2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben
Ben içmiyorum nasıl bişey bilemem ama şöyle düşün güzel kardeşim. Bu geçici bir süreç bebeğin hele sana bir gelsin kesesini gör 2 3 aylık olsun ömrün boyunca içersin istediğin kadar sigaranın yeri her türlü dolar. Zorlanıyorsaniz destek alabilirsiniz bırakmak için merkezler var .

Bugün test günümdü malesef negatif inşallah bekleyen herkes pozitiflerle gelir
Amin canım inşallah ben de 9. Gün test yaptım tek çizgi çıktı eğer olsa çoktan çıkardı hayırlısı böyleymiş canını sıkma. Sizde problem neydi neden tüp bebek yaptırdınız

Masa başı işim ama biraz ayakta kalınca hemen kazıklarım acıyor ağrıyor inşallah birşey olmaz

Evet en kötü ihtimalle destek alacağım gibi. Bir sürü emek çaba fedakarlık ama resmen bağımlılıkmış bu illet şu zamana kadar farketmemişim

Bende de olmuştu öyle hala oluyor bi mutfağa bile gitsem nefes nefese kalıyorm

Kızlaaar, test günüme daha 6 gün var ama karnımda ağrılarım var, hafif olabilir demişlerdi ama dün bişeyim yoktu bugün yine ağrıyor, bolca dinleniyorum
Hadi hayirli olsun cnm. Sikayetlerin gecti mi? Kac embriyo transfer edildi? Ben de bugun transfer oldum 2 donmus embriyo. Bugun hep karnimin alt kisminda hafif agrim vardi sanki gazla doluymus gibi. Bence hep ilaclardandir diye dusunuyorum
Amin canım sizede hayırlı olsun inşallah çok hafif hafif ağrılarım devam ediyor doktora sordum dayanamayıp, ağrılar normal ilk birkaç gün olabilir dedi. Olabildiğince dinleniyorum inşallah pozitifi görürüz... İlk denemem olduğu için bir embriyo transfer edildi 1haziran test günüm bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…