2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Mesela uzanarken sanki belden vuruyor kasıklara..korkuyorum birşey olurmu
Bence ağrılar normaldir, rahim genişlediği için ağrıları hissediyoruz.. Bazen ağrım olunca bende ay inşallah kötü birşey değildir diyorum sonra içimden diyorum ki, eğer kötü birşey olsa muhtemelen bu kadar hafif bir ağrı olmaz beni süründürürdü... Yani dayanamıyorum bu nası ağrı düzeyinde olmadığı sürece ben kasık ve bel ağrılarımı normale yormaya başladım :)

Süründürücü dediğin gibi ağrıyi düşük tehlükem olunca ben yaşadım geceyle acile gitdim resmen yalvardımki hemen bana iğne yapsınlar..ama şimdi tabi öyle diğil çok şükür.dediğim gibi uzanınca sanki daha çok oluyor..bazen diyorum acaba çokmu sırt üstü uzanıyorum.Doktora gitsem rahatlarım))

Birde bende çift embriyo acaba ondanda ola bilirmi

Kasik ağrılarım var benimde hala korkuyorum. Daha kan vermedim yarın vereceğim zaman geçmiyor. Kalp atışını duyana kadar bu bekleyiş bitmicek. Bu arada acaba bilen var mı kese ne zaman görünür 16 mayısta 3.gun embriyosu benimki.

Aaa çok şaşırdım, hiç duymadım canım böyle birşey çok üzüldüm şimdi..bakalım pazartesi ne çıkacak

İnşallah olmaz daha canım..inşallah yerleşme kanamasından başka kanama olmaz

İnşallah bundan sonra herşey çok daha güzel ve rahat geçecek :) Siz içinizi hep ferah tutun

İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canım kan gününden 1 hafta 10 gün sonraya çağırıyorlar kese için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…