Aynen öyle canım rahatlamak lazımStres yapman çok normal canım ama bak gözünle gördün rahatladın artık düşünme stres oldukça kötüyü çağırırsın Allah esirgesin kötü şeyler düşünmek yok
Hayırlı olsun sımsıkı tutunur bebişin inşallahHadi hayirli olsun cnm. Sikayetlerin gecti mi? Kac embriyo transfer edildi? Ben de bugun transfer oldum 2 donmus embriyo. Bugun hep karnimin alt kisminda hafif agrim vardi sanki gazla doluymus gibi. Bence hep ilaclardandir diye dusunuyorum
Nasıl yanii o test bozuk değil miydiAy canım ben dun testı yaptım çubuguda bıraktım sınırlendım dedım bı çızık bıle yok bune dıye gıttım uyudum onuda çamaşırın ustune bıraktım az once eşım geldı dedım ya ben test yaptım ama bı çızık bıle çıkmadı aa unutmuşum burda dıye bı aldım ıkı çızık var benımkı agladı zırladı ben şaşkınım sabah kan verıcem bakalım hayırlısı ınşallah
Gayet güzel olmuş canımKızlar dün sabah ve bu Sabah testler sizce koyulaşma olmusmu 5 dakika içinde çıktı bu çizgiler
hayırlısıyla pozitifi görürüz inşallahAyy benim de 5 Haziran test günü
Vakti zamanı gelmedi canım, tabii ki yaşadığın hayal kırıklığı normal ama geçecek ve tekrar deneyeceksin ki evladının belirlenmiş olan doğum saatini bulasın ve inşallah yakın bir zamandadırEvet sonuç beklediğim gibi çıkmadı ama nasip değilmiş atlattım diyorum ama içimde burukluk kalıyor yine de neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
İnşallah güzel bir beta görücez canımKız bı gunde çıkar o saglık ocağıdayanamazsın ben kan verdım gıttım kendı hastaneme verdım dua edın banada
Çok şükür canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün karnında bebişinPozıtıf canım çok şukur
Çok şükür canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün karnında bebişinPozıtıf canım çok şukur
Çooookk iyi, inşallah ikidir ve ikisi de sağlıklı büyür ve kucağına alırsın bebişleri❤916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıteeşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor darısı başına canım benım
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebişinMerhaba kızlar. salı günü 2 donmuş 5. gün embriyosunu transfer oldum. açıkçası evde olmama rağmen çok dinlenemedim. iğne ilaç ve fitillerimi aksatmadım ama. sol kaşığımda hafif batmalar oluyo rahim içinde. Daha öncede bir sürü tüp bebek bir hamilelik geçirdim. oğlumda böyle şeyler oldı mu tam hatırlamıyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için olmayacak tutmayacak diye kendimi şartlandırıyorum ama böyle acaba tutunuyor mu içeride bu onun zorlanmaları mı diyorum. siz yaşadınız mı ?
Kuzum kaç çıktı senin normalde günün pazartesiydi düşük deger olabilir normaldirSonuç pozitif ama düşük sanki..hemşireye yazdım bakıcam ne söylicek
Pazartesiye 120 li bişey çıkacak canım..hayırlı olsun tekrar..knaman devam ediyor mu istirahat devam et canım benim..inşallah bebeğin zaman gibi yapıştı sana
Kuzum teki tutmuştur muhtemelenİlk defa sadece bende 6 günün embriyosu hem çift embriyo o beni düşündürüyo
Sağol canım İn şa Allah artar bana tutunurPazartesiye 120 li bişey çıkacak canım..hayırlı olsun tekrar..knaman devam ediyor mu istirahat devam et canım benim..inşallah bebeğin zaman gibi yapıştı sana
Aynen olsun hiç çocuk olmadan daha iyiKuzum teki tutmuştur muhtemelen
Kanama devam ediyor mu canım nasılsınGel demedi ama doktor test gününü beklemeliyiz ve dinlen dedi.
Yaaaa taksimin neredesindeeeeee o tarafa çok sık göreve geliyorum ben kııızMal ışte kıskanç kurtulamıyorum da senelerdır çagırmasanda arkadaşların peşıne takılıyor gelıyorkız benım gümüş takı dükkanım var taksımde gelmış dıyor gümüş zamlandı hadı ıyısın zengın oldun dıyor mal beyınsız
Kahverengiye dönmüşse çok iyi canım endişelenme ama istirahata devamİn şa Allah kan durmuş kahverengi lekelenme var hala
Canım değerin gayet iyi, inşallah sağlıcakla ilerlerİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?