Pazartesi istiyorlar tekrar..bakıcam belki akşam giderim devleteÇarşamba da devlette verirsin bişey olmaz bende 2 kere yaptırdım birini özel birini devlette yaptırdım
Pazartesi sonra çarşamba da yaptırırsın belki diye dedim inşallah güzelce artarPazartesi istiyorlar tekrar..bakıcam belki akşam giderim devlete
İn şa AllahPazartesi sonra çarşamba da yaptırırsın belki diye dedim inşallah güzelce artar
Kaset test daha silik çıkıyor... Ben kan vermeden bir gün önce yaptım kaset neredeyse görünmüyordu hatta şaşı oldum var mı diye anlamak için. Erken gebelik testleri gibi değil. Ertesi gün kan verme günümdü, 158 çıktı. O nedenle kaset testte görünmeyebilir çizgi, çok silik olabilir, bunların hiç biri kıstas değil. Sadece sizi strese sokar. Şimdi kanamanın boyutunu bilmiyorum tabii, bu konularda uzmanda değilim ama burada insanların yaşadıklarından farklı bir süreç yaşamıyorsunuz. Lekelenme, kanama çoğu pozitif gebelikte var (hatta bir olmayan benim sanırım), çoğu kaynakta tutunma belirtisi diye yazıyor. Kan tahlilinizde 9.gün için çoğu kişide benzer betalar... Bana boşuna stres yapıyor gibi geliyorsunuz. Tüm bu söylediklerime ek stres inanın en büyük etken başarısızlıkta. Lütfen biraz rahatlamaya çalışın. Benim birinci ve ikinci denemem arasında en büyük fark stres. Embriyo kalitesi bile aynı... İlaç dozları herşey aynı... Stres çok çok önemli...Ne kadar olması lazım bilmiyorum bende..bu gün kaset test yapıcam bakıcam ilk testle arasında koyuluk varmı
Kanamam dün oldu 1 defa silince sonra olmadı şimdi kahverengi lekelenme var..Kaset test ilk defa yaptım silik çikti şimdi ikincini arasında farklilık varmı diye yapmak istiyorum..çünkü ben o günü kan değerimi bilmiyordum.İlk düşük yaşadığım ne kadar boş vermek istesem bile olmuyor malesef.Çalıştığım kadarıyla stres yapmak istemiyorum.Kaset test daha silik çıkıyor... Ben kan vermeden bir gün önce yaptım kaset neredeyse görünmüyordu hatta şaşı oldum var mı diye anlamak için. Erken gebelik testleri gibi değil. Ertesi gün kan verme günümdü, 158 çıktı. O nedenle kaset testte görünmeyebilir çizgi, çok silik olabilir, bunların hiç biri kıstas değil. Sadece sizi strese sokar. Şimdi kanamanın boyutunu bilmiyorum tabii, bu konularda uzmanda değilim ama burada insanların yaşadıklarından farklı bir süreç yaşamıyorsunuz. Lekelenme, kanama çoğu pozitif gebelikte var (hatta bir olmayan benim sanırım), çoğu kaynakta tutunma belirtisi diye yazıyor. Kan tahlilinizde 9.gün için çoğu kişide benzer betalar... Bana boşuna stres yapıyor gibi geliyorsunuz. Tüm bu söylediklerime ek stres inanın en büyük etken başarısızlıkta. Lütfen biraz rahatlamaya çalışın. Benim birinci ve ikinci denemem arasında en büyük fark stres. Embriyo kalitesi bile aynı... İlaç dozları herşey aynı... Stres çok çok önemli...
Merhaba hayırlı uğurlu olsunÇok teşekkür ederim, keseyi de bebeği de gördüm karından kalp atışı yeni başlamıştı 5+5 teBu hafta yine gideceğim kontrole inşallah sağlıkla ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederimMerhaba hayırlı uğurlu olsunben ilk alttan ultrason ile bakıyorlar diye duydum bilginiz var mı aslında öyle çok istemiyorum kötü seyler duydum karindan daha güvenilir geliyor siz ki öyle talep ettiniz
Bebeğe hiç bir zararı yok ilk gebeliğimde tüp bebek doktoruma 24 hafta olana kadar gittim ve her gittiğimde alttan baktı daha net sonuçlar veriyor alttan bakıncaMerhaba hayırlı uğurlu olsunben ilk alttan ultrason ile bakıyorlar diye duydum bilginiz var mı aslında öyle çok istemiyorum kötü seyler duydum karindan daha güvenilir geliyor siz ki öyle talep ettiniz
Gözünüz aydın siz hamilesinizKızlar dün sabah ve bu Sabah testler sizce koyulaşma olmusmu 5 dakika içinde çıktı bu çizgiler
Benim dontorum 8. Haftaya kadar alttan baktı hiç bir sorun yaşamadım doktorunuz iyi ve güvenilirse sorun olmaz.Merhaba hayırlı uğurlu olsunben ilk alttan ultrason ile bakıyorlar diye duydum bilginiz var mı aslında öyle çok istemiyorum kötü seyler duydum karindan daha güvenilir geliyor siz ki öyle talep ettiniz
Ya gerçekten mi icim rahatladı biraz 2 gündür biraz heyecanlıyımGözünüz aydın siz hamilesinizbenim testim de böyle çıkmıştı ertesi gün kan verdim kan testinde hamile çıktı.
Bende ilk yaptığımda ikinci çizgi çok silik acaba yok mu dedim içim içimi yedi. Ama zaten bu testlerde silik çıkıyormuş. Kan testinde 282 çıktı değerim. İnşallah sizde güzel sonuçlar alacaksınızYa gerçekten mi icim rahatladı biraz 2 gündür biraz heyecanlıyımpazartesi kan vereceğim günü bekliyorumm
Sağol canım çalışıyorumOlumsuz düşünmeyin lütfen
Bence sizin değeriniz gayet güzel. Boşu boşuna stres yapıyorsunuz. Stres bu sürece zarar vermesin yapmayın lütfen.Kanamam dün oldu 1 defa silince sonra olmadı şimdi kahverengi lekelenme var..Kaset test ilk defa yaptım silik çikti şimdi ikincini arasında farklilık varmı diye yapmak istiyorum..çünkü ben o günü kan değerimi bilmiyordum.İlk düşük yaşadığım ne kadar boş vermek istesem bile olmuyor malesef.Çalıştığım kadarıyla stres yapmak istemiyorum.
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
Aynen öyle kaset test yaptım düne bakarak bir tık koyu biraz rahatladım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBence sizin değeriniz gayet güzel. Boşu boşuna stres yapıyorsunuz. Stres bu sürece zarar vermesin yapmayın lütfen.Olumlu olacak her şey güzel düşünün. Burda inşallah sonraki süreçlerimizi konuşacağız paylaşacağız.
İnşallah canım Allah razı olsun pazartesi olsaydı buBende ilk yaptığımda ikinci çizgi çok silik acaba yok mu dedim içim içimi yedi. Ama zaten bu testlerde silik çıkıyormuş. Kan testinde 282 çıktı değerim. İnşallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız
Ayyyy tabiki olmuş kıız maşallah maşallahKızlar dün sabah ve bu Sabah testler sizce koyulaşma olmusmu 5 dakika içinde çıktı bu çizgiler
Stres yapman çok normal canım ama bak gözünle gördün rahatladın artık düşünme stres oldukça kötüyü çağırırsın Allah esirgesin kötü şeyler düşünmek yokAynen öyle kaset test yaptım düne bakarak bir tık koyu biraz rahatladım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?