- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 41
Ay canım ben dun testı yaptım çubuguda bıraktım sınırlendım dedım bı çızık bıle yok bune dıye gıttım uyudum onuda çamaşırın ustune bıraktım az once eşım geldı dedım ya ben test yaptım ama bı çızık bıle çıkmadı aa unutmuşum burda dıye bı aldım ıkı çızık var benımkı agladı zırladı ben şaşkınım sabah kan verıcem bakalım hayırlısı ınşallahSen önce birinci çizgiyi görşaka bi yana ben de pozitifi görmeme rağmen bi test yapmak istiyorum o çift çizgiyi ben de göreyim tüm negatif testlerimin acısı çıksın diye
Korkmayın yerleşme kanaması olur diye duymuştum inşallah pozitif testiniz siz yine de kan testini bekleyinKızlar ımdat kahverengı lekelenme olmuş çok korkuyorum elım ayagım boşalmış dırek uzandım çok korkuyorum ne yapacam bılmıyorum yardım varmı aranızda oyle olan
Yaaa çok sevindim iki çizgi görünüyor bakalım kan testiniz nasıl olcak
Uyuyamadım şaşkınım benımkı dıyor ıkı çızgı var yanı ıkı bebekmı olcak dıyorYaaa çok sevindim iki çizgi görünüyor bakalım kan testiniz nasıl olcak
Ay hadi canım güzel haberlerle gel bize erkeklerin olaydan bir haber olmaları evet tabi bunun 3 tane cikanida var deseydinUyuyamadım şaşkınım benımkı dıyor ıkı çızgı var yanı ıkı bebekmı olcak dıyor7-8gıbı gıdecem kan vermeye eşım uyusun bıraz dıye beklıyorum yoksa koşası var şımdı
He dedım 4oluyorAy hadi canım güzel haberlerle gel bize erkeklerin olaydan bir haber olmaları evet tabi bunun 3 tane cikanida var deseydin
Bende bakıyorum sürekli sizden haber bekliyorum kendimin olmuş kadar sevindim inşallah kan testiniz de pozitif çıkarUyuyamadım şaşkınım benımkı dıyor ıkı çızgı var yanı ıkı bebekmı olcak dıyor7-8gıbı gıdecem kan vermeye eşım uyusun bıraz dıye beklıyorum yoksa koşası var şımdı
Inşallah canım bakalım anca ogleden sonra çıkar heralde 8de gıdecez hastaneye daha hangısıne gıtsek seçemedımBende bakıyorum sürekli sizden haber bekliyorum kendimin olmuş kadar sevindim inşallah kan testiniz de pozitif çıkar
Ben normal acilde yaptırmıştım daha hızlı çıkıyor sonuç ama siz bilirsiniz tabi 1 saate çıkmıştıInşallah canım bakalım anca ogleden sonra çıkar heralde 8de gıdecez hastaneye daha hangısıne gıtsek seçemedım
Direk labaratuvar varsa orayada gidebilirsin orda daha erken sonuç veriyorlarInşallah canım bakalım anca ogleden sonra çıkar heralde 8de gıdecez hastaneye daha hangısıne gıtsek seçemedım
O zaman oyle yaparız daha erken çıkıyorsaBen normal acilde yaptırmıştım daha hızlı çıkıyor sonuç ama siz bilirsiniz tabi 1 saate çıkmıştı
Bıraz uzak gıttıgım hastane ondan eşım dedı daha yakın bı yere gıdelım dıyeDirek labaratuvar varsa orayada gidebilirsin orda daha erken sonuç veriyorlarkız ben heyecanlandım ya.
Bizim tek seçeneğimiz sağlık ocağı yada devlet hastanesi acilBıraz uzak gıttıgım hastane ondan eşım dedı daha yakın bı yere gıdelım dıyeınşallah hayırlısı yaa
Bana hastane çok yakındı ama o bir saat bile zor geçti benim olmadı ama sizin olur inşallahBizim tek seçeneğimiz sağlık ocağı yada devlet hastanesi aciluzağız bizde baya bende pazartesi sağlık ocağında vereyim diyorumm
Evet sonuç beklediğim gibi çıkmadı ama nasip değilmiş atlattım diyorum ama içimde burukluk kalıyor yine de neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızO zaman oyle yaparız daha erken çıkıyorsa
Ben hiç anlamıyorum bu testlerden kendimde yapmadım sonuca kadar bekledim ama sizin ikinci çizgi silikte olsa var gibi görünüyor inşallah vardırKızlar dün sabah ve bu Sabah testler sizce koyulaşma olmusmu 5 dakika içinde çıktı bu çizgiler
Bende bunda yaptım ilk defa işte ilkinde bende test günü kan vermiştimBen hiç anlamıyorum bu testlerden kendimde yapmadım sonuca kadar bekledim ama sizin ikinci çizgi silikte olsa var gibi görünüyor inşallah vardır
Bidaha bana da Allah nasip ederse bende yapcam heyecanli oluyoBende bunda yaptım ilk defa işte ilkinde bende test günü kan vermiştimşimdi o heyecanı yaşamak istedim yaptım valla iyiki yapmisim en azından Pazartesiye kadar biraz olsun rahat bekeleycegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?