2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kendinize çok dikkat edin sizin adınıza gerçekten çok sevindim inşallah zamanı gelince bende siz gibi hayırlı haberler paylaşırım burda
Inşallah canım dualarım senınle en kısa zamanda rabbım sanada nasıb etsın ama hala korkuyorum dogurana kadar artık rahat yok bana

Merhaba kızlar. salı günü 2 donmuş 5. gün embriyosunu transfer oldum. açıkçası evde olmama rağmen çok dinlenemedim. iğne ilaç ve fitillerimi aksatmadım ama. sol kaşığımda hafif batmalar oluyo rahim içinde. Daha öncede bir sürü tüp bebek bir hamilelik geçirdim. oğlumda böyle şeyler oldı mu tam hatırlamıyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için olmayacak tutmayacak diye kendimi şartlandırıyorum ama böyle acaba tutunuyor mu içeride bu onun zorlanmaları mı diyorum. siz yaşadınız mı ?

Maşallah maşallah canım çok tebrik ederim büyük ihtimalle ikiz canım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin bugün test günün bugün muydu

Kendinize çok dikkat edin sizin adınıza gerçekten çok sevindim inşallah zamanı gelince bende siz gibi hayırlı haberler paylaşırım burda
üzülüp kafanıza takmayın lütfen. Ben iki aşılama bir sürü operasyon 3 tüp bebek tedavisi sonucunda oğluma kavuştum. üzülmeyin takmayın ve pes etmeyin. kafanızı rahat bırakın Benim hiç bebeğim olmayacak diye üzülürken ikincisi olsun diye uğraşıyoruz şimdi. Allahım en koşa zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…