Aynen canım pazartesi artar merak etme sen.5. Gün evet geç tutunmuş sonuçta var benimle.. İnşallah değer artar
Bende hızlı nabzım atıyor ilk gebelikte öyleydi bendeTesti pozitif çıkan kizcelerim size bir sorum olcak sanki benim iki gündür nabzım yüksek atiyo şuanda da hissediyorum kalbimin daha hızlı çarptığını biraz streslide bir insanım malum şu evrelerden dolayı yıprandıksizlerde de böyle bir belirti var mı ?
Amin kuzum amin kullanıyorum acaba keşke dememek için Allah'ım büyükÖyle deme canım sen kullan bak geç tutunma olabiliyor pazartesiye bişey kalmadı. Allah'ım emeklerini görsün inşallah
Tebrik ederim canım.Pazartesi artsın değerlerimiz İn şa AllahBenim 12. Gün kan değerim az önce 27.45 çıktı.. Doktorum pazarteside kan ver dedi..
Allah'ım hayırla pozitifi görmeni nasip etsin inşallah bizlere de çok dua et canımKızlar merhaba, bugün transferim gerçekleşti. Şafak 9 Haziranrabbim tüm bekleyenlerin işlemlerini hayırla hızlandırsın
Kullan canım kesin ilacları beta verene kadar..Allah büyükAmin kuzum amin kullanıyorum acaba keşke dememek için Allah'ım büyük
Benim daha belli değil ama benimde çarpıntım oluyor yani kalbim atarken tekrar hızlı atıyor vücudum sallanıyor gibi oluyor. Öncedende oluyordu ama şimdi daha sık oluyor ilaçlardan mı acabaTesti pozitif çıkan kizcelerim size bir sorum olcak sanki benim iki gündür nabzım yüksek atiyo şuanda da hissediyorum kalbimin daha hızlı çarptığını biraz streslide bir insanım malum şu evrelerden dolayı yıprandıksizlerde de böyle bir belirti var mı ?
Ooo masallah bende ikinci kanı p tesi vercem aslında ilk kan olması lazımdı ama dayanamadım önce verdimSonucum iyi canım ama ne bilim işte stresli bir süreç olunca işte. Ama rahatladım bazı arkadaşlar kanama olmayabilir yazmış sağolsunlar. Ben iki kez verdim kan ilkinde 282 çıktı 4 gün sonra 1962 çıktı.
Bilmiyorum ki canım inşallah tutunmadan dolayıdırBenim daha belli değil ama benimde çarpıntım oluyor yani kalbim atarken tekrar hızlı atıyor vücudum sallanıyor gibi oluyor. Öncedende oluyordu ama şimdi daha sık oluyor ilaçlardan mı acaba
Kaçıncı gün transferin ?Kızlar ya ben kendimi yormadan biraz ortalığı toplayayım dedim sağ kasığım ağrımaya başladı. Sizinde böyle oluyormu? Bu şekilde ben pazartesi günü nasıl işe başlıcam ya
4. GünümKaçıncı gün transferin ?
Benim ilk değerim 11. gün değerliydi sizinki 10. gün değeri bence çok güzel çıkmış. Pazartesiye baya yükselmiş olur.Ooo masallah bende ikinci kanı p tesi vercem aslında ilk kan olması lazımdı ama dayanamadım önce verdiminşallah benimde seninki gibi yüksek çıkar 10.gun 260 di 4 gün sonra vermiş oluyorum p tesi verince
Umudunu koru canım. Rabbim isterse herşey olur. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninleAmin kuzum amin kullanıyorum acaba keşke dememek için Allah'ım büyük
Allah razı olsun canım çok sağol inşallah bakalım hayırlısıUmudunu koru canım. Rabbim isterse herşey olur. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle
Gebeliğin ilk ayları hep öyle oluyor bende korkuyordum koltukta uzanırken bile kalbim küt küt atıyordu ama vücut artık bir değil iki hatta belki 3 can için çalışınca böyle olması çok çok normalmiş hiç endişelenmeyinBenim daha belli değil ama benimde çarpıntım oluyor yani kalbim atarken tekrar hızlı atıyor vücudum sallanıyor gibi oluyor. Öncedende oluyordu ama şimdi daha sık oluyor ilaçlardan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?