Canım ben sayısız kimyasal gebelik yaşadım 3 tane de düşüğüm var. Kimyasal da hcg artmaz senin artmıs tekrar bi kan ver istersen yükseliyordur inşallahNeler çekiyoruz neler ya ne zormuş sınavımızhayırlısı olsun artık napıyım
164 çıktı canımKaç çıktı canım sonucun hayırlı uğurlu olsun darısı bize
Öyleyse de erkenden müdahale edilse keşke Allah korusun iç kanamaya sebep olmasinBenimde aklıma dış gebelik geldi
Bende geçirmiştim, betam 2 katı artmadı, embriyo sağ tüpümdeydi kese hiç oluşmamıştı
AmiinKızlar sonucum pozitiiifffffrabbim sizlere de nasip etsin inşallah
En son dün 7.gün beta baktırmıştım kanamam da bugün başladı inşallah yükselir inşallah hepimiz kavuşuruz çok zor şeyler yaşıyoruz.. Allah yardımcımız olsunCanım ben sayısız kimyasal gebelik yaşadım 3 tane de düşüğüm var. Kimyasal da hcg artmaz senin artmıs tekrar bi kan ver istersen yükseliyordur inşallah
Tekrar tebrikler canım164 çıktı canım
Çok dua ettim bugün elhamdülillah atlattık ya Allah'ım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bakalım pazartesi gününden sonra da devam edicez inşallah Allah nasip edip verene kadarCanım daha erken ya sen boyle uzersen pozıtıf olanıda kotu yapıyorsun yapma etme üzme düşünmemeye çalış kotuyu pazartesını bekle ınşallah guzel sonuç alırsın canım
Anladım canım en güzeli hiç içmeyimEmin değilim, bende bir önceki tüp bebekte öyle okuyum içmiştim. Ama transfer sonrası bana hastaneden verilen kağıda bakarsanız soda yasaklı listede... Ananasda öyle, ama millet baya ananas yemiş...
Bence ilk haftalar riskli olduğu için yasaklıdır. Bir arkadaşımız da doktorun balığı yasakladığı o söylemişti balık ve hurma hamilelikte güzel besinlerdir ama demekki ilk haftalar özellikle tutunma zamanında zararlıEmin değilim, bende bir önceki tüp bebekte öyle okuyum içmiştim. Ama transfer sonrası bana hastaneden verilen kağıda bakarsanız soda yasaklı listede... Ananasda öyle, ama millet baya ananas yemiş...
Doktor yemek konusunda hiç bir şey demediki..en iyisi kendime iç açmayımBence sen keseyi görene kadar doktor ne dediyse öyle yap kuzu
Dünyaya bir insan getirmek ne zor yahuuu vallahi Cennet annelerin ayakları altında diye boşuna demiyorlar şuna bakar mısın hep anneye eziyet hiçbir şey yoksa bile bir şey varDoktor yemek konusunda hiç bir şey demediki..en iyisi kendime iç açmayım
Ben henüz yeni kendime geldim kuzuuu seni çooook tebrik ediyorum minnoş bebiş ya da bebişler artık içerde kaçar tane oldular hepsi sana sıkıca tutunsun inşallahOh oh katlansin artsın inşallah
Teşekkür ederim canım benimTekrar tebrikler canım
Ya vallahi öyle bak ne hikayeler var pozitif görüyorsun sonra diyoruz acaba kimyasalmı düşükmü sonra diyoruz kese olucakmı kalbi duyucazmı bitmiyorDünyaya bir insan getirmek ne zor yahuuu vallahi Cennet annelerin ayakları altında diye boşuna demiyorlar şuna bakar mısın hep anneye eziyet hiçbir şey yoksa bile bir şey var
Allah'ım sağlık sıhhat versin tüm bebişlere ve hayırlı evlat olmalarını nasip etsinYa vallahi öyle bak ne hikayeler var pozitif görüyorsun sonra diyoruz acaba kimyasalmı düşükmü sonra diyoruz kese olucakmı kalbi duyucazmı bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?