Tebriklerrr canım hayırlı olsun
Teşekkür ederim canımTebriklerrr canım hayırlı olsun
Bende bu gün 10 gün..hemşire yazdı bu güne göre değerleriniz iyi diyor pazartesi yeniden yapın diyor.Şimdi ben kanı özelde verdim..özelde pahalı ikinci defa devlette versem acaba çokmu değerlerde farklilık ola bilirAma benim 11.gündü canım bu değer her geçen gün artıyo zaten
Canım PGT li Embriyo demek embriyo dondurmadan önce parça alınıp kromozomlarina bakılıyor, sağlıklı gelirse transfer yapılıyorKızlar gözünüz aydın bu sabah da pozitif uyandıkbende rüyamda hep bebek gördüm
Bişey sorucam pgt li embriyo ne oluyor. Benm.transfer pazartesi olacak Allah'ın izniyle
Bana aynı yerde ver demişlerdi istersen bi sor sen geneBende bu gün 10 gün..hemşire yazdı bu güne göre değerleriniz iyi diyor pazartesi yeniden yapın diyor.Şimdi ben kanı özelde verdim..özelde pahalı ikinci defa devlette versem acaba çokmu değerlerde farklilık ola bilir
Sonucunuz hayırlı olsun şimdiden tebrik ederim.nerede yaptirdiysaniz ikinci kanıda aynı yerde vermelisiniz.bana hemsire boyle söylemişti.aksi halde yükselişi sağlıklı takip edemezler.laboratuvar farkı var.Bende bu gün 10 gün..hemşire yazdı bu güne göre değerleriniz iyi diyor pazartesi yeniden yapın diyor.Şimdi ben kanı özelde verdim..özelde pahalı ikinci defa devlette versem acaba çokmu değerlerde farklilık ola bilir
Çok şükür çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim, keseyi de bebeği de gördüm karından kalp atışı yeni başlamıştı 5+5 teBu hafta yine gideceğim kontrole inşallah sağlıkla ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tebrik ederim sonucunuz yükselerek ilerlesin güzel güzel bebisler olsunlar insallah916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
Aynı yerde vermen gerekiyorBende bu gün 10 gün..hemşire yazdı bu güne göre değerleriniz iyi diyor pazartesi yeniden yapın diyor.Şimdi ben kanı özelde verdim..özelde pahalı ikinci defa devlette versem acaba çokmu değerlerde farklilık ola bilir
Canım bugün bir de acilde kan ver pazartesi yine acile gidersin ikisini karşılaştırırsınızBende bu gün 10 gün..hemşire yazdı bu güne göre değerleriniz iyi diyor pazartesi yeniden yapın diyor.Şimdi ben kanı özelde verdim..özelde pahalı ikinci defa devlette versem acaba çokmu değerlerde farklilık ola bilir
O zaman sorarımBana aynı yerde ver demişlerdi istersen bi sor sen gene
Eşime kaç defa dedim gidek devlete dinlemedi beniSonucunuz hayırlı olsun şimdiden tebrik ederim.nerede yaptirdiysaniz ikinci kanıda aynı yerde vermelisiniz.bana hemsire boyle söylemişti.aksi halde yükselişi sağlıklı takip edemezler.laboratuvar farkı var.
Aynen mantıklı öyle ederim o zamanCanım bugün bir de acilde kan ver pazartesi yine acile gidersin ikisini karşılaştırırsınız
Canım neden olmayacak tutmayacak diye kendini şartlıyorsun. Olcak de ben şu an hamileyim de. Olmazsa hayırlısı buymuş dersin. Neden şimdiden negatif mesaj gönderiyorsun evreneMerhaba kızlar. salı günü 2 donmuş 5. gün embriyosunu transfer oldum. açıkçası evde olmama rağmen çok dinlenemedim. iğne ilaç ve fitillerimi aksatmadım ama. sol kaşığımda hafif batmalar oluyo rahim içinde. Daha öncede bir sürü tüp bebek bir hamilelik geçirdim. oğlumda böyle şeyler oldı mu tam hatırlamıyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için olmayacak tutmayacak diye kendimi şartlandırıyorum ama böyle acaba tutunuyor mu içeride bu onun zorlanmaları mı diyorum. siz yaşadınız mı ?
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
Çarşamba da devlette verirsin bişey olmaz bende 2 kere yaptırdım birini özel birini devlette yaptırdımBende bu gün 10 gün..hemşire yazdı bu güne göre değerleriniz iyi diyor pazartesi yeniden yapın diyor.Şimdi ben kanı özelde verdim..özelde pahalı ikinci defa devlette versem acaba çokmu değerlerde farklilık ola bilir
Sabah uyandığımda günlükte bişey yoktu ama idrarla başta biraz kırmızılık geliyor sonra saf idrara dönüyor biraz daha azaldı düne göre ama yine kırmızı kanPesperuu seni merak ettim. Dün kanaman olmuştu. Ne yaptın iyi misin.
Merhabalar, benimki 25 Mayıs'ta oldu , şimdi evde dinleniyorumMerhaba transferin oldu mu ? Benim de dün oldu heyecanla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?