2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bunu ben okumuştum kalp bebeğe kan dolaşımı yapabilmek için tutunma aşamasında daha fazla çalıştırmış buda sendeki belirtileri yapabilir merak etme iyi bişey

Olsun İstanbul büyük biz daha büyük 2 hafta sonra inşallah canım ama annem saolsun halletti herşeyi oradada ablam gelecek yerleştirmeye olursa eğer bebis yoksa kendim hallederim inşallah
Var ya bebiş canım benim ablanı ayarla sen

Bizim dün halimizi görseydin valla ne deyim o kanı görünce ikimizde ağladık..oturduk çok konuştuk eşimle..Biz elimizden geleninide gelmeyinide etdik gerisi Allahın elinde.Sağol canım iyiki varsınız

Bizim dün halimizi görseydin valla ne deyim o kanı görünce ikimizde ağladık..oturduk çok konuştuk eşimle..Biz elimizden geleninide gelmeyinide etdik gerisi Allahın elinde.Sağol canım iyiki varsınız
Canım benim aynen öyle Allah bu emeklerimizin karşılığını versin inşallah bak eşinle ne kadar güzel birbirinize desteksiniz bu da çok büyük bir nimet. Ya sen bu yolu tek başına göğüsleseydin ne kadar dayanabilirdüm. Ben hep düşünüyorum Allah bu imtihanı bize verdiyse boşuna vermemiştir. İnşallah alnızımın akıyla çıkacağız bu imtihamdan ve Rabbim kapı kapı aradığımız o evladı nasip edecek bize birbirimize hep dua edelim inşallah hatta hatimler bile yapabiliriz

Yok beta verirken idrar tahlili vs yaptılar canım temiz çıktı ben ilaçlarımı bırakmıştım ya ondan oldu sanırım umarim düzelir
Düzelir canım düzelir Allah'ım sağlıkla versin evladını sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…