- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 41
Sagol cnm ınşallah sonu guzel kucagımıza alalım saglıkla ınşallah hepımızOhhh hadii hayırlı olsuuunn katlanarak artsın değerlerin sağlıkcakla bebeğine kavuşursun insallah
Oyle heralde cnm ben hala ınanamıyorumİkiz olduğu ne zaman belli olur ki kese kontrolünde mi belli olacak ki
Kendinize çok dikkat edin sizin adınıza gerçekten çok sevindim inşallah zamanı gelince bende siz gibi hayırlı haberler paylaşırım burdaOyle heralde cnm ben hala ınanamıyorum
Inşallah canım dualarım senınle en kısa zamanda rabbım sanada nasıb etsın ama hala korkuyorum dogurana kadar artık rahat yok banaKendinize çok dikkat edin sizin adınıza gerçekten çok sevindim inşallah zamanı gelince bende siz gibi hayırlı haberler paylaşırım burda
Amin hamilelerin duası kabul olur derlerInşallah canım dualarım senınle en kısa zamanda rabbım sanada nasıb etsın ama hala korkuyorum dogurana kadar artık rahat yok bana
YaaaaaPozıtıf canım çok şukur
Tebrikler canım916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
Değerin kaçSonuç pozitif ama düşük sanki..hemşireye yazdım bakıcam ne söylicek
Maşallah maşallah916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
57.96Değerin kaç
üzülüp kafanıza takmayın lütfen. Ben iki aşılama bir sürü operasyon 3 tüp bebek tedavisi sonucunda oğluma kavuştum. üzülmeyin takmayın ve pes etmeyin. kafanızı rahat bırakınKendinize çok dikkat edin sizin adınıza gerçekten çok sevindim inşallah zamanı gelince bende siz gibi hayırlı haberler paylaşırım burda
İlk defa mı kan verdin canım yani ilk defa verdiysen az olması önemli değilmiş
İn şa Allah canım bakıcam hemşire ne söylicekBugün 9. Gün pazartesi günü olan duruma bak bence artacaktır muhakkak sağlıkla ilerler inşallah
Transferin kaçıncı günüydü bugün seniiin916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
İlk defa sadece bende 6 günün embriyosu hem çift embriyo o beni düşündürüyoİlk defa mı kan verdin canım yani ilk defa verdiysen az olması önemli değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?