2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ya vallahi öyle bak ne hikayeler var pozitif görüyorsun sonra diyoruz acaba kimyasalmı düşükmü sonra diyoruz kese olucakmı kalbi duyucazmı bitmiyor
Aynen öyle... İkinci betayı verdim ben çok iyi artış, biraz rahat nefes aldık dedi doktor... Ama hala çok başındayız dedi... Çarşamba kese randevusu... Her hafta ayrı bir stres...

Emin değilim, bende bir önceki tüp bebekte öyle okuyum içmiştim. Ama transfer sonrası bana hastaneden verilen kağıda bakarsanız soda yasaklı listede... Ananasda öyle, ama millet baya ananas yemiş...
Soda ile maden suyu farklı sanırım, soda çok tercih edilmiyor gebelikte.Bana hiçbir kısıtlama koymadılar transfer sonrası.Bence maydanoz, nar vs. Aşırı yenmedigi sürece sıkıntı olmaz

Aynen öyle... İkinci betayı verdim ben çok iyi artış, biraz rahat nefes aldık dedi doktor... Ama hala çok başındayız dedi... Çarşamba kese randevusu... Her hafta ayrı bir stres...
Başta sağlıklı ilerliyorsau Allah'ın izniyle hep öyle gidiyor kuzum Rabbim veriyor acısını göstermesin

Soda ile maden suyu farklı sanırım, soda çok tercih edilmiyor gebelikte.Bana hiçbir kısıtlama koymadılar transfer sonrası.Bence maydanoz, nar vs. Aşırı yenmedigi sürece sıkıntı olmaz
Soda halk dilindeki maden suyu diye yorumluyorum nar ve ananas sanırım rahmi yumuşatıyor kanama olmasın diye yasaktır büyük ihtimal

Soda halk dilindeki maden suyu diye yorumluyorum nar ve ananas sanırım rahmi yumuşatıyor kanama olmasın diye yasaktır büyük ihtimal
Benim gittiğim merkezde hiçbir şeyi yasaklamadilar tabi transferden sonra nar suyu, narı abartarak yemek , abartarak hurma, maydanoz yemek illa ki Rahmi yumuşatır

Benim gittiğim merkezde hiçbir şeyi yasaklamadilar tabi transferden sonra nar suyu, narı abartarak yemek , abartarak hurma, maydanoz yemek illa ki Rahmi yumuşatır
Bana da sadece bitki çayları özellikle ada çayını yasaklamışlardı onun dışında ne bişe ye dediler ne de yeme dediler bide

Peki canım şansı düşük olanı da transfer ettiler mi? Doktor bana ikisini bir koyabiliriz dedi diğerinin şansı artsın diye

Canım Allah razı olsun kanı bekliyorum ben pazartesi yapacağım bakalım yarın Sabahta kan testini tekrarlayacagim. Sende lütfen üzülme biliyorum üzülme demek yetmiyor ama modunu yüksek tut rabbim bizim için yazıyor herşeyi pazartesiyi bekle gün ola hayr ola olmazsada dondurulmuşlarin var yine yaparsınız can sağlığı önemli olan

Bize de söyle mutlaka birlikte sevinelim inşallah valla kuzum üzüldük ağladık sızladık yeter tamam fazla abartıp Allah'a şirk koşmaya gerek yok nasıl olsa verecek olan Allah benim de Allah'a inancım güvenim sonsuz her şey ondan biraz ara verdik bebişkolarım donuk biraz beklesinler o arada eşim için uğraşıcam kendini kötü hissetmesin hem de belki ameliyat sürecine gireriz varikosel için bakalım Allah öyle büyük ki içime çok güzel umutlar verdi elhamdülillah

Dünyaya bir insan getirmek ne zor yahuuu vallahi Cennet annelerin ayakları altında diye boşuna demiyorlar şuna bakar mısın hep anneye eziyet hiçbir şey yoksa bile bir şey var
Bıde kaynana gorumceden eşten şıkayet ederız ama onları çogaltmak ıçın bızım yaşadıklarımızeşıme kızıyorum ya sen yetmıyorsun sankı senden bıtane daha ısteyıp bak gobegıme mosmor bıyerlerımı gormeyen kalmadı delık deşık oldum bıde yırtılmak ıstıyorum dıyorumay hayırlısı olsun arkadaşım

Ayyy hiç o açıdan düşünmemiştim kız Allah'tan bben eşimi de ailesini de seviyorum ya yoksa junnior junnior kaynana görümce dolanacak evde tahammül edemez insan

Öyleyse de erkenden müdahale edilse keşke Allah korusun iç kanamaya sebep olmasin
İnşallah değildir keseyi görür ama erken müdahale etmek önemli. Benimki erken fark edilmişti. Hatta şuandada tekrar dış gebelik olucak diye korkum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…