Hayırlı olsun canımKızlar sonucum pozitiiifffffrabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Kuzum bu bende 12 senelik hastane çalışmasından sonra oldu..hasta oluyorduk hemen kendimize tak tiye iğne vuruyordukelimizin altında olunca bünyem alışmış
Aynen canım yok canım bu sene eşımın aılesınden bı kışı aramadı bıleDoğum günün kutlu olsunbendede aynısı oldu..zaten annemler babamlar uzakta..burdada her sene eşimin ailesi geliyor..ama doğum günümde son kontrolüm vardı benim..yalan uydurduk dedik bu sene evde kutlamıyoruz öylece kaldım bende
Sagol canım valla bugun oyle aşırı hapşırık bıde burun akıntısı var eşımde bal zencefıl zerdeçal ıç dıyor ahahhaha dedı manyak ya zararlıysa dıyor ozaman ıçmeMutlu yıllarben de pazardan beri öyleydim yeni yeni geçiyor, bi de burnum açılmadığı için hepten yoruluyorum nefes alamadigimdan
Seneye artık bebemle kutlarım gelene kapıyıda açmam dıyorumAaaaaadoğum günün kutlu olsuuuuuun yaaa bize deseydin keşkee kutlardık burda bak yeni yaşına hamiş hamiş girdin Allah'ın izniyle dikkat et kendine ki minnoşun da sağlıklı sıhhatli olsun yaaa
Yaaa evet insan üzülür tabi..aman boş verAynen canım yok canım bu sene eşımın aılesınden bı kışı aramadı bılebelkı onunda uzuntusu var ben uzak bıle olsa hedıyelerını yollarım delı gıbı onlar bı smsı fazla gorduler hepsı ılaçlardan hormonlardan kesın aşırı duygusalım eşım evden kaçmazsa ıyı
Ayyy kıyamam yaaaYa benım dün dogum gunumdu kımsem yok arkadaşlarımada gelmeyın dedık ondan uzuldum tek başıma oturdum dıyebagırdım çagırdım delı gıbı şmdıde burnum akıyor hapşırıyorum ya nedır bu çektıgım
Aynen çok takıyorum ben kafaya bende söz vermıştım duşunmıcem dıye ama transferden eve geldık hemen vazgeçtımYaaa evet insan üzülür tabi..aman boş verYa bu hormonlar beni neden etkilemiyor o kadar sakin olmuşumki bence ben sadece kendime söz verdimki ufak bir şeyi bile stres yapmıcam .eşimde zaten sakin birisi evimizde ses bile yok
Çok sagol canım aynen ınşallah seneye en guzelını yaşamak nasıp oşsun hepımıze dıyelımAyyy kıyamam yaaadoğum günün kutlu olsun. En kötü doğum günün o olsun da bir daha doğum gününde üzülme
Aynen çok takıyorum ben kafaya bende söz vermıştım duşunmıcem dıye ama transferden eve geldık hemen vazgeçtım
Ben sebzeli tavuk çorbası, et suyuna mercimek corbasi yapıp içtim hep, bi de ballı sütSagol canım valla bugun oyle aşırı hapşırık bıde burun akıntısı var eşımde bal zencefıl zerdeçal ıç dıyor ahahhaha dedı manyak ya zararlıysa dıyor ozaman ıçme
Doğum günün kutlu olsun canım, üzülme biz varız. Ayrıca sana tavsiyem geçen seneye kadar bende öyleydim ama artık arayanı arıyorum sorani soruyorum daha huzurluyum kendimi parcalardim ben arıyorum onlar beni niye aramiyorlar diye azıcık kendimi geri çektim kıymetli oldum sende öyle yap. Alma verme dengeni bozma, kendi kul hakkına girip de elalem için kendini üzme kuzum, çekirdek aileni düşün eşin sen ve bebeğiniz. Gerisi boş Allah önce sağlık versinAynen canım yok canım bu sene eşımın aılesınden bı kışı aramadı bılebelkı onunda uzuntusu var ben uzak bıle olsa hedıyelerını yollarım delı gıbı onlar bı smsı fazla gorduler hepsı ılaçlardan hormonlardan kesın aşırı duygusalım eşım evden kaçmazsa ıyı
Öyle de denmez ama yaaYaa dogum gunu aklımada gelmedı ama bı arkadaşım aradı ay yazık sana yapa yanlız oturyosun dedı ben delırdım
Hadi inşallah en güzel doğum günleriniz bebişinle olsunSeneye artık bebemle kutlarım gelene kapıyıda açmam dıyorumınşallah eşıme dıyorum randevu alsın gelecek olan sulalen
Bende kasık ağrısı oluyor gün içinde. Ben üniversitede çalışıyorum. Dersler şuanda online verildiği için sürekli oturmak zorundayım. Bir gün 4 saatlik bir dersim var o gün özellikle çok oturduğum için kasık ağrım çok artıyor. Benimde tam tersi uzanınca rahatlıyor. Bel ağrımda zaten bilgisayar başında olmaktan hep olurdu, o nedenle o ayrımı yapamıyorum.Pozitif gören kızlarımız kasık ve bel ağrısı yaşıyormusunuz en çokta uzanırken oluyor bende
Proluton da olmuşsun canım, duracak inşallah kanamaİnşallah öyledir.tuvalete gidince önce kan aktı mesela parçasız hani kolumuzdan kan alırlar ya öyle kan aktı sonrasında temiz idrara döndü .her gittiğimde oluyor gibi
Öyle olsa bile tekrar içtiğin için toparlayacaktır merak etmeİçiyorum tekrar.Mindamin dedigi Gibi hormon de değerlerim mi düştü acaba estrofem de bıraktım ya rahim duvarı incelmeye mi başladı acaba
Mesela uzanarken sanki belden vuruyor kasıklara..korkuyorum birşey olurmuBende kasık ağrısı oluyor gün içinde. Ben üniversitede çalışıyorum. Dersler şuanda online verildiği için sürekli oturmak zorundayım. Bir gün 4 saatlik bir dersim var o gün özellikle çok oturduğum için kasık ağrım çok artıyor. Benimde tam tersi uzanınca rahatlıyor. Bel ağrımda zaten bilgisayar başında olmaktan hep olurdu, o nedenle o ayrımı yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?