2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Zaten siz sordunuz size cevab yazdım gitdim tuvalete ve silince kan gördüm.Danışdım bazı iğneyi ilacı çıkartdı

Ben ilk hamileliğimi 500 değerle öğrendim ama yinede kanla başladı sonrada kalbi durdu..ondan kan versem bile rahatlamıcam.Yarin zaten vericem
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız yarın.Aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorsanız onlar da yapmış olabilir

Ya bende ilkdede öyle olduğu için çok korkuyorum..umut ediyorum tutunmadı.Seninki nasıldi rengi?
Ya benım ılk defa boyle geçen sene pozıtıften sonra kanama ama pembeydı sonra zaten boş gebelıkmış 8+3te düşük yapmıştım ama heryerde okudum kahve rengı ıse normal hatta kız kardeşımız 4çocugu var maşallah onda kanama ğstüne görme dıye bışey var kahve rengı kesıldı bıraz aktı okadar bugun yok şukur bende yarın kan verıcem

Şimdilik uzandım yarın belli olucak

Zaten siz sordunuz size cevab yazdım gitdim tuvalete ve silince kan gördüm.Danışdım bazı iğneyi ilacı çıkartdı
Yani neredeyse burada pozitifi gören 10 kişiden 7sinde kanama oluyor. Hem çok da değil dediniz, hemen strese girmeyin. Bakın en en kötü şey stres... Kafanız ne kadar rahat olursa o kadar iyi... Nefes egzersizleri yapıp rahatlamaya çalışın. Hem iğne, hem ilaç belki fazla gelmiştir.

Kahve diğildi adet rengindeydi bence yine düşük..

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

Hepsi acıtıyor hepsi yakıyor ve morartıyor

Canım üst bacağa yapabilirsin iki taraflı da , kolda çok ağrı oluyor bacakta hiç birşey hissetmiyorsun

Kahve diğildi adet rengindeydi bence yine düşük..
Canimmm bu kadar erken düşük yasayamazsin zaten yeni yeni tutunuyor bebeğin kan değerine göre kimyasal vs olup olmadığı anlasilir bence sakın ol ve uzan heyecan stres hersey vücudunu yormuş olabilir şansın varsa iğne yaptır acilde kendine

Hepinizin mesajlarınızı okudum teşekkürler kızlar ben biraz telefondan uzak durayım.Allah korusun düşük olursa yedekte embriyom bile yok..paramda yok yapmaya ve bununla çocuk konusu kapanıyor benim için.İn şa Allah güzel haberle dönerim

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın bebeklerini inşallah sanki ikiz gibi yükselmiş canım

Yaptım kendim şimdi

Bende öğlen silince gördüm adet kanaması gibiydi sonra geçti endişe etmeyin kötüyü çağırmayın. Biliyorum çok zor ama hep çok güzel düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…