2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ama benim 11.gündü canım bu değer her geçen gün artıyo zaten
Bende bu gün 10 gün..hemşire yazdı bu güne göre değerleriniz iyi diyor pazartesi yeniden yapın diyor.Şimdi ben kanı özelde verdim..özelde pahalı ikinci defa devlette versem acaba çokmu değerlerde farklilık ola bilir

Kızlar gözünüz aydın bu sabah da pozitif uyandık bende rüyamda hep bebek gördüm

Bişey sorucam pgt li embriyo ne oluyor. Benm.transfer pazartesi olacak Allah'ın izniyle
Canım PGT li Embriyo demek embriyo dondurmadan önce parça alınıp kromozomlarina bakılıyor, sağlıklı gelirse transfer yapılıyor

Bana aynı yerde ver demişlerdi istersen bi sor sen gene

Sonucunuz hayırlı olsun şimdiden tebrik ederim.nerede yaptirdiysaniz ikinci kanıda aynı yerde vermelisiniz.bana hemsire boyle söylemişti.aksi halde yükselişi sağlıklı takip edemezler.laboratuvar farkı var.

Aynı yerde vermen gerekiyor

Canım bugün bir de acilde kan ver pazartesi yine acile gidersin ikisini karşılaştırırsınız

Sonucunuz hayırlı olsun şimdiden tebrik ederim.nerede yaptirdiysaniz ikinci kanıda aynı yerde vermelisiniz.bana hemsire boyle söylemişti.aksi halde yükselişi sağlıklı takip edemezler.laboratuvar farkı var.
Eşime kaç defa dedim gidek devlete dinlemedi beni

Canım neden olmayacak tutmayacak diye kendini şartlıyorsun. Olcak de ben şu an hamileyim de. Olmazsa hayırlısı buymuş dersin. Neden şimdiden negatif mesaj gönderiyorsun evrene

Çarşamba da devlette verirsin bişey olmaz bende 2 kere yaptırdım birini özel birini devlette yaptırdım

Pesperuu seni merak ettim. Dün kanaman olmuştu. Ne yaptın iyi misin.
Sabah uyandığımda günlükte bişey yoktu ama idrarla başta biraz kırmızılık geliyor sonra saf idrara dönüyor biraz daha azaldı düne göre ama yine kırmızı kan inşallah geçer ilaçlara dün tekrar bsşladım ve coraspin bıraktım belki ancak düzelir inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…