2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sen önce birinci çizgiyi gör şaka bi yana ben de pozitifi görmeme rağmen bi test yapmak istiyorum o çift çizgiyi ben de göreyim tüm negatif testlerimin acısı çıksın diye
Ay canım ben dun testı yaptım çubuguda bıraktım sınırlendım dedım bı çızık bıle yok bune dıye gıttım uyudum onuda çamaşırın ustune bıraktım az once eşım geldı dedım ya ben test yaptım ama bı çızık bıle çıkmadı aa unutmuşum burda dıye bı aldım ıkı çızık var benımkı agladı zırladı ben şaşkınım sabah kan verıcem bakalım hayırlısı ınşallah

Ay hadi canım güzel haberlerle gel bize erkeklerin olaydan bir haber olmaları evet tabi bunun 3 tane cikanida var deseydin

Bende bakıyorum sürekli sizden haber bekliyorum kendimin olmuş kadar sevindim inşallah kan testiniz de pozitif çıkar

Ben hiç anlamıyorum bu testlerden kendimde yapmadım sonuca kadar bekledim ama sizin ikinci çizgi silikte olsa var gibi görünüyor inşallah vardır
Bende bunda yaptım ilk defa işte ilkinde bende test günü kan vermiştim şimdi o heyecanı yaşamak istedim yaptım valla iyiki yapmisim en azından Pazartesiye kadar biraz olsun rahat bekeleycegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…