- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
Açık renkli mi canim nasılSilince geliyor..hemşire bazı ilacları çıkartdı..iğneyi artırdı düşükte ola bilir yerleşmede ola bilir
Adet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşmeAçık renkli mi canim nasıl
Canım git bi doktora daha görün emin olalımVajinadan baktı, yok kilom normal vallahi sigara başladım bugün bırakmıştım, doktor tüm ilaçları bırak dedi, progeston fitil, estrofem, folibol ve coraspin kullanıyordum
Mal ışte kıskanç kurtulamıyorum da senelerdır çagırmasanda arkadaşların peşıne takılıyor gelıyorÖyle de denmez ama yaa
Yok patlarım ozaman goder en azından kapıyı çarpmam lazm bazen sınırlenıyorum ama ne ıçın bılmıyorum bendeAltdan al bu kadar en güzeli yeni öyreniyorum bende
Nasıl kan geldı normal lekelenmemı canım benımkı gıbıdır ınşallah tutunma lekesı dıyelım sevınelımKızlar benden kan geldi çok kötüyüm
Canım kesildiyse korkma , yerleşmedir inşallah testin pozitif adet olmazsınAdet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşme
Nasıl kan canım. Yerleşme kanamasıdır belki hemen kendini bırakma.Kızlar benden kan geldi çok kötüyüm
Canım sıkma canını ıyı düşün ıyı olsun normalmış lekelenme ıse 5-12gun de olurmuş tutunma belırtısıdır kendıne gel üzme kendını allahın ıznıyle güzel olacak hepımızın sonucu ınşallah❤Adet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşme
Canım benim ❤❤❤Bize de söyle mutlaka birlikte sevinelim inşallahvalla kuzum üzüldük ağladık sızladık yeter tamam fazla abartıp Allah'a şirk koşmaya gerek yok nasıl olsa verecek olan Allah benim de Allah'a inancım güvenim sonsuz her şey ondan biraz ara verdik bebişkolarım donuk biraz beklesinler o arada eşim için uğraşıcam kendini kötü hissetmesin hem de belki ameliyat sürecine gireriz varikosel için bakalım Allah öyle büyük ki içime çok güzel umutlar verdi elhamdülillah
Ya bende ilkdede öyle olduğu için çok korkuyorum..umut ediyorum tutunmadı.Seninki nasıldi rengi?Nasıl kan geldı normal lekelenmemı canım benımkı gıbıdır ınşallah tutunma lekesı dıyelım sevınelım
Düşükten korkuyorumCanım kesildiyse korkma , yerleşmedir inşallah testin pozitif adet olmazsın
İn şa Allah yarın kana gidicemCanım sıkma canını ıyı düşün ıyı olsun normalmış lekelenme ıse 5-12gun de olurmuş tutunma belırtısıdır kendıne gel üzme kendını allahın ıznıyle güzel olacak hepımızın sonucu ınşallah❤
Kan testi versen aslında için rahatlardi en azındanDüşükten korkuyorum
Yarın yap dediDur bakalım yerleşmedir belkisu Pazartesi olsaydı hakkaten artık.
3.gun embriyosu veMerhaba 4 kimyasal gebeligim var tüplerim tıkalı. İlk tüp bebek denemem sonuç negatif 1.20 gibi bi sonuç aldım ayın 23 ünde test yapmıştım 13unde de transfer oldum. Hasta olacam duye beklerken kırmızı kan değil de siyaha yakın çok koyu lekelenme oldu böyle birsey yaşayan var mı
Amin insallahCanım hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde rabbim evladına kavuşturacaktır seni de bizi derahim kalın olduğu için koyu renk gelebiliyor normal bir durum kanama miktarı fazla da olabilir
Hemen stres olmayın ya, ben kanamanız var mı diye ağrı ile alakalı sormamıştım, bazı kişilerde kanama lekelenme oluyor, bazı kişilerde olmuyor, siz de nasıl diye sordum. Ne yaşadığınız ağrı, ne de kanama kesinlikle kötü bir durum demek değil. Sadece stres yapmayın o kötü olabiliyor işte. Yarın doktorunuza danışın bence... Kan sulandırıcılar vs sebep olabiliyordur belki. Ecopirin, Coraspin tarzında birşey kullanıyor musunuz, kestiniz mi?Kızlar benden kan geldi çok kötüyüm
Bende olmadı yerleşme kanaması bilmiyorum ama az az geliyosa yerleşme kanaması oluyomus canım bide hani normal gebe kalanlar ilaç vs kullanmiyo sen şimdi kan sulandırıcı falan kullaniyosan ondan öyle olmus olabilir benceAdet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?