Muhteşem❤ rabbim bise de bebislerimizin kalbini dinlemeyi nasip etsinÇok teşekkür ederim, keseyi de bebeği de gördüm karından kalp atışı yeni başlamıştı 5+5 teBu hafta yine gideceğim kontrole inşallah sağlıkla ilerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ona göre değerlendirilir sonuç canım, illaki kayma olacaktırBende bu gün 10 gün..hemşire yazdı bu güne göre değerleriniz iyi diyor pazartesi yeniden yapın diyor.Şimdi ben kanı özelde verdim..özelde pahalı ikinci defa devlette versem acaba çokmu değerlerde farklilık ola bilir
Canım düzelecek, hormonlar belirli seviyeye gelince duracak kanama merak etme sadece istirahata devam, Allahin izniyle bebeğin seninleSabah uyandığımda günlükte bişey yoktu ama idrarla başta biraz kırmızılık geliyor sonra saf idrara dönüyor biraz daha azaldı düne göre ama yine kırmızı kaninşallah geçer ilaçlara dün tekrar bsşladım ve coraspin bıraktım belki ancak düzelir inşallah düzelir
Tabii ki öyle canım, bebeğin seninle modunu yüksek tut canımAynen olsun hiç çocuk olmadan daha iyi
İdrar yollarında enfeksiyon olmasın canım ya da böbrek enfeksiyonu idrarın mı öyle geliyor ilk an daSabah uyandığımda günlükte bişey yoktu ama idrarla başta biraz kırmızılık geliyor sonra saf idrara dönüyor biraz daha azaldı düne göre ama yine kırmızı kaninşallah geçer ilaçlara dün tekrar bsşladım ve coraspin bıraktım belki ancak düzelir inşallah düzelir
Yaaa buluşmalar başlar..ama ben taaa TrabzondayımYaaaa taksimin neredesindeeeeee o tarafa çok sık göreve geliyorum ben kııızen çok istiklâl ve Sıraselviler Taksim meydan mekanımız nerede senin dükkan gelince uğrayım
Senden de razı olsun canım. Gelsin güzel haberlerİnşallah canım Allah razı olsun pazartesi olsaydı bu
Ben birde ev taşıyorum annem yanımda onunla kafamı meşgul ediyorum onlar eşya topluyor bende direktif veriyorumSenden de razı olsun canım. Gelsin güzel haberlerdüşünmemeye çalış bence şurda pazartesiye ne kaldı
Amin canım, Rabbim isteyen herkese nasip EtsinMuhteşem❤ rabbim bise de bebislerimizin kalbini dinlemeyi nasip etsin❤
İstanbul'a yolun düşerse burda bi evin var canım benimYaaa buluşmalar başlar..ama ben taaa Trabzondayım
Aaaa geliyo musuuun bak bi komşu daha geliyor banaBen birde ev taşıyorum annem yanımda onunla kafamı meşgul ediyorum onlar eşya topluyor bende direktif veriyorum
Merhaba. Bende senin gibi transfer olduktan sonra dinlenmedim pek ama zaten doktor ve daha önce 7 kez tutmayıp düşük yapan 8. de tutan bir arkadaşım da söyledi hasta gibi sürekli yatmamam gerektiğini. O yüzden normal hayatıma döndüm biraz dikkat ederek tabi. Benim de ağrılarım oldu ama onlar sanırım daha çok gaz sancısı yani bende öyle oldu. Bir sorun olmayacaktır inşallah. Dikkat edip düşünmemeye çalışın benceMerhaba kızlar. salı günü 2 donmuş 5. gün embriyosunu transfer oldum. açıkçası evde olmama rağmen çok dinlenemedim. iğne ilaç ve fitillerimi aksatmadım ama. sol kaşığımda hafif batmalar oluyo rahim içinde. Daha öncede bir sürü tüp bebek bir hamilelik geçirdim. oğlumda böyle şeyler oldı mu tam hatırlamıyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için olmayacak tutmayacak diye kendimi şartlandırıyorum ama böyle acaba tutunuyor mu içeride bu onun zorlanmaları mı diyorum. siz yaşadınız mı ?
HahahaBen birde ev taşıyorum annem yanımda onunla kafamı meşgul ediyorum onlar eşya topluyor bende direktif veriyorum
İn şa Allah canımTabii ki öyle canım, bebeğin seninle modunu yüksek tut canım
Pozitif almadan önce bendede yoktuKızlar bende yerleşme kanaması olmadı. Olmaması normal mi
Benim pozitif canım. Değerim de yüksek. Ama kanama olmadı o düşündürüyor.Pozitif almadan önce bendede yoktu
Olsun İstanbul büyük biz daha büyükAaaa geliyo musuuun bak bi komşu daha geliyor banagerçi birbirimiz bi kıta da diğerimiz başka kıta da ama olsundu
Hayırlı olsunSonucum 90 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?