- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
Sizin mutlaka estrofem kullanmanız gerekiyor, bıraktıysaniz tekrar başlayınİçiyorum tekrar.Mindamin dedigi Gibi hormon de değerlerim mi düştü acaba estrofem de bıraktım ya rahim duvarı incelmeye mi başladı acaba
Pazartesi günü artık inşallah bişey olmazsaİyi artmış canım tekra vermeyi ihmal etme.
BaşladımSizin mutlaka estrofem kullanmanız gerekiyor, bıraktıysaniz tekrar başlayın
Benim de ilk denemem :) sen yine birinin şansı düşük olduğunu öğrenmişsin. Ben 2 embriyomdan birinin kalitesinin düşük olduğunu çözüldükten sonra transferde öğrendim, işleme başlamadan önce söyledi doktorAnladım canım benden bugün kan aldılar ama daha aramadılar bişey demediler bana çaylarını iğne verdi. Kan sonuçlarına göre iğneyi vurulup vurulduktan 6 gün sonra transfer olacak dedi. Benim 2 embriyom var ama birinin şansı düşükmüş yani tek embriyom var gibi düşünüyorum açıkçası biraz üzüldüm morelim bozuldu çünkü ben bu olmazsa en azından bi daha transfer hakkım var diye düşünüyordum. Benim ilk denemem olacak.
İnşallah canım çok sağol, tutunsun bebişlerimizAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değerin katlanarak artsın gönlünü ferah tut
Estrofemi neden bıraktınız doktor mu dedi bana gebelik oluşursa 1 ah daha devam dediİçiyorum tekrar.Mindamin dedigi Gibi hormon de değerlerim mi düştü acaba estrofem de bıraktım ya rahim duvarı incelmeye mi başladı acaba
Canım dikkat et kendine biraz dinlenmeye çalış, progestan desteği de alındığı sürece beklemekten başka bir şey yapılamıyor sanırımBaşladım
Estrofem nasil bir ilaç ne için veriyorlar? Hormon takviyesi mi o daEstrofemi neden bıraktınız doktor mu dedi bana gebelik oluşursa 1 ah daha devam dedi
Olmaz canım inşallah olabiliyor böyle kanamalar regl günün ne zamandı var mı daha?Pazartesi günü artık inşallah bişey olmazsa
Transferden dolayı değildir muhtemelen, stresten egzama olmuş olabilir. Deterjanla çok temas etmemeye çalış bulaşıkları eldivenle yıka gerekirse. Bol bol da nemlendirKızlar avuç içinde kuruluk pullanma oldu mu hiç? Çok su içmeme rağmen ellerimin içi pul pul oldu neden ananlamadım
Hayırlı olsuunKızlar sonucum pozitiiifffffrabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Kızlar sonucum pozitiiifffffrabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Allah razı olsun cevap için teşekkür ederim. Hemşireye fotoğrafı gönderdim ama onlar idrar testine göre birsey diyemeyiz dediler. Kanamam aktif değil. Jel kullanıyorum belki o tahriş etti bilemicem. Zaten kahverengiye dönüşüyor jel içeride biriktikce. Öğlen olmuştu kırmızı lekelenme henüz yok inşallah olmaz.Evet normal, bu sancılara hormonlar sebep oluyor, herkeste olmuyor çünkü her insanın hormonlara verdiği tepki farklı.. bu ilaçları kullanırken adet olamazsın üzülme, ağlama..inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana ve 9 ay sonra ayrılır kucağına gelir
Stres yapmıyorum aslında yapsamda elimde değil ki olacak olanı değiştiremem rabbime kalmışTransferden dolayı değildir muhtemelen, stresten egzama olmuş olabilir. Deterjanla çok temas etmemeye çalış bulaşıkları eldivenle yıka gerekirse. Bol bol da nemlendir
Ben dun burun yazıları okudum bunlarla ılgılı 15gun sonra ıdrarda yazıyor bende anlamadım getçı bende bı çızgı bıle çıkmadıKızlar benim anlamadığım şu beta kanda 10 11.günlerde kanda yükselmeye başlar diyor kanda yükseldiğinde idrara geçiyo biz önceden silik olarak gördük 9.günde o zaman test mi yanlış olmuş oluyo lütfen biri beni aydınlatsın
Gayet düzenli artmış aslında 706 dan sonra kaçıncı gün çıktı bu 2000 sonucu pazartesi düşerse ona göre mi diyecek acaba kese nerde o zamanTekrardan herkese merhaba, 2 mayıs taze transfer oldum iki tane 5Aa, ilk beta 170, 2. Beta 283, 3. İse 706 idi bugün kese görmeye gittiğimde ise kese yoktu. Dr şaşırdı, ve yine beta istedi 2000 çıktı düşme var dedi pazartesi tekrar beta istedi. Bir sonuca varamadık ne olduğu hakkında tahminleriniz yada deneyimleriniz var mı bu konuda çok şaşkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?