Evet östrojen hormonu..rahim kalınlığı oluşsun diye veriliyorEstrofem nasil bir ilaç ne için veriyorlar? Hormon takviyesi mi o da
Bence ağrılar normaldir, rahim genişlediği için ağrıları hissediyoruz.. Bazen ağrım olunca bende ay inşallah kötü birşey değildir diyorum sonra içimden diyorum ki, eğer kötü birşey olsa muhtemelen bu kadar hafif bir ağrı olmaz beni süründürürdü... Yani dayanamıyorum bu nası ağrı düzeyinde olmadığı sürece ben kasık ve bel ağrılarımı normale yormaya başladım :)Mesela uzanarken sanki belden vuruyor kasıklara..korkuyorum birşey olurmu
Süründürücü dediğin gibi ağrıyi düşük tehlükem olunca ben yaşadım geceyle acile gitdim resmen yalvardımki hemen bana iğne yapsınlar..ama şimdi tabi öyle diğil çok şükür.dediğim gibi uzanınca sanki daha çok oluyor..bazen diyorum acaba çokmu sırt üstü uzanıyorum.Doktora gitsem rahatlarım))Bence ağrılar normaldir, rahim genişlediği için ağrıları hissediyoruz.. Bazen ağrım olunca bende ay inşallah kötü birşey değildir diyorum sonra içimden diyorum ki, eğer kötü birşey olsa muhtemelen bu kadar hafif bir ağrı olmaz beni süründürürdü... Yani dayanamıyorum bu nası ağrı düzeyinde olmadığı sürece ben kasık ve bel ağrılarımı normale yormaya başladım :)
Birde bende çift embriyo acaba ondanda ola bilirmiBence ağrılar normaldir, rahim genişlediği için ağrıları hissediyoruz.. Bazen ağrım olunca bende ay inşallah kötü birşey değildir diyorum sonra içimden diyorum ki, eğer kötü birşey olsa muhtemelen bu kadar hafif bir ağrı olmaz beni süründürürdü... Yani dayanamıyorum bu nası ağrı düzeyinde olmadığı sürece ben kasık ve bel ağrılarımı normale yormaya başladım :)
Çok sevindim canım tebrik ederim, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahKızlar sonucum pozitiiifffffrabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Çok sağol canım benimÇok sevindim canım tebrik ederim, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah
Aaa çok şaşırdım, hiç duymadım canım böyle birşey çok üzüldüm şimdi..bakalım pazartesi ne çıkacakTekrardan herkese merhaba, 2 mayıs taze transfer oldum iki tane 5Aa, ilk beta 170, 2. Beta 283, 3. İse 706 idi bugün kese görmeye gittiğimde ise kese yoktu. Dr şaşırdı, ve yine beta istedi 2000 çıktı düşme var dedi pazartesi tekrar beta istedi. Bir sonuca varamadık ne olduğu hakkında tahminleriniz yada deneyimleriniz var mı bu konuda çok şaşkınım.
İnşallah olmaz daha canım..inşallah yerleşme kanamasından başka kanama olmazAllah razı olsun cevap için teşekkür ederim. Hemşireye fotoğrafı gönderdim ama onlar idrar testine göre birsey diyemeyiz dediler. Kanamam aktif değil. Jel kullanıyorum belki o tahriş etti bilemicem. Zaten kahverengiye dönüşüyor jel içeride biriktikce. Öğlen olmuştu kırmızı lekelenme henüz yok inşallah olmaz.
Kuzum dokunduğun birşey de alerji yapmış olabilirKızlar avuç içinde kuruluk pullanma oldu mu hiç? Çok su içmeme rağmen ellerimin içi pul pul oldu neden anlamadım
İnşallah bundan sonra herşey çok daha güzel ve rahat geçecek :) Siz içinizi hep ferah tutunSüründürücü dediğin gibi ağrıyi düşük tehlükem olunca ben yaşadım geceyle acile gitdim resmen yalvardımki hemen bana iğne yapsınlar..ama şimdi tabi öyle diğil çok şükür.dediğim gibi uzanınca sanki daha çok oluyor..bazen diyorum acaba çokmu sırt üstü uzanıyorum.Doktora gitsem rahatlarım))
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canım kan gününden 1 hafta 10 gün sonraya çağırıyorlar kese içinKasik ağrılarım var benimde hala korkuyorum. Daha kan vermedim yarın vereceğim zaman geçmiyor. Kalp atışını duyana kadar bu bekleyiş bitmicek. Bu arada acaba bilen var mı kese ne zaman görünür 16 mayısta 3.gun embriyosu benimki.
Yok çok şükür Allahıma yokBelki de olabilir, bence endişe etmeyin, kanamanız vs var mı peki?
Yaa acaba dojtor görememiş olabilir mi bazan oluyor öyle..başka bir doktora da baktirsana ultrason bi de karnından baktırmaKesem yok çok şaşkınım, 706 dan sonra 1 hafta geçti 2000 e kadar, kanamam da yok olmadı
Evet olabilir daha dikkatli olayımKuzum dokunduğun birşey de alerji yapmış olabilir
Silince geliyor..hemşire bazı ilacları çıkartdı..iğneyi artırdı düşükte ola bilir yerleşmede ola bilirYoğun mu nasıl lekelenme gibimi ?
Evet canım benimde baya kasik ağrım var yerleşme ağrısı galibaPozitif gören kızlarımız kasık ve bel ağrısı yaşıyormusunuz en çokta uzanırken oluyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?