2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hadi hayirli olsun cnm. Sikayetlerin gecti mi? Kac embriyo transfer edildi? Ben de bugun transfer oldum 2 donmus embriyo. Bugun hep karnimin alt kisminda hafif agrim vardi sanki gazla doluymus gibi. Bence hep ilaclardandir diye dusunuyorum
Hayırlı olsun sımsıkı tutunur bebişin inşallah

Nasıl yanii o test bozuk değil miydi harika haber bukan sonucunu bekliyoruz canım hayırlı olsun

Evet sonuç beklediğim gibi çıkmadı ama nasip değilmiş atlattım diyorum ama içimde burukluk kalıyor yine de neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Vakti zamanı gelmedi canım, tabii ki yaşadığın hayal kırıklığı normal ama geçecek ve tekrar deneyeceksin ki evladının belirlenmiş olan doğum saatini bulasın ve inşallah yakın bir zamandadır

Pozıtıf canım çok şukur
Çok şükür canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün karnında bebişin bize de nasip olsun inşallah
Çooookk iyi, inşallah ikidir ve ikisi de sağlıklı büyür ve kucağına alırsın bebişleri❤

Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebişin bazılarında oluyor òyle belirtiler ama herkeste olan farklı..belirti arma kendinde ve kendini şartlandırma, neden olumsuz düşünüyorsun canım olacak inşallah

Yaaaa taksimin neredesindeeeeee o tarafa çok sık göreve geliyorum ben kııız en çok istiklâl ve Sıraselviler Taksim meydan mekanımız nerede senin dükkan gelince uğrayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…