2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ne kadar olması lazım bilmiyorum bende..bu gün kaset test yapıcam bakıcam ilk testle arasında koyuluk varmı
Kaset test daha silik çıkıyor... Ben kan vermeden bir gün önce yaptım kaset neredeyse görünmüyordu hatta şaşı oldum var mı diye anlamak için. Erken gebelik testleri gibi değil. Ertesi gün kan verme günümdü, 158 çıktı. O nedenle kaset testte görünmeyebilir çizgi, çok silik olabilir, bunların hiç biri kıstas değil. Sadece sizi strese sokar. Şimdi kanamanın boyutunu bilmiyorum tabii, bu konularda uzmanda değilim ama burada insanların yaşadıklarından farklı bir süreç yaşamıyorsunuz. Lekelenme, kanama çoğu pozitif gebelikte var (hatta bir olmayan benim sanırım), çoğu kaynakta tutunma belirtisi diye yazıyor. Kan tahlilinizde 9.gün için çoğu kişide benzer betalar... Bana boşuna stres yapıyor gibi geliyorsunuz. Tüm bu söylediklerime ek stres inanın en büyük etken başarısızlıkta. Lütfen biraz rahatlamaya çalışın. Benim birinci ve ikinci denemem arasında en büyük fark stres. Embriyo kalitesi bile aynı... İlaç dozları herşey aynı... Stres çok çok önemli...

Kanamam dün oldu 1 defa silince sonra olmadı şimdi kahverengi lekelenme var..Kaset test ilk defa yaptım silik çikti şimdi ikincini arasında farklilık varmı diye yapmak istiyorum..çünkü ben o günü kan değerimi bilmiyordum.İlk düşük yaşadığım ne kadar boş vermek istesem bile olmuyor malesef.Çalıştığım kadarıyla stres yapmak istemiyorum.

Çok teşekkür ederim, keseyi de bebeği de gördüm karından kalp atışı yeni başlamıştı 5+5 te Bu hafta yine gideceğim kontrole inşallah sağlıkla ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba hayırlı uğurlu olsun ben ilk alttan ultrason ile bakıyorlar diye duydum bilginiz var mı aslında öyle çok istemiyorum kötü seyler duydum karindan daha güvenilir geliyor siz ki öyle talep ettiniz

Merhaba hayırlı uğurlu olsun ben ilk alttan ultrason ile bakıyorlar diye duydum bilginiz var mı aslında öyle çok istemiyorum kötü seyler duydum karindan daha güvenilir geliyor siz ki öyle talep ettiniz
Çok teşekkür ederim Ben devlete gitmiştim orda pek ilgilenmedi Zaten kendisi de talep etmedi alttan bakmak için üstten baktı hemen 2 dk .Ben aslında alttan baksın isterdim kalp atışını net duyardık çünkü.Canım bir zararı yok diyorlar, tüp bebek merkezlerinde 8.haftaya kadar alttan bakıyorlar genelde

Bebeğe hiç bir zararı yok ilk gebeliğimde tüp bebek doktoruma 24 hafta olana kadar gittim ve her gittiğimde alttan baktı daha net sonuçlar veriyor alttan bakınca

Benim dontorum 8. Haftaya kadar alttan baktı hiç bir sorun yaşamadım doktorunuz iyi ve güvenilirse sorun olmaz.

Ya gerçekten mi icim rahatladı biraz 2 gündür biraz heyecanlıyım pazartesi kan vereceğim günü bekliyorumm
Bende ilk yaptığımda ikinci çizgi çok silik acaba yok mu dedim içim içimi yedi. Ama zaten bu testlerde silik çıkıyormuş. Kan testinde 282 çıktı değerim. İnşallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız

Bence sizin değeriniz gayet güzel. Boşu boşuna stres yapıyorsunuz. Stres bu sürece zarar vermesin yapmayın lütfen. Olumlu olacak her şey güzel düşünün. Burda inşallah sonraki süreçlerimizi konuşacağız paylaşacağız.

Aynen öyle kaset test yaptım düne bakarak bir tık koyu biraz rahatladım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnşallah canım Allah razı olsun pazartesi olsaydı bu

Aynen öyle kaset test yaptım düne bakarak bir tık koyu biraz rahatladım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Stres yapman çok normal canım ama bak gözünle gördün rahatladın artık düşünme stres oldukça kötüyü çağırırsın Allah esirgesin kötü şeyler düşünmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…