Kanama olmadı diye yerleşmedi değil ya..beta yükseldikçe yerleşti demektir..keşke kimsede kanama olmasa..bir risk kanama olması, devam edebiliyor çünküBenim pozitif canım. Değerim de yüksek. Ama kanama olmadı o düşündürüyor.
Bunu ben okumuştum kalp bebeğe kan dolaşımı yapabilmek için tutunma aşamasında daha fazla çalıştırmış buda sendeki belirtileri yapabilir merak etme iyi bişeyTesti pozitif çıkan kizcelerim size bir sorum olcak sanki benim iki gündür nabzım yüksek atiyo şuanda da hissediyorum kalbimin daha hızlı çarptığını biraz streslide bir insanım malum şu evrelerden dolayı yıprandıksizlerde de böyle bir belirti var mı ?
Var ya bebiş canım benim ablanı ayarla senOlsun İstanbul büyük biz daha büyük2 hafta sonra inşallah canım ama annem saolsun halletti herşeyi oradada ablam gelecek yerleştirmeye olursa eğer bebis yoksa kendim hallederim inşallah
Bizim dün halimizi görseydin valla ne deyim o kanı görünce ikimizde ağladık..oturduk çok konuştuk eşimle..Biz elimizden geleninide gelmeyinide etdik gerisi Allahın elinde.Sağol canım iyiki varsınızCanım ama sen böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz lütfen bak benim dünkü halimi hatırlamıyor musun iki gözüm iki çeşme ağlamaktan öldüm. Kendim yetmedi eşimi de etkiledim sarıldık oda ağladı. Sonuç olarak noldu bak mecbur kendime geldim ve başka çareler arıyorum tabiki Allah'ın izniyle. Allah ol derse kimse önüne geçemez lütfen olmuş işi kendine stres yapıp olumsuza çevirme ben inanıyorum bebişin seninle sana sımsıkı tutundu. Biraz zor bi gebelik geçirebilirsin buna kendini hazırla ama hemen düşük diye kendini korkutma sen çokkkk inançlı bi insansın benim bu dediklerimi sen çok daha iyi biliyorsun. Lütfen çok dua edelim alan da veren de güzel Allah'ım değil mi hepimizi evlatla sevindirsinama içine de atma ne istiyosan paylaş bizimle biz heeep burdayız
Aslında düşündüğünün tam tersi oluyorİşte herkeste olunca insan bir düşünüyor kimyasal mı falan diye.
Düne nazaran bugün daha iyi sadece idrarın ilk 5-10 saniyesi geliyor sonra normale dönüyor gibi.dünde azaldı dedim sonra 21:30 yine kırmızı geldi sonra gelmedi yine de daha iyiyim yatıyorumKanama devam ediyor mu canım nasılsın
Çok iyi kuzum sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahKızlar kan verdim 134 çıktı sonucum bugün 9 gün iyi mi
Yok beta verirken idrar tahlili vs yaptılar canım temiz çıktı ben ilaçlarımı bırakmıştım ya ondan oldu sanırım umarim düzelirİdrar yollarında enfeksiyon olmasın canım ya da böbrek enfeksiyonu idrarın mı öyle geliyor ilk an da
Demek ki vücut alışmaya calisiyo kuzum o zamanEvet evet benim tek belirtim bu diyebilirimtransferin 3 günden beri nabzım özellikte sabah öğlenleri çok hızlı idi hatta 120 lere çıktı
Çok amin Çokİnşallah bebişten bir iş yapamazsınay Avrupa yakasını gezeceğin zaman söyle de bari rehberlik edeyim kıııız aneeyy ne güzel bir sürü komşu oluyor Allah bebişlerle buluşmayı nasip etsin çok amin
Sevindim kuzum o zaman ben hiç görmemiştim inşallah öyledir sıkıca tutusun darısı sizlere olsunBunu ben okumuştum kalp bebeğe kan dolaşımı yapabilmek için tutunma aşamasında daha fazla çalıştırmış buda sendeki belirtileri yapabilir merak etme iyi bişey
Canım benim aynen öyle Allah bu emeklerimizin karşılığını versin inşallahBizim dün halimizi görseydin valla ne deyim o kanı görünce ikimizde ağladık..oturduk çok konuştuk eşimle..Biz elimizden geleninide gelmeyinide etdik gerisi Allahın elinde.Sağol canım iyiki varsınız
Aman ne bileyim işte insan görmeden heveslenmek istemiyorumVar ya bebiş canım benim ablanı ayarla sen
Teşekkür ederim canim içim rahatladiBebeğe hiç bir zararı yok ilk gebeliğimde tüp bebek doktoruma 24 hafta olana kadar gittim ve her gittiğimde alttan baktı daha net sonuçlar veriyor alttan bakınca
Düzelir canım düzelir Allah'ım sağlıkla versin evladını sana inşallahYok beta verirken idrar tahlili vs yaptılar canım temiz çıktı ben ilaçlarımı bırakmıştım ya ondan oldu sanırım umarim düzelir
Teşekkür ederim canim içim rahatladı bakacağız artıkBenim dontorum 8. Haftaya kadar alttan baktı hiç bir sorun yaşamadım doktorunuz iyi ve güvenilirse sorun olmaz.
Herkese Trabzondan selamlarBurda da bir sürü Trabzonlu arkadaşlarımız var çok severiz hepsini de
Amiiin kuzum amin inşallahSevindim kuzum o zaman ben hiç görmemiştim inşallah öyledir sıkıca tutusun darısı sizlere olsun
İnşallah kesilecek kanama canım benimDüne nazaran bugün daha iyi sadece idrarın ilk 5-10 saniyesi geliyor sonra normale dönüyor gibi.dünde azaldı dedim sonra 21:30 yine kırmızı geldi sonra gelmedi yine de daha iyiyim yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?