2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende hızlı nabzım atıyor ilk gebelikte öyleydi bende

Kızlar ya ben kendimi yormadan biraz ortalığı toplayayım dedim sağ kasığım ağrımaya başladı. Sizinde böyle oluyormu? Bu şekilde ben pazartesi günü nasıl işe başlıcam ya

Benim daha belli değil ama benimde çarpıntım oluyor yani kalbim atarken tekrar hızlı atıyor vücudum sallanıyor gibi oluyor. Öncedende oluyordu ama şimdi daha sık oluyor ilaçlardan mı acaba

Ooo masallah bende ikinci kanı p tesi vercem aslında ilk kan olması lazımdı ama dayanamadım önce verdim inşallah benimde seninki gibi yüksek çıkar 10.gun 260 di 4 gün sonra vermiş oluyorum p tesi verince

Ooo masallah bende ikinci kanı p tesi vercem aslında ilk kan olması lazımdı ama dayanamadım önce verdim inşallah benimde seninki gibi yüksek çıkar 10.gun 260 di 4 gün sonra vermiş oluyorum p tesi verince
Benim ilk değerim 11. gün değerliydi sizinki 10. gün değeri bence çok güzel çıkmış. Pazartesiye baya yükselmiş olur. beni de çarşamba ultrasona çağırdı doktor. Ayyy keseyi görücez inşallah

Benim daha belli değil ama benimde çarpıntım oluyor yani kalbim atarken tekrar hızlı atıyor vücudum sallanıyor gibi oluyor. Öncedende oluyordu ama şimdi daha sık oluyor ilaçlardan mı acaba
Gebeliğin ilk ayları hep öyle oluyor bende korkuyordum koltukta uzanırken bile kalbim küt küt atıyordu ama vücut artık bir değil iki hatta belki 3 can için çalışınca böyle olması çok çok normalmiş hiç endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…