2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kesem yok çok şaşkınım, 706 dan sonra 1 hafta geçti 2000 e kadar, kanamam da yok olmadı

Ben dun burun yazıları okudum bunlarla ılgılı 15gun sonra ıdrarda yazıyor bende anlamadım getçı bende bı çızgı bıle çıkmadı
Kizlar normal gebeliklerde döllenme olduktan sonra 12 14 arasında çıkar ama biz zaten döllenme işini ve gelişme işini bir tık dışarda hallettigimiz için bizim rahmikize düşer düşmez yerleşmeye başlıyor rahim duvarına gömülüncede bizlerde erken çıkıyor tüp bebekte.

Ben dun burun yazıları okudum bunlarla ılgılı 15gun sonra ıdrarda yazıyor bende anlamadım getçı bende bı çızgı bıle çıkmadı
Sen önce birinci çizgiyi gör şaka bi yana ben de pozitifi görmeme rağmen bi test yapmak istiyorum o çift çizgiyi ben de göreyim tüm negatif testlerimin acısı çıksın diye

Çok zor bi duygu ya eşim hala üzgün içim kaç paröaya bölündü anlatamam Allah hiçbirimize aratmasın inşallah
Canım daha erken ya sen boyle uzersen pozıtıf olanıda kotu yapıyorsun yapma etme üzme düşünmemeye çalış kotuyu pazartesını bekle ınşallah guzel sonuç alırsın canım

Kesem yok çok şaşkınım, 706 dan sonra 1 hafta geçti 2000 e kadar, kanamam da yok olmadı
Allah Allah düşme başlasa kanama olması gerekirdi her gün daha çok şaşırıyorum 1 haftada düzenli artış olmamış bence kese büyüyemeden durmuş olmalı o yüzden betada durmuş sanirim.

Canım daha önce sağlıklı bir gebelik yaşamışsın ya bu sefer tüp bebek deneme nedeniniz nedir?

Belki ultrasonu iyi değildir yada karın yağın varsa kiloluysanda göremeyebiliyolar...kaç haftalıksın kese için erken mi acaba.. Ben oğlumda tam adet günümde 2000 küsür mü 4000 bin küsür mü neydi unuttum şimdi ama 2000 nin üstüydü 5 haftalığına geçikti gittim anca kese gördü 7. Haftada kalp atışı.. İnşallah seninde öyledir.

Kızlar maden suyu iyiymiş gebelikte şimdi okudum gerçi ben sevmiyorum ama bu günden başlamak istiyorum içmek
Emin değilim, bende bir önceki tüp bebekte öyle okuyum içmiştim. Ama transfer sonrası bana hastaneden verilen kağıda bakarsanız soda yasaklı listede... Ananasda öyle, ama millet baya ananas yemiş...

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-05-26 at 17.26.04.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 68
Vajinadan baktı, yok kilom normal vallahi sigara başladım bugün bırakmıştım, doktor tüm ilaçları bırak dedi, progeston fitil, estrofem, folibol ve coraspin kullanıyordum
Yaaaa grubun birinde de aynı durumu yaşayan biri vardı sonra keseyi görmüşlerdi belki öyle olur canim içme sigara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…