2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim de ilk denemem :) sen yine birinin şansı düşük olduğunu öğrenmişsin. Ben 2 embriyomdan birinin kalitesinin düşük olduğunu çözüldükten sonra transferde öğrendim, işleme başlamadan önce söyledi doktor inşallah tekte tutunsun bebişler de yedeklere ihtiyaç kalmasın, kardeş için de tekrar uğraşırız artık napalim

Kızlar avuç içinde kuruluk pullanma oldu mu hiç? Çok su içmeme rağmen ellerimin içi pul pul oldu neden anlamadım

Tekrardan herkese merhaba, 2 mayıs taze transfer oldum iki tane 5Aa, ilk beta 170, 2. Beta 283, 3. İse 706 idi bugün kese görmeye gittiğimde ise kese yoktu. Dr şaşırdı, ve yine beta istedi 2000 çıktı düşme var dedi pazartesi tekrar beta istedi. Bir sonuca varamadık ne olduğu hakkında tahminleriniz yada deneyimleriniz var mı bu konuda çok şaşkınım.

Allah razı olsun cevap için teşekkür ederim. Hemşireye fotoğrafı gönderdim ama onlar idrar testine göre birsey diyemeyiz dediler. Kanamam aktif değil. Jel kullanıyorum belki o tahriş etti bilemicem. Zaten kahverengiye dönüşüyor jel içeride biriktikce. Öğlen olmuştu kırmızı lekelenme henüz yok inşallah olmaz.

Transferden dolayı değildir muhtemelen, stresten egzama olmuş olabilir. Deterjanla çok temas etmemeye çalış bulaşıkları eldivenle yıka gerekirse. Bol bol da nemlendir
Stres yapmıyorum aslında yapsamda elimde değil ki olacak olanı değiştiremem rabbime kalmış krem kullanıyorum bol bol ama yine aynı oluyor ama eldiven kullanayım çok doğru söylediniz deterjanlar yapabilir

Ben dun burun yazıları okudum bunlarla ılgılı 15gun sonra ıdrarda yazıyor bende anlamadım getçı bende bı çızgı bıle çıkmadı

Gayet düzenli artmış aslında 706 dan sonra kaçıncı gün çıktı bu 2000 sonucu pazartesi düşerse ona göre mi diyecek acaba kese nerde o zaman Allah Allah çok garip daha önce duymadım hiç böyle bişey.

Benim bir tane sağlıklı gebeliğim bir tanede düşügum oldu 6 haftalik. Düşük yaparken direk kanama oldu adet kanaması gibi 6 7 gün sürdü. Yani damardan akan gibi değildi. Bu da ilk tup bebek denemem inşallah tutunur. Hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…