- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
İnşallah iyi olur canım sakin olmaya çalış elinde değil biliyorum ama bence o yerleşme kanaması haberlerini bekliyoruzŞimdilik uzandım yarın belli olucak
Yaa nasıl kanama rengi nasıl çokmuKızlar benden kan geldi çok kötüyüm
İnşallah yerleşmedir canım..kırmızı mı kanamaSilince geliyor..hemşire bazı ilacları çıkartdı..iğneyi artırdı düşükte ola bilir yerleşmede ola bilir
Evet git ver kanını..inşallah durur kanamaİn şa Allah yarın kana gidicem
Şimdi gitsen nolur ki canım. Dayanamazsan uyuyamazsan git hemen benceYarın yap dedi
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında dileklerini yasa inşallahSagol canım benım allah razı olsun
Ya hayır en kötüsünü düşünme lütfenAdet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşme
Sagol canım benımDoğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında dileklerini yasa inşallah
Korkma benim 5 dk filan sürmüştür.15 dakika uzunmuş ayolben 3-5 dakika sanıyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu kendimi hazırlayayım kafa olarak.
Ayy benim de 5 Haziran test günükızlar ben transferden geldim 2 tane transfer ettiler 5 Haziran test günü nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Ercan Baştu yu araştırmanızı öneririmBi gidelim belki doktoru değiştiririz
Taze transfer mi yapıldı size?merhaba :) benim de doğal siklusu takip ettiler. Ben adetimin 2. günü ve 12. günü gittim. 12.günde rahmim yeterince kalınlaşmış benden sadece o gün test istedi. Test sonucuna göre 14. günde progestan fitile başladım ve 18. günde transfer oldu :) dün de transferimin 10. günüydü ve test verdim, pozitif çıktı :) Sadece benim değerim biraz düşükmüş pazartesi tekrar kan tahlili istedi. Benim sürecim şimdilik böyle canım senin için de hayırlısı olsun inşallah ❤
Taze transfer mi yapıldı? Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba transferin oldu mu ? Benim de dün oldu heyecanla bekliyorum :)
Ben yaşadım ama kimyasal değildi ağrı olmuyor sıfır ağrıydı. Aktif kanaman bugün başladıusa yarın mutlaka druna gitmelisin fazla kan kaybetmek iyi değil.Düşük ya da kimyasal gebelik yaşayan var mı kanaması ağrısı nasıl oluyor? Benim aktif kanamam var ağrım yok
İlk beta ile ikinci beta arasında tam 2 kat artış olması gerekiyormuş sağlıklı gebelik için. İlk gebeliğimde yaşamıştım boş gebelikti hatta kese gelişimi de geriden geliyordu. Kese görünememesinin sebebi kesenin geç gelişiyor olmasındandır, 8. Haftaya kadar bekleyin inşallah kesenizi de görürsünüz içinde minnacığı da görürsünüzTekrardan herkese merhaba, 2 mayıs taze transfer oldum iki tane 5Aa, ilk beta 170, 2. Beta 283, 3. İse 706 idi bugün kese görmeye gittiğimde ise kese yoktu. Dr şaşırdı, ve yine beta istedi 2000 çıktı düşme var dedi pazartesi tekrar beta istedi. Bir sonuca varamadık ne olduğu hakkında tahminleriniz yada deneyimleriniz var mı bu konuda çok şaşkınım.
Çok doğru demişsinz ben şakır şakır çeşme gibi hemde avu içi parçalarla kanama yaşadım hemde koca bir gece ama kesem rahmime sıkı sıkı yapışmıştı düşük öyle kolay olmuyor progestan acayip etkili bir ilaç keseyi rahme zamklıyor resmenYa hayır en kötüsünü düşünme lütfendur bakalım benm doktorum dedıkı bana ne kanamalar gördüm şakır şakır bacaklarından akıuor ama gümbür gümbür kalbi bebeğin hiiii belli olmuyor korkm
Hayır dondurulmuş transfer oldu :)Taze transfer mi yapıldı size?
Hadi hayirli olsun cnm. Sikayetlerin gecti mi? Kac embriyo transfer edildi? Ben de bugun transfer oldum 2 donmus embriyo. Bugun hep karnimin alt kisminda hafif agrim vardi sanki gazla doluymus gibi. Bence hep ilaclardandir diye dusunuyorumSelam kızlar, bende dün transfer oldum, dün daha iyiydim ama bugün bel ve karın ağrım oldu ara ara ve çok uykum geliyor halsizlik basıyor ara ara acaba ilaçların etkisinden mi bilemedim.. Varmı böyle belirtiler yaşayan?
Afıyet bal şeker olsun canım benım fazla ıştahımda yok degışık hallerdeyımBen sebzeli tavuk çorbası, et suyuna mercimek corbasi yapıp içtim hep, bi de ballı sütevet şimdi normalde yaptığımız karışımları yapmamak lazım
Ay çok sagol canım benım guzel tavsıyen ıçın oyle bı huyum var değiştıremedım 17senedırDoğum günün kutlu olsun canım, üzülme biz varız. Ayrıca sana tavsiyem geçen seneye kadar bende öyleydim ama artık arayanı arıyorum sorani soruyorum daha huzurluyum kendimi parcalardim ben arıyorum onlar beni niye aramiyorlar diye azıcık kendimi geri çektim kıymetli oldum sende öyle yap. Alma verme dengeni bozma, kendi kul hakkına girip de elalem için kendini üzme kuzum, çekirdek aileni düşün eşin sen ve bebeğiniz. Gerisi boş Allah önce sağlık versinmutlu huzurlu yaşlarınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?