2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Adet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşme
Ya hayır en kötüsünü düşünme lütfen dur bakalım benm doktorum dedıkı bana ne kanamalar gördüm şakır şakır bacaklarından akıuor ama gümbür gümbür kalbi bebeğin hiiii belli olmuyor korkmaaa

Taze transfer mi yapıldı size?

Düşük ya da kimyasal gebelik yaşayan var mı kanaması ağrısı nasıl oluyor? Benim aktif kanamam var ağrım yok
Ben yaşadım ama kimyasal değildi ağrı olmuyor sıfır ağrıydı. Aktif kanaman bugün başladıusa yarın mutlaka druna gitmelisin fazla kan kaybetmek iyi değil.

İlk beta ile ikinci beta arasında tam 2 kat artış olması gerekiyormuş sağlıklı gebelik için. İlk gebeliğimde yaşamıştım boş gebelikti hatta kese gelişimi de geriden geliyordu. Kese görünememesinin sebebi kesenin geç gelişiyor olmasındandır, 8. Haftaya kadar bekleyin inşallah kesenizi de görürsünüz içinde minnacığı da görürsünüz

Çok doğru demişsinz ben şakır şakır çeşme gibi hemde avu içi parçalarla kanama yaşadım hemde koca bir gece ama kesem rahmime sıkı sıkı yapışmıştı düşük öyle kolay olmuyor progestan acayip etkili bir ilaç keseyi rahme zamklıyor resmen

Hadi hayirli olsun cnm. Sikayetlerin gecti mi? Kac embriyo transfer edildi? Ben de bugun transfer oldum 2 donmus embriyo. Bugun hep karnimin alt kisminda hafif agrim vardi sanki gazla doluymus gibi. Bence hep ilaclardandir diye dusunuyorum

Ay çok sagol canım benım guzel tavsıyen ıçın oyle bı huyum var değiştıremedım 17senedırama belkı bebışler değiştırır benı bellı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…