- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 41
Ay allahım zaten bız sevıyoruzda bızı sevmıyorlar oglunu aldık ya bızde bunca sene ugraşıcaz nasıl yapcaz ya bızde nefret edersekAyyy hiç o açıdan düşünmemiştimkız Allah'tan bben eşimi de ailesini de seviyorum ya yoksa junnior junnior kaynana görümce dolanacak evde tahammül edemez insan
Ay ben bunu sabah ağlarken gördüm de tepki veremedim kız bu neee kurban olan
Dusukten sonra 4 yıl gebeligim olmadı yumurta takibi ve aşılama yaptırdım tutmadı. Yaşta ilerleyince tup bebeğe yönelmek zorunda kaldık. Eşimde de sayı sıkıntısı var.Canım daha önce sağlıklı bir gebelik yaşamışsın ya bu sefer tüp bebek deneme nedeniniz nedir?
Herhangi bir şey denediniz mi canım sayı sıkıntısı içinDusukten sonra 4 yıl gebeligim olmadı yumurta takibi ve aşılama yaptırdım tutmadı. Yaşta ilerleyince tup bebeğe yönelmek zorunda kaldık. Eşimde de sayı sıkıntısı var.
Çok şey yedik içtik ama gebelik oluşmadı en son varikosel ameliyatı oldu artış oldu ama hala gebelik olmayınca tüp bebek denemek zorunda kaldık. Bir evladım var Çok şükür Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Herhangi bir şey denediniz mi canım sayı sıkıntısı için
Hangi şehirdesiniz eşimde ameliyat olacak da inşallah bizim de düzelirÇok şey yedik içtik ama gebelik oluşmadı en son varikosel ameliyatı oldu artış oldu ama hala gebelik olmayınca tüp bebek denemek zorunda kaldık. Bir evladım var Çok şükür Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Özelden yazdimHangi şehirdesiniz eşimde ameliyat olacak da inşallah bizim de düzelir
Hemsire coraspini keselim ve prolutex iğneyi günde 3e çıkaralım dedi.hala karnım ağrıyor. sabahtan sonra bir daha olmadı lekelenme ama yine de çok stres yaptım ve birsey olacak korkusu var içimdeNormal canım merak etme, bu süreçte yerleşme kanamaları devam eder ilk 2 ay özellikle.Kanaman olmadığı sürece korkma
Canım çok teşekkür ederim, bu defa problem çıkmaz umarım... Yaşdan dolayı saatli bomba gibiyimBaşta sağlıklı ilerliyorsau Allah'ın izniyle hep öyle gidiyor kuzum Rabbim veriyor acısını göstermesin
Allah'ım gücünü kuvvetini sabrını artırsın korktuğuna uğratmasın İnşallahCanım çok teşekkür ederim, bu defa problem çıkmaz umarım... Yaşdan dolayı saatli bomba gibiyim
Yok canm yapmadım eşımede soylemedım ondan heralde değışık oldu benım yaAy ben bunu sabah ağlarken gördüm de tepki veremedim kız bu neee kurban olankaçırdım ben test yaptın mı yeniden naptın
Aşırı olmadığı sürece (alkol, sigara hariç) hiç birşeyin zararı olacağını bende düşünmüyorum. Ama insan yine de dikkat etmek istiyor tabii.. Aslında soda ve maden suyu farklı diye biliyorum bende ama burada bahsedilen soda bence maden suyu ile aynı, yani marketlerde satılanlar...Soda ile maden suyu farklı sanırım, soda çok tercih edilmiyor gebelikte.Bana hiçbir kısıtlama koymadılar transfer sonrası.Bence maydanoz, nar vs. Aşırı yenmedigi sürece sıkıntı olmaz
CanımAllah razı olsun kanı bekliyorum ben pazartesi yapacağım bakalım yarın Sabahta kan testini tekrarlayacagim. Sende lütfen üzülme biliyorum üzülme demek yetmiyor ama modunu yüksek tut rabbim bizim için yazıyor herşeyi pazartesiyi bekle gün ola hayr ola olmazsada dondurulmuşlarin var yine yaparsınız can sağlığı önemli olan
Adamın Ahı mı tuttu naptıYok canm yapmadım eşımede soylemedım ondan heralde değışık oldu benım ya
Amiiiin canım benim hepimize versin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahRabbim o güzel gönlüne göre versin benim eşimde tedavinin ilk başında varikosel ameliyatı oldu eğer sorun olursa o konuyada hakimim zaten hakim olmadıgimiz bişey kalmadı
Okudum sevindim adınizaSevgili kızkardeşlerim,
sessizce burada yazılanları okuyarak gönlümü ferahlattım şimdiye kadar. Şimdi kendi sürecimden bahsedeyim belki birilerinin de gönlüne ben ferahlık getiririm bu heyecanlı süreçte.
yaş 41, ilk tüp bebek denemesi, herhangi bir sorunumuz yok fakat daha beklememek adına tüp bebeğe yöneldik. İlk denememiz, ileri yaş olduğu için genetik test önerildi ve oluşan embriyolardan elimizde 1 sağlıklı embriyomuz kaldı. 15 mayısta transfer oldu, bugün ilk test sonucumu aldım (hcg 324) iki gün sonra tekrar test vereceğim katlanarak artması gerekiyormuş. 7 gün sonra da muayeneye çağırdı doktorum.
Transferden sonra buraları çok okudum belirtiler yaşanılanlar nasıl olur diye. Herkesin kendine özgü bu süreci. Ben ilk günlerde kasık ağrısı, hafif bel ağrısı yaşadım, son haftada bir işaret olmadı. Lekelenme vb yaşamadım. transfer sonrası günlük yaşantına dönebilirsin denilse de ben 1 hafta evde genel olarak yatarak geçirdim. Ev işi vs yapmadım yemek ve tuvalet için kalktım, verilen ilaçları aksatmadan uyguladım. Hamileyim gibi beslendim, akdeniz türü beslenme ağırlıklı. Günde 1.5-2 lt su tükettim, çayı azalttım. Ananas,avokado,ceviz, kabak çekirdeği tükettim dozunda-çok değil. 12 gün bekledim, arada test yapmadım boşuna moralimi bozmamak için. Tabi ki yolun çok başı ama ilk testin poz olması biraz içimi rahatlattı.
hepinizin, bugün yaşadığım gönül ferahlığını ve mutluluğunu yaşamanızı kalbimden diliyorum.
Sizin adınıza çooooooook sevindim Allah'ım bundan sonraki aşamaları da sağlıkla geçirmenizi evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasıp etsin bizlere de çokkkkk dua edinSevgili kızkardeşlerim,
sessizce burada yazılanları okuyarak gönlümü ferahlattım şimdiye kadar. Şimdi kendi sürecimden bahsedeyim belki birilerinin de gönlüne ben ferahlık getiririm bu heyecanlı süreçte.
yaş 41, ilk tüp bebek denemesi, herhangi bir sorunumuz yok fakat daha beklememek adına tüp bebeğe yöneldik. İlk denememiz, ileri yaş olduğu için genetik test önerildi ve oluşan embriyolardan elimizde 1 sağlıklı embriyomuz kaldı. 15 mayısta transfer oldu, bugün ilk test sonucumu aldım (hcg 324) iki gün sonra tekrar test vereceğim katlanarak artması gerekiyormuş. 7 gün sonra da muayeneye çağırdı doktorum.
Transferden sonra buraları çok okudum belirtiler yaşanılanlar nasıl olur diye. Herkesin kendine özgü bu süreci. Ben ilk günlerde kasık ağrısı, hafif bel ağrısı yaşadım, son haftada bir işaret olmadı. Lekelenme vb yaşamadım. transfer sonrası günlük yaşantına dönebilirsin denilse de ben 1 hafta evde genel olarak yatarak geçirdim. Ev işi vs yapmadım yemek ve tuvalet için kalktım, verilen ilaçları aksatmadan uyguladım. Hamileyim gibi beslendim, akdeniz türü beslenme ağırlıklı. Günde 1.5-2 lt su tükettim, çayı azalttım. Ananas,avokado,ceviz, kabak çekirdeği tükettim dozunda-çok değil. 12 gün bekledim, arada test yapmadım boşuna moralimi bozmamak için. Tabi ki yolun çok başı ama ilk testin poz olması biraz içimi rahatlattı.
hepinizin, bugün yaşadığım gönül ferahlığını ve mutluluğunu yaşamanızı kalbimden diliyorum.
Muhtemelen bence de maden suyundan bahsediyorlar, günde 1 tane içilebilir Bence Benimde midem yanıyor bu aralar arada içeceğim malum havalar da sıcaklıyorAşırı olmadığı sürece (alkol, sigara hariç) hiç birşeyin zararı olacağını bende düşünmüyorum. Ama insan yine de dikkat etmek istiyor tabii.. Aslında soda ve maden suyu farklı diye biliyorum bende ama burada bahsedilen soda bence maden suyu ile aynı, yani marketlerde satılanlar...
Çok canım onu transfer etmediler, aramıza veda etti oPeki canım şansı düşük olanı da transfer ettiler mi? Doktor bana ikisini bir koyabiliriz dedi diğerinin şansı artsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?