- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 41
Teşekkur ederım cnm ınşallahYaaaaahayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dün lekelenmem oldu dıye korkudan yaptım oazartesı test gunumuzduMaşallah maşallahcanım çok tebrik ederim büyük ihtimalle ikiz canım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin bugün test günün bugün muydu
Bugun 10gun oldu pazartesı normelde test gunumuz hemşırem ıstersenız yapın dedı ondan yaptım yoksa korkudan yapamazdımTransferin kaçıncı günüydü bugün seniiin
Hayırlı olsunnPozıtıf canım çok şukur
Dur bakalım içini karartma bir hemşire dönsün sana pazartesi inşallah 2 katı artmış olurİlk defa sadece bende 6 günün embriyosu hem çift embriyo o beni düşündürüyo
Çok haklısınız Allah bağışlasın oğlunuzu inşallah tabi insan üzülüyor umutsuzluğa kapılıyor ilk denememdi ama yinede olur diye beklemiştim olmayınca tabi moral olarak etkilendim ama tabiki denemeye devam edicez inşallah vizede Rabbim nasip etsinüzülüp kafanıza takmayın lütfen. Ben iki aşılama bir sürü operasyon 3 tüp bebek tedavisi sonucunda oğluma kavuştum. üzülmeyin takmayın ve pes etmeyin. kafanızı rahat bırakınBenim hiç bebeğim olmayacak diye üzülürken ikincisi olsun diye uğraşıyoruz şimdi. Allahım en koşa zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Canım korkma bu dünya da nasibi varsa rabbim korur onları gönlünü ferah tutİn şa Allah canım
Tebrik ederim ikiz annesi Allah sağlıkla kavuştursun inşallahSagol canım ınşallah devamıda guzel olur
A doğruDün lekelenmem oldu dıye korkudan yaptım oazartesı test gunumuzdu
İn şa Allah canımCanım korkma bu dünya da nasibi varsa rabbim korur onları gönlünü ferah tutbelki bi tamesi tutunduysa o yüzden düşük olmuş olabilir yani tek tutunmaya da düşük değil bence korkma uzan dinlen Allah'ın izniyle bişe olmaz.
Ne kadar olması lazım bilmiyorum bende..bu gün kaset test yapıcam bakıcam ilk testle arasında koyuluk varmıNe kadar olması gerekiyor ki tekrar değer yükselebilir ama siz yine de moralinizi bozmayin
Nasıl yani niye böyle düşündünSonuç pozitif ama düşük sanki..hemşireye yazdım bakıcam ne söylicek
6 günün embriyosu bende hem çift embriyo..ikinci testi beklicemNasıl yani niye böyle düşündün
Çok haklısın insan ne kadar merak etse de acaba diye tedirgin oluyorBugun 10gun oldu pazartesı normelde test gunumuz hemşırem ıstersenız yapın dedı ondan yaptım yoksa korkudan yapamazdım
Amin inşallah. Doğal yolla hamileliğimde bu kadar korku olmamıştı ilk defa tüp bebek yaptırdım ama zormuş gerçektenAllah'ım şu telaşımızı boşa çıkarmasın inşallah. Ne kadar korku dolu umutla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?