2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ona göre değerlendirilir sonuç canım, illaki kayma olacaktır

Canım düzelecek, hormonlar belirli seviyeye gelince duracak kanama merak etme sadece istirahata devam, Allahin izniyle bebeğin seninle

İdrar yollarında enfeksiyon olmasın canım ya da böbrek enfeksiyonu idrarın mı öyle geliyor ilk an da

Yaaa buluşmalar başlar..ama ben taaa Trabzondayım
İstanbul'a yolun düşerse burda bi evin var canım benim ayrıca eşim samsunlu yazları geliyoruz bi ara Karadeniz turu yapmak istiyoruz belki geliriz belli mi olur

Ben birde ev taşıyorum annem yanımda onunla kafamı meşgul ediyorum onlar eşya topluyor bende direktif veriyorum
Aaaa geliyo musuuun bak bi komşu daha geliyor bana gerçi birbirimiz bi kıta da diğerimiz başka kıta da ama olsundu

Merhaba. Bende senin gibi transfer olduktan sonra dinlenmedim pek ama zaten doktor ve daha önce 7 kez tutmayıp düşük yapan 8. de tutan bir arkadaşım da söyledi hasta gibi sürekli yatmamam gerektiğini. O yüzden normal hayatıma döndüm biraz dikkat ederek tabi. Benim de ağrılarım oldu ama onlar sanırım daha çok gaz sancısı yani bende öyle oldu. Bir sorun olmayacaktır inşallah. Dikkat edip düşünmemeye çalışın bence

Aaaa geliyo musuuun bak bi komşu daha geliyor bana gerçi birbirimiz bi kıta da diğerimiz başka kıta da ama olsundu
Olsun İstanbul büyük biz daha büyük 2 hafta sonra inşallah canım ama annem saolsun halletti herşeyi oradada ablam gelecek yerleştirmeye olursa eğer bebis yoksa kendim hallederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…