan oldum ve göbekten de var zaten
Aktif kanama ise aspirini kes progestan igne yaptırın demisti dr bana kahverengiydi bnm iki kez oldu yerlesmeydi bnce bi daha olmadi

Hayırlı olsun tedavin, olgun çok yumurtan çıkar inşallah..ilaç kullandığın için adet gününle bir alakan yok şuanda herşey iyiyse yapılır transfer merak etme
Ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattın hepimiz güzel haberler alalım Allahım çokça amin

Düşük ya da kimyasal gebelik yaşayan var mı kanaması ağrısı nasıl oluyor? Benim aktif kanamam var ağrım yok
Canım kanama miktarı ne kadar belki de hormon seviyen düştüğü için olmuştur, tekrar ilaçlarla yükselince durur kanama..beta yükselmesi gayet iyi çünkü

Normal canım merak etme, bu süreçte yerleşme kanamaları devam eder ilk 2 ay özellikle.Kanaman olmadığı sürece korkma

Aktif kanama ise aspirini kes progestan igne yaptırın demisti dr bana kahverengiydi bnm iki kez oldu yerlesmeydi bnce bi daha olmadi
Sağol canım kestim bugün coraspini ama kahve değil kırmızı kan benim ki.kalçadan progestanı sabah yaptırdım göbekten var zaten

Transfer sonrası tutunsun diyr ne yedin onu sormuştum canım
Merhaba.Transfer sonrası yediğiniz şeyler tutunmayı etkilemez ki . Embriyo sağlıklıysa rahîmde bir sorun yoksa ve zamanı gelmişse oluyor Zaten.Yani istediğiniz kadar avakado vs, yeyin sadece sağlıklı beslenmis olursunuz o kadar.Sadece kendinizi hamile gibi düşünüp alkol, sigara tüketmeyin, bol su için ve sağlıklı beslenmeye çalışın

Canım kanama miktarı ne kadar belki de hormon seviyen düştüğü için olmuştur, tekrar ilaçlarla yükselince durur kanama..beta yükselmesi gayet iyi çünkü
İnşallah öyledir.tuvalete gidince önce kan aktı mesela parçasız hani kolumuzdan kan alırlar ya öyle kan aktı sonrasında temiz idrara döndü .her gittiğimde oluyor gibi

5.gün 25 7.gün 57.6
Şu an kese vs, de göremeyeceğiniz için yapacak birşey yok , yatıp dinlenin, bol su için.ilaclarinizi düzenli kullanın, zaten hem kalçadan hem de göbekten progestan kullanıyormuşsunuz . Çok fazla kanamayla sağlıklı doğum yapan çok kadın var , olacak olanı engelleyemiyoruz , stres daha kotu yapar tecrübeyle sabit

Aynen dediğiniz gibi olacak olan olur ister istemez insan stres oluyor ama yapacak bişey yok beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…