- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 29
Hadi bakalım pazartesi testlerimizde hayırlı sonuçlar alırız inşallah..6 günün embriyosu bende hem çift embriyo..ikinci testi beklicem
Evet çoook çok zor. Allah'ım inşallah pozitif görmenizi nasip eder de çektiğiniz bütün acılara değer yorgunlukları unuttururAmin inşallah. Doğal yolla hamileliğimde bu kadar korku olmamıştı ilk defa tüp bebek yaptırdım ama zormuş gerçekten
Ay İn şa Allah canımHadi bakalım pazartesi testlerimizde hayırlı sonuçlar alırız inşallah..
Amin inşallah, hepimizin isteyen herkesinEvet çoook çok zor. Allah'ım inşallah pozitif görmenizi nasip eder de çektiğiniz bütün acılara değer yorgunlukları unutturur
Gel demedi ama doktor test gününü beklemeliyiz ve dinlen dedi.Ben yaşadım ama kimyasal değildi ağrı olmuyor sıfır ağrıydı. Aktif kanaman bugün başladıusa yarın mutlaka druna gitmelisin fazla kan kaybetmek iyi değil.
Canım değerin iyi , zaten teki tutmuş olabilir, hayırlı Olsun6 günün embriyosu bende hem çift embriyo..ikinci testi beklicem
KoyulaşmışKızlar dün sabah ve bu Sabah testler sizce koyulaşma olmusmu 5 dakika içinde çıktı bu çizgiler
Hadi bakalım Pazartesi ak koyun kara koyun belli olacakKoyulaşmış
Oh oh çok güzel maşallah164 çıktı canım
Canım hayırlı Olsun, ben sana ne demiştim ikiz olma ihtimali yüksek diye iki tane pgtli de .Yüksek ihtimal ikiz, benim 12.gün değerim böyle çıkmıştı tek embriyoydu916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
İn şa Allah kan durmuş kahverengi lekelenme var halaCanım değerin iyi , zaten teki tutmuş olabilir, hayırlı Olsun
Canım kafana takma değerin yükselir bi de dün ben sonucumu alınca kaset test yapayım dedim çok silik çıktı seninde görünmeyebilir bileNe kadar olması lazım bilmiyorum bende..bu gün kaset test yapıcam bakıcam ilk testle arasında koyuluk varmı
Siz kese gördünüz mü hayırlı olsun sonucunuzCanım hayırlı Olsun, ben sana ne demiştim ikiz olma ihtimali yüksek diye iki tane pgtli de .Yüksek ihtimal ikiz, benim 12.gün değerim böyle çıkmıştı tek embriyoydu
Sağol canımtebrik ederimmmmm
İnşallah canımOh oh çok güzel maşallahsağlıkla ilerlesin.
Kaç çıktı sende ben her kesi unutuyorum yaCanım kafana takma değerin yükselir bi de dün ben sonucumu alınca kaset test yapayım dedim çok silik çıktı seninde görünmeyebilir bile
Çok teşekkür ederim, keseyi de bebeği de gördüm karından kalp atışı yeni başlamıştı 5+5 teSiz kese gördünüz mü hayırlı olsun sonucunuz
MaşAllah İşte boşuna demiyorum bende düşük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?