Ben transfer öncesi gün bıraktım hemen. Hiç de aramıyorum. Sana destek olmak için yazayım dedim. Bebişi düşünKızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben
Benim de 10.gun 34 çıkmıştı.. doktor bana da pazartesi tekrar görelim dedi. İnşallah pazartesiye katlanır sonuçlarımız sıkı sıkı tutunsun bebislerimizBenim 12. Gün kan değerim az önce 27.45 çıktı.. Doktorum pazarteside kan ver dedi..
İlk 4 gün benimde ağrım oldu 4. Gün işe başladım hatta yorulduğunuzu hissettiginiz an oturmaya çalışın bilmiyorum işiniz nasıl müsait mi ama. Eve gelince de bol bol dinlenin. Birşey olmaz inşallah.4. Günüm
Ben içmiyorum nasıl bişey bilemem ama şöyle düşün güzel kardeşim. Bu geçici bir süreç bebeğin hele sana bir gelsin kesesini gör 2 3 aylık olsun ömrün boyunca içersin istediğin kadar sigaranın yeri her türlü dolar. Zorlanıyorsaniz destek alabilirsiniz bırakmak için merkezler var .Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimPozıtıf canım çok şukur
Üzüldüm canım. Rabbimin takdiri en hayırlı zamanı o biliyordur. İnşallah tez zamanda nasip eder de bu günleri unutursunBugün test günümdü malesef negatif inşallah bekleyen herkes pozitiflerle gelir
Amin canım inşallahBugün test günümdü malesef negatif inşallah bekleyen herkes pozitiflerle gelir
Ne güzelTransferde bıraktım canım sonrasında da pozitif alana kadar hiç içmedim ama çok zorladı aklım sürekli oradaydı öyle olunca bir iki kere içtim sonra da tiksindim şu an aklıma bile gelmiyor
Öyle düşünüp unutmaya çalışıyorum gerçektenBen transfer öncesi gün bıraktım hemen. Hiç de aramıyorum. Sana destek olmak için yazayım dedim. Bebişi düşün
Masa başı işim ama biraz ayakta kalınca hemen kazıklarım acıyor ağrıyor inşallah birşey olmazİlk 4 gün benimde ağrım oldu 4. Gün işe başladım hatta yorulduğunuzu hissettiginiz an oturmaya çalışın bilmiyorum işiniz nasıl müsait mi ama. Eve gelince de bol bol dinlenin. Birşey olmaz inşallah.
Evet en kötü ihtimalle destek alacağım gibi. Bir sürü emek çaba fedakarlık ama resmen bağımlılıkmış bu illet şu zamana kadar farketmemişimBen içmiyorum nasıl bişey bilemem ama şöyle düşün güzel kardeşim. Bu geçici bir süreç bebeğin hele sana bir gelsin kesesini gör 2 3 aylık olsun ömrün boyunca içersin istediğin kadar sigaranın yeri her türlü dolar. Zorlanıyorsaniz destek alabilirsiniz bırakmak için merkezler var .
Olsun bundan sonra inşallah daha güzel olur inanın bebiş gelince gözünüz birşey görmüyor dilerim muradiniz olurEvet en kötü ihtimalle destek alacağım gibi. Bir sürü emek çaba fedakarlık ama resmen bağımlılıkmış bu illet şu zamana kadar farketmemişim
İnşallah hepimizinOlsun bundan sonra inşallah daha güzel olur inanın bebiş gelince gözünüz birşey görmüyor dilerim muradiniz olur
Bende de olmuştu öyle hala oluyor bi mutfağa bile gitsem nefes nefese kalıyormTesti pozitif çıkan kizcelerim size bir sorum olcak sanki benim iki gündür nabzım yüksek atiyo şuanda da hissediyorum kalbimin daha hızlı çarptığını biraz streslide bir insanım malum şu evrelerden dolayı yıprandıksizlerde de böyle bir belirti var mı ?
Bende öyleyim yahu hemen yoruluyorum. Merdiven çıkıyorum üst kata 10 basamak oda nefes nefese.Bende de olmuştu öyle hala oluyor bi mutfağa bile gitsem nefes nefese kalıyorm
Amin canım inşallahBenim de 10.gun 34 çıkmıştı.. doktor bana da pazartesi tekrar görelim dedi. İnşallah pazartesiye katlanır sonuçlarımız sıkı sıkı tutunsun bebislerimiz
Sağol canım amınnHayırlı olsunnsağlıkla ilersin inşallah darısı başımıza
Ya ınşallah ıkız üçüz kabulum hepsıCanım hayırlı Olsun, ben sana ne demiştim ikiz olma ihtimali yüksek diye iki tane pgtli de .Yüksek ihtimal ikiz, benim 12.gün değerim böyle çıkmıştı tek embriyoydu
Amin canım sizede hayırlı olsun inşallahHadi hayirli olsun cnm. Sikayetlerin gecti mi? Kac embriyo transfer edildi? Ben de bugun transfer oldum 2 donmus embriyo. Bugun hep karnimin alt kisminda hafif agrim vardi sanki gazla doluymus gibi. Bence hep ilaclardandir diye dusunuyorum
Sagol canım ınşallah hepımız oyle seneye ana olalım ınşallahHayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?