Kan testi versen aslında için rahatlardi en azından
Ben ilk hamileliğimi 500 değerle öğrendim ama yinede kanla başladı sonrada kalbi durdu..ondan kan versem bile rahatlamıcam.Yarin zaten vericemKan testi versen aslında için rahatlardi en azından
Zaten siz sordunuz size cevab yazdım gitdim tuvalete ve silince kan gördüm.Danışdım bazı iğneyi ilacı çıkartdıHemen stres olmayın ya, ben kanamanız var mı diye ağrı ile alakalı sormamıştım, bazı kişilerde kanama lekelenme oluyor, bazı kişilerde olmuyor, siz de nasıl diye sordum. Ne yaşadığınız ağrı, ne de kanama kesinlikle kötü bir durum demek değil. Sadece stres yapmayın o kötü olabiliyor işte. Yarın doktorunuza danışın bence... Kan sulandırıcılar vs sebep olabiliyordur belki. Ecopirin, Coraspin tarzında birşey kullanıyor musunuz, kestiniz mi?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız yarın.Aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorsanız onlar da yapmış olabilirBen ilk hamileliğimi 500 değerle öğrendim ama yinede kanla başladı sonrada kalbi durdu..ondan kan versem bile rahatlamıcam.Yarin zaten vericem
Ya benım ılk defa boyle geçen sene pozıtıften sonra kanama ama pembeydı sonra zaten boş gebelıkmış 8+3te düşük yapmıştım ama heryerde okudum kahve rengı ıse normal hatta kız kardeşımız 4çocugu var maşallah onda kanama ğstüne görme dıye bışey var kahve rengı kesıldı bıraz aktı okadar bugun yok şukur bende yarın kan verıcemYa bende ilkdede öyle olduğu için çok korkuyorum..umut ediyorum tutunmadı.Seninki nasıldi rengi?
Şimdilik uzandım yarın belli olucakBende olmadı yerleşme kanaması bilmiyorum ama az az geliyosa yerleşme kanaması oluyomus canım bide hani normal gebe kalanlar ilaç vs kullanmiyo sen şimdi kan sulandırıcı falan kullaniyosan ondan öyle olmus olabilir bence
Yani neredeyse burada pozitifi gören 10 kişiden 7sinde kanama oluyor. Hem çok da değil dediniz, hemen strese girmeyin. Bakın en en kötü şey stres... Kafanız ne kadar rahat olursa o kadar iyi... Nefes egzersizleri yapıp rahatlamaya çalışın. Hem iğne, hem ilaç belki fazla gelmiştir.Zaten siz sordunuz size cevab yazdım gitdim tuvalete ve silince kan gördüm.Danışdım bazı iğneyi ilacı çıkartdı
Kahve diğildi adet rengindeydi bence yine düşük..Ya benım ılk defa boyle geçen sene pozıtıften sonra kanama ama pembeydı sonra zaten boş gebelıkmış 8+3te düşük yapmıştım ama heryerde okudum kahve rengı ıse normal hatta kız kardeşımız 4çocugu var maşallah onda kanama ğstüne görme dıye bışey var kahve rengı kesıldı bıraz aktı okadar bugun yok şukur bende yarın kan verıcem
Allah korusun canım kurma kafanda sabah kan verırız ınşallah guzel haberler alırızKahve diğildi adet rengindeydi bence yine düşük..
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinSevgili kızkardeşlerim,
sessizce burada yazılanları okuyarak gönlümü ferahlattım şimdiye kadar. Şimdi kendi sürecimden bahsedeyim belki birilerinin de gönlüne ben ferahlık getiririm bu heyecanlı süreçte.
yaş 41, ilk tüp bebek denemesi, herhangi bir sorunumuz yok fakat daha beklememek adına tüp bebeğe yöneldik. İlk denememiz, ileri yaş olduğu için genetik test önerildi ve oluşan embriyolardan elimizde 1 sağlıklı embriyomuz kaldı. 15 mayısta transfer oldu, bugün ilk test sonucumu aldım (hcg 324) iki gün sonra tekrar test vereceğim katlanarak artması gerekiyormuş. 7 gün sonra da muayeneye çağırdı doktorum.
Transferden sonra buraları çok okudum belirtiler yaşanılanlar nasıl olur diye. Herkesin kendine özgü bu süreci. Ben ilk günlerde kasık ağrısı, hafif bel ağrısı yaşadım, son haftada bir işaret olmadı. Lekelenme vb yaşamadım. transfer sonrası günlük yaşantına dönebilirsin denilse de ben 1 hafta evde genel olarak yatarak geçirdim. Ev işi vs yapmadım yemek ve tuvalet için kalktım, verilen ilaçları aksatmadan uyguladım. Hamileyim gibi beslendim, akdeniz türü beslenme ağırlıklı. Günde 1.5-2 lt su tükettim, çayı azalttım. Ananas,avokado,ceviz, kabak çekirdeği tükettim dozunda-çok değil. 12 gün bekledim, arada test yapmadım boşuna moralimi bozmamak için. Tabi ki yolun çok başı ama ilk testin poz olması biraz içimi rahatlattı.
hepinizin, bugün yaşadığım gönül ferahlığını ve mutluluğunu yaşamanızı kalbimden diliyorum.
Hepsi acıtıyor hepsi yakıyor ve morartıyorOksapar iğneyi göbeğimden yapıyorum çok acıyor kolumdan yapıyorum yine çok acıyor. Ben bu iğneyi sürekli sol koluma yapsam sıkıntı olur mu acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz
Doktora söylesem Oksaparın yerine başka bir iğne istesem olur mu acaba
Canım üst bacağa yapabilirsin iki taraflı da , kolda çok ağrı oluyor bacakta hiç birşey hissetmiyorsunOksapar iğneyi göbeğimden yapıyorum çok acıyor kolumdan yapıyorum yine çok acıyor. Ben bu iğneyi sürekli sol koluma yapsam sıkıntı olur mu acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz
Doktora söylesem Oksaparın yerine başka bir iğne istesem olur mu acaba
Canimmm bu kadar erken düşük yasayamazsin zaten yeni yeni tutunuyor bebeğin kan değerine göre kimyasal vs olup olmadığı anlasilir bence sakın ol ve uzan heyecan stres hersey vücudunu yormuş olabilir şansın varsa iğne yaptır acilde kendineKahve diğildi adet rengindeydi bence yine düşük..
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın bebeklerini inşallahMerhaba kızlar. Bende 8 mayısta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum. 19 mayısta test verdim 282 çıktı 23 mayısta verdim 1962 çıktı. başta değerim yüksek gibi geldi ikiz mi acaba dedim ama sonra burda okudukça sanki ikiz değil gibi. Doktor çarşambaya çağırdı ultrason bakmak için. Acaba ikiz midir? Çok merak ediyorum.
Yaptım kendim şimdiCanimmm bu kadar erken düşük yasayamazsin zaten yeni yeni tutunuyor bebeğin kan değerine göre kimyasal vs olup olmadığı anlasilir bence sakın ol ve uzan heyecan stres hersey vücudunu yormuş olabilir şansın varsa iğne yaptır acilde kendine
Yaaa doğum günün kutlu olsun canım ve geçmiş olsun dikkat et kendine ❤Ya benım dün dogum gunumdu kımsem yok arkadaşlarımada gelmeyın dedık ondan uzuldum tek başıma oturdum dıyebagırdım çagırdım delı gıbı şmdıde burnum akıyor hapşırıyorum ya nedır bu çektıgım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Solma canını düşünmemeye çalış. Geçmiş olur inşallahYaptım kendim şimdi
İnşallah tehlikesiz bi kanamadir canım benim..Düşükten korkuyorum
Sagol canım benım allah razı olsunYaaa doğum günün kutlu olsun canım ve geçmiş olsun dikkat et kendine ❤
Bende öğlen silince gördüm adet kanaması gibiydi sonra geçti endişe etmeyin kötüyü çağırmayın. Biliyorum çok zor ama hep çok güzel düşünmek lazım.Zaten siz sordunuz size cevab yazdım gitdim tuvalete ve silince kan gördüm.Danışdım bazı iğneyi ilacı çıkartdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?