2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ayyy hiç o açıdan düşünmemiştim kız Allah'tan bben eşimi de ailesini de seviyorum ya yoksa junnior junnior kaynana görümce dolanacak evde tahammül edemez insan
Ay allahım zaten bız sevıyoruzda bızı sevmıyorlar oglunu aldık ya bızde bunca sene ugraşıcaz nasıl yapcaz ya bızde nefret edersekallahım ya şımdıden kotu kaynana olacaksın sen dıyor eşım aşırı kıskancım ya hayırlısı ıle doğsunlarda ınşallah bı şekıl yaparız artık

Dusukten sonra 4 yıl gebeligim olmadı yumurta takibi ve aşılama yaptırdım tutmadı. Yaşta ilerleyince tup bebeğe yönelmek zorunda kaldık. Eşimde de sayı sıkıntısı var.
Herhangi bir şey denediniz mi canım sayı sıkıntısı için

Herhangi bir şey denediniz mi canım sayı sıkıntısı için
Çok şey yedik içtik ama gebelik oluşmadı en son varikosel ameliyatı oldu artış oldu ama hala gebelik olmayınca tüp bebek denemek zorunda kaldık. Bir evladım var Çok şükür Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Hangi şehirdesiniz eşimde ameliyat olacak da inşallah bizim de düzelir

Normal canım merak etme, bu süreçte yerleşme kanamaları devam eder ilk 2 ay özellikle.Kanaman olmadığı sürece korkma
Hemsire coraspini keselim ve prolutex iğneyi günde 3e çıkaralım dedi.hala karnım ağrıyor. sabahtan sonra bir daha olmadı lekelenme ama yine de çok stres yaptım ve birsey olacak korkusu var içimde

Soda ile maden suyu farklı sanırım, soda çok tercih edilmiyor gebelikte.Bana hiçbir kısıtlama koymadılar transfer sonrası.Bence maydanoz, nar vs. Aşırı yenmedigi sürece sıkıntı olmaz
Aşırı olmadığı sürece (alkol, sigara hariç) hiç birşeyin zararı olacağını bende düşünmüyorum. Ama insan yine de dikkat etmek istiyor tabii.. Aslında soda ve maden suyu farklı diye biliyorum bende ama burada bahsedilen soda bence maden suyu ile aynı, yani marketlerde satılanlar...

Rabbim o güzel gönlüne göre versin benim eşimde tedavinin ilk başında varikosel ameliyatı oldu eğer sorun olursa o konuyada hakimim zaten hakim olmadıgimiz bişey kalmadı

Sevgili kızkardeşlerim,
sessizce burada yazılanları okuyarak gönlümü ferahlattım şimdiye kadar. Şimdi kendi sürecimden bahsedeyim belki birilerinin de gönlüne ben ferahlık getiririm bu heyecanlı süreçte.
yaş 41, ilk tüp bebek denemesi, herhangi bir sorunumuz yok fakat daha beklememek adına tüp bebeğe yöneldik. İlk denememiz, ileri yaş olduğu için genetik test önerildi ve oluşan embriyolardan elimizde 1 sağlıklı embriyomuz kaldı. 15 mayısta transfer oldu, bugün ilk test sonucumu aldım (hcg 324) iki gün sonra tekrar test vereceğim katlanarak artması gerekiyormuş. 7 gün sonra da muayeneye çağırdı doktorum.
Transferden sonra buraları çok okudum belirtiler yaşanılanlar nasıl olur diye. Herkesin kendine özgü bu süreci. Ben ilk günlerde kasık ağrısı, hafif bel ağrısı yaşadım, son haftada bir işaret olmadı. Lekelenme vb yaşamadım. transfer sonrası günlük yaşantına dönebilirsin denilse de ben 1 hafta evde genel olarak yatarak geçirdim. Ev işi vs yapmadım yemek ve tuvalet için kalktım, verilen ilaçları aksatmadan uyguladım. Hamileyim gibi beslendim, akdeniz türü beslenme ağırlıklı. Günde 1.5-2 lt su tükettim, çayı azalttım. Ananas,avokado,ceviz, kabak çekirdeği tükettim dozunda-çok değil. 12 gün bekledim, arada test yapmadım boşuna moralimi bozmamak için. Tabi ki yolun çok başı ama ilk testin poz olması biraz içimi rahatlattı.
hepinizin, bugün yaşadığım gönül ferahlığını ve mutluluğunu yaşamanızı kalbimden diliyorum.

Rabbim o güzel gönlüne göre versin benim eşimde tedavinin ilk başında varikosel ameliyatı oldu eğer sorun olursa o konuyada hakimim zaten hakim olmadıgimiz bişey kalmadı
Amiiiin canım benim hepimize versin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Aaaaa öyle mııııı yaaa tabii vallahi çok sevinirim ya valla engin tecrüblerinden yararlanmak isterim valla eşim mutlu olsun da üzülmesin ben ona her yolu bulurum inşallah yaaa

Okudum sevindim adınizaİn şa Allah hepimiz bu zor süreçte cocuklarımızı kucağımıza alırız.

Sizin adınıza çooooooook sevindim Allah'ım bundan sonraki aşamaları da sağlıkla geçirmenizi evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasıp etsin bizlere de çokkkkk dua edin

Muhtemelen bence de maden suyundan bahsediyorlar, günde 1 tane içilebilir Bence Benimde midem yanıyor bu aralar arada içeceğim malum havalar da sıcaklıyor

Peki canım şansı düşük olanı da transfer ettiler mi? Doktor bana ikisini bir koyabiliriz dedi diğerinin şansı artsın diye
Çok canım onu transfer etmediler, aramıza veda etti o benim zaten 1den fazla embriyo konma hakkım yoktu, şimdi belli bir yaşın üstünde değilsen veya ilk ve 2. transferinse tek embriyo konuyormuş yasal olarak. Başka şartları da vardır belki aklımda bu kadarı kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…