İnşallah eder canımBidaha bana da Allah nasip ederse bende yapcam heyecanli oluyo
Kız bı gunde çıkar o saglık ocağıBizim tek seçeneğimiz sağlık ocağı yada devlet hastanesi aciluzağız bizde baya bende pazartesi sağlık ocağında vereyim diyorumm
Inşallah canım uyandı kocam uyutmıcanda uyumucanda dıye gıttık geldık tedavı gordugum hastanede verdım ıyı dıye düşündüm ıçımden oraya gıtmek geldıEvet sonuç beklediğim gibi çıkmadı ama nasip değilmiş atlattım diyorum ama içimde burukluk kalıyor yine de neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Malesef yok 5 yumurta toplandı sadece 1 tanesi embryo oluşturdu onu da koyunca tutmadı zaten şimdiden sonraki süreç nasıl olur bilemiyorumİnşallah eder canımdondurulmuşlarin var mı senin?
Inşallah canım uyandı kocam uyutmıcanda uyumucanda dıye gıttık geldık tedavı gordugum hastanede verdım ıyı dıye düşündüm ıçımden oraya gıtmek geldı
He yok canım ıstanbulda ev bıraz uzak malum bızım trafıkler allahtan yoktu hemen verdık kanı geldık hayırlısı ınşallah cnmSizin hastaneniz yakınsa tabi ben boludayım tedavi olduğum hastane sakaryadaydi o yüzden burda yaptırmıştım
Öğleden sonra mi çıkar dedilerHe yok canım ıstanbulda ev bıraz uzak malum bızım trafıkler allahtan yoktu hemen verdık kanı geldık hayırlısı ınşallah cnm
2saat dedı ama verdıgı kagıtta 12 yazıyor sonuç saatıÖğleden sonra mi çıkar dediler
Yaa inşallah pozitif sonuç alırsınız bekliyoruz merakla2saat dedı ama verdıgı kagıtta 12 yazıyor sonuç saatı
Çıkmış şukurÖğleden sonra mi çıkar dediler
Pozıtıf canım çok şukurYaa inşallah pozitif sonuç alırsınız bekliyoruz merakla
Çok sevindimm çok hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin inşallahPozıtıf canım çok şukur
Peki değeriniz kaç çıktı onu da merak ettimPozıtıf canım çok şukur
Ohhh hadii hayırlı olsuuunn katlanarak artsın değerlerin sağlıkcakla bebeğine kavuşursun insallahPozıtıf canım çok şukur
916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıtePeki değeriniz kaç çıktı onu da merak ettim
İkiz olduğu ne zaman belli olur ki kese kontrolünde mi belli olacak ki916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?