2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Adet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşme
Canım sıkma canını ıyı düşün ıyı olsun normalmış lekelenme ıse 5-12gun de olurmuş tutunma belırtısıdır kendıne gel üzme kendını allahın ıznıyle güzel olacak hepımızın sonucu ınşallah❤

Canım benim ❤❤❤

İn şa Allah yarın kana gidicem

3.gun embriyosu ve
Canım hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde rabbim evladına kavuşturacaktır seni de bizi de rahim kalın olduğu için koyu renk gelebiliyor normal bir durum kanama miktarı fazla da olabilir
Amin insallah evet düzeldi normal geliyor

Kızlar benden kan geldi çok kötüyüm
Hemen stres olmayın ya, ben kanamanız var mı diye ağrı ile alakalı sormamıştım, bazı kişilerde kanama lekelenme oluyor, bazı kişilerde olmuyor, siz de nasıl diye sordum. Ne yaşadığınız ağrı, ne de kanama kesinlikle kötü bir durum demek değil. Sadece stres yapmayın o kötü olabiliyor işte. Yarın doktorunuza danışın bence... Kan sulandırıcılar vs sebep olabiliyordur belki. Ecopirin, Coraspin tarzında birşey kullanıyor musunuz, kestiniz mi?

Adet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşme
Bende olmadı yerleşme kanaması bilmiyorum ama az az geliyosa yerleşme kanaması oluyomus canım bide hani normal gebe kalanlar ilaç vs kullanmiyo sen şimdi kan sulandırıcı falan kullaniyosan ondan öyle olmus olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…