Neyi düşündürüyorki iyi ne güzel yokBenim pozitif canım. Değerim de yüksek. Ama kanama olmadı o düşündürüyor.
Normal benim İlkte olmadı doğurana kadar bırak kanı leke bile gelmediKızlar bende yerleşme kanaması olmadı. Olmaması normal mi
Oh çok sevindim çok teşekkür ederimNormal benim İlkte olmadı doğurana kadar bırak kanı leke bile gelmedi
3.gun embriyosu 11.gunHayırlı olsunkaçıncı gün sonucu bu
İşte herkeste olunca insan bir düşünüyor kimyasal mı falan diye.Neyi düşündürüyorki iyi ne güzel yokBak hasta gibi uzanıyorum ne edicen kanamayı
Yok ya kimyasalı ben düşünmeliyim çok düşük değerlerİşte herkeste olunca insan bir düşünüyor kimyasal mı falan diye.
Tabi iyi canım çok güzel kucağina almak nasip etsin AllahKızlar kan verdim 134 çıktı sonucum bugün 9 gün iyi mi
Amin.Bendede var benimde 9 günüm ama 57amin kuzum benim darısı bekleyen herkesin başına inşallahşimdi ikinci test stresi var
İnşallah bebişten bir iş yapamazsınOlsun İstanbul büyük biz daha büyük2 hafta sonra inşallah canım ama annem saolsun halletti herşeyi oradada ablam gelecek yerleştirmeye olursa eğer bebis yoksa kendim hallederim inşallah
Yaaa gelin tabiiki ne iyi olurİstanbul'a yolun düşerse burda bi evin var canım benimayrıca eşim samsunlu yazları geliyoruz bi ara Karadeniz turu yapmak istiyoruz belki geliriz belli mi olur
Canım sonucun kaç bende de yerleşme kanaması olmadı herkeste olmuyor ona kafayı takma hiçBenim pozitif canım. Değerim de yüksek. Ama kanama olmadı o düşündürüyor.
Normal canım herkeste olmuyorKızlar bende yerleşme kanaması olmadı. Olmaması normal mi
İnşallah canımCanım değerin gayet iyi, inşallah sağlıcakla ilerler
Canım ama sen böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz lütfen bak benim dünkü halimi hatırlamıyor musun iki gözüm iki çeşme ağlamaktan öldüm. Kendim yetmedi eşimi de etkiledim sarıldık oda ağladı. Sonuç olarak noldu bak mecbur kendime geldim ve başka çareler arıyorum tabiki Allah'ın izniyle. Allah ol derse kimse önüne geçemez lütfen olmuş işi kendine stres yapıp olumsuza çevirme ben inanıyorum bebişin seninle sana sımsıkı tutundu. Biraz zor bi gebelik geçirebilirsin buna kendini hazırla ama hemen düşük diye kendini korkutma sen çokkkk inançlı bi insansın benim bu dediklerimi sen çok daha iyi biliyorsun. Lütfen çok dua edelim alan da veren de güzel Allah'ım değil mi hepimizi evlatla sevindirsinAmin.Bendede var benimde 9 günüm ama 57
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın inşallahSonucum 90 çıktı.
Burda da bir sürü Trabzonlu arkadaşlarımız var çok severiz hepsini deYaaa gelin tabiiki ne iyi olur
Evet evet benim tek belirtim bu diyebilirimTesti pozitif çıkan kizcelerim size bir sorum olcak sanki benim iki gündür nabzım yüksek atiyo şuanda da hissediyorum kalbimin daha hızlı çarptığını biraz streslide bir insanım malum şu evrelerden dolayı yıprandıksizlerde de böyle bir belirti var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?