2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Testi pozitif çıkan kizcelerim size bir sorum olcak sanki benim iki gündür nabzım yüksek atiyo şuanda da hissediyorum kalbimin daha hızlı çarptığını biraz streslide bir insanım malum şu evrelerden dolayı yıprandık sizlerde de böyle bir belirti var mı ?

Olsun İstanbul büyük biz daha büyük 2 hafta sonra inşallah canım ama annem saolsun halletti herşeyi oradada ablam gelecek yerleştirmeye olursa eğer bebis yoksa kendim hallederim inşallah
İnşallah bebişten bir iş yapamazsın ay Avrupa yakasını gezeceğin zaman söyle de bari rehberlik edeyim kıııız aneeyy ne güzel bir sürü komşu oluyor Allah bebişlerle buluşmayı nasip etsin çok amin

Amin.Bendede var benimde 9 günüm ama 57
Canım ama sen böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz lütfen bak benim dünkü halimi hatırlamıyor musun iki gözüm iki çeşme ağlamaktan öldüm. Kendim yetmedi eşimi de etkiledim sarıldık oda ağladı. Sonuç olarak noldu bak mecbur kendime geldim ve başka çareler arıyorum tabiki Allah'ın izniyle. Allah ol derse kimse önüne geçemez lütfen olmuş işi kendine stres yapıp olumsuza çevirme ben inanıyorum bebişin seninle sana sımsıkı tutundu. Biraz zor bi gebelik geçirebilirsin buna kendini hazırla ama hemen düşük diye kendini korkutma sen çokkkk inançlı bi insansın benim bu dediklerimi sen çok daha iyi biliyorsun. Lütfen çok dua edelim alan da veren de güzel Allah'ım değil mi hepimizi evlatla sevindirsin ama içine de atma ne istiyosan paylaş bizimle biz heeep burdayız

Evet evet benim tek belirtim bu diyebilirim transferin 3 günden beri nabzım özellikte sabah öğlenleri çok hızlı idi hatta 120 lere çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…