- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 29
Anladım canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahDusukten sonra 4 yıl gebeligim olmadı yumurta takibi ve aşılama yaptırdım tutmadı. Yaşta ilerleyince tup bebeğe yönelmek zorunda kaldık. Eşimde de sayı sıkıntısı var.
Benim yaşım 30 ama 2 tane konulmayı teklif etti ya yasal değil ama infertilite varsa doktor insiyatif gösterebiliyormuşÇok canım onu transfer etmediler, aramıza veda etti obenim zaten 1den fazla embriyo konma hakkım yoktu, şimdi belli bir yaşın üstünde değilsen veya ilk ve 2. transferinse tek embriyo konuyormuş yasal olarak. Başka şartları da vardır belki aklımda bu kadarı kalmış
Ben de 27Benim yaşım 30 ama 2 tane konulmayı teklif etti ya yasal değil ama infertilite varsa doktor insiyatif gösterebiliyormuşyani öyle işte canım benim
Ben bir gün bir bacağımda öbür gün diğer bacağımdan yapıyorum canım. Ama çok yakıyor ve morartıyor. Göbekten zaten prolutex yaptığım için ordan hiç yapamıyorum.Oksapar iğneyi göbeğimden yapıyorum çok acıyor kolumdan yapıyorum yine çok acıyor. Ben bu iğneyi sürekli sol koluma yapsam sıkıntı olur mu acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz
Doktora söylesem Oksaparın yerine başka bir iğne istesem olur mu acaba
Hayırlı olsuunMerhaba kızlar. Bende 8 mayısta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum. 19 mayısta test verdim 282 çıktı 23 mayısta verdim 1962 çıktı. başta değerim yüksek gibi geldi ikiz mi acaba dedim ama sonra burda okudukça sanki ikiz değil gibi. Doktor çarşambaya çağırdı ultrason bakmak için. Acaba ikiz midir? Çok merak ediyorum.
Ayy hadi inşallahHayırlı olsuunultrasonda görürsün bakalım bebis mi bebisler mi bana da okuyunca yüksek geldi sanki ama bakalım
İnşallah canım amin Allah tüm isteyen herkese sağlıklı bebiş versinBen de 27her klinikte hatta doktordan doktora bile değişebiliyor işte, mesela ilaçlar, hatta yenmemesi gereken şeyler bile herkes için farklı. Sonucunda sağlıklı bebislerimiz olsun da gidilen yol değişsin nolucak
Ya ben göbekten yapıyorum ama alıştım mesela şimdi yaptım artık eskisi gibi canım acımıyor..göbekten bana göre daha etkili.Bana reçetede 3 tane iğne yazdı hangisini bulursun onu al dedi hemşire .bende eşime dedim ucuza hangisi gelirse onu al..o da oksapar aldıOksapar iğneyi göbeğimden yapıyorum çok acıyor kolumdan yapıyorum yine çok acıyor. Ben bu iğneyi sürekli sol koluma yapsam sıkıntı olur mu acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz
Doktora söylesem Oksaparın yerine başka bir iğne istesem olur mu acaba
Göbekten yaptım bu akşam baya acıdı zaten morarıyor, akşam kolumdan yaptım ama ikiside baya acıyor yaYa ben göbekten yapıyorum ama alıştım mesela şimdi yaptım artık eskisi gibi canım acımıyor..göbekten bana göre daha etkili.Bana reçetede 3 tane iğne yazdı hangisini bulursun onu al dedi hemşire .bende eşime dedim ucuza hangisi gelirse onu al..o da oksapar aldı
Göbek mosmor o her keste öyle..dediğim gibi ilk günler çok yaktı..ama yani belkide benim ağrıya dayanma gücüm daha çokmu bilmiyorum..şimdi o kadarda yakmıyor bana göreGöbekten yaptım bu akşam baya acıdı zaten morarıyor, akşam kolumdan yaptım ama ikiside baya acıyor ya
Ya benım dün dogum gunumdu kımsem yok arkadaşlarımada gelmeyın dedık ondan uzuldum tek başıma oturdum dıyeAdamın Ahı mı tuttu naptı
AaaaaaYa benım dün dogum gunumdu kımsem yok arkadaşlarımada gelmeyın dedık ondan uzuldum tek başıma oturdum dıyebagırdım çagırdım delı gıbı şmdıde burnum akıyor hapşırıyorum ya nedır bu çektıgım
Doğum günün kutlu olsunYa benım dün dogum gunumdu kımsem yok arkadaşlarımada gelmeyın dedık ondan uzuldum tek başıma oturdum dıyebagırdım çagırdım delı gıbı şmdıde burnum akıyor hapşırıyorum ya nedır bu çektıgım
Bana doktor bacak demedi. Göbek yada kol dedi bende nerden yapıcağımı bilemiyorumBen bir gün bir bacağımda öbür gün diğer bacağımdan yapıyorum canım. Ama çok yakıyor ve morartıyor. Göbekten zaten prolutex yaptığım için ordan hiç yapamıyorum.
Mutlu yıllarYa benım dün dogum gunumdu kımsem yok arkadaşlarımada gelmeyın dedık ondan uzuldum tek başıma oturdum dıyebagırdım çagırdım delı gıbı şmdıde burnum akıyor hapşırıyorum ya nedır bu çektıgım
Ne güzel ya keşke benimde böyle olsaGöbek mosmor o her keste öyle..dediğim gibi ilk günler çok yaktı..ama yani belkide benim ağrıya dayanma gücüm daha çokmu bilmiyorum..şimdi o kadarda yakmıyor bana göre
Kuzum bu bende 12 senelik hastane çalışmasından sonra oldu..hasta oluyorduk hemen kendimize tak tiye iğne vuruyordukNe güzel ya keşke benimde böyle olsa
Yaa dogum gunu aklımada gelmedı ama bı arkadaşım aradı ay yazık sana yapa yanlız oturyosun dedı ben delırdımAaaaaadoğum günün kutlu olsuuuuuun yaaa bize deseydin keşkee kutlardık burda bak yeni yaşına hamiş hamiş girdin Allah'ın izniyle dikkat et kendine ki minnoşun da sağlıklı sıhhatli olsun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?