Eşimin desteği olmasaydı ben hayatda burda anne baba kardeş olmadan çok dayanamazdım..Allah onu hiç ayırmasın benden.Biz Allah'tan mal mülk istemedik çocuk istedik.İn şa Allah o duyar biziCanım benim aynen öyle Allah bu emeklerimizin karşılığını versin inşallahbak eşinle ne kadar güzel birbirinize desteksiniz bu da çok büyük bir nimet. Ya sen bu yolu tek başına göğüsleseydin ne kadar dayanabilirdüm. Ben hep düşünüyorum Allah bu imtihanı bize verdiyse boşuna vermemiştir. İnşallah alnızımın akıyla çıkacağız bu imtihamdan ve Rabbim kapı kapı aradığımız o evladı nasip edecek bize birbirimize hep dua edelim inşallah hatta hatimler bile yapabiliriz
Güzel gelmiş değerin bence inşallah sağlıkla kucağına alırsın3.gun embriyosu 11.gun
Hepimizin imtihanı aynı inşallah gurbetinde sana evlatla mutluluk verir rabbimEşimin desteği olmasaydı ben hayatda burda anne baba kardeş olmadan çok dayanamazdım..Allah onu hiç ayırmasın benden.Biz Allah'tan mal mülk istemedik çocuk istedik.İn şa Allah o duyar bizi
Mesela ben her aşamayı her negatif haberi tek başıma göğüsledim, eşim çok içine kapanık biri..kendi hislerini paylasmadığı gibi bana hiç destek olamıyor..inşallah bir daha yaşamayız böyle şeyler de hep mutlu haberleri paylaşırızCanım benim aynen öyle Allah bu emeklerimizin karşılığını versin inşallahbak eşinle ne kadar güzel birbirinize desteksiniz bu da çok büyük bir nimet. Ya sen bu yolu tek başına göğüsleseydin ne kadar dayanabilirdüm. Ben hep düşünüyorum Allah bu imtihanı bize verdiyse boşuna vermemiştir. İnşallah alnızımın akıyla çıkacağız bu imtihamdan ve Rabbim kapı kapı aradığımız o evladı nasip edecek bize birbirimize hep dua edelim inşallah hatta hatimler bile yapabiliriz
Allah'ım eşine serinlik selamet versin içine atmayıp senin gibi iyi bi eşle paylaşabilmeyi nasipmetsin aranızdaki muhabbet bebeğinizle daha da artsın inşallahMesela ben her aşamayı her negatif haberi tek başıma göğüsledim, eşim çok içine kapanık biri..kendi hislerini paylasmadığı gibi bana hiç destek olamıyor..inşallah bir daha yaşamayız böyle şeyler de hep mutlu haberleri paylaşırız
Sonucum iyi canım ama ne bilim işte stresli bir süreç olunca işte. Ama rahatladım bazı arkadaşlar kanama olmayabilir yazmış sağolsunlar. Ben iki kez verdim kan ilkinde 282 çıktı 4 gün sonra 1962 çıktı.Canım sonucun kaç bende de yerleşme kanaması olmadı herkeste olmuyor ona kafayı takma hiç
Amin amin çok amin canım inşallahAllah'ım eşine serinlik selamet versin içine atmayıp senin gibi iyi bi eşle paylaşabilmeyi nasipmetsin aranızdaki muhabbet bebeğinizle daha da artsın inşallah
Teşekkür ederim çok rahatladım. İlk gebeliğim o yüzden biraz endişelendim ama şimdi içim rahat teşekkürlerKanama olmadı diye yerleşmedi değil ya..beta yükseldikçe yerleşti demektir..keşke kimsede kanama olmasa..bir risk kanama olması, devam edebiliyor çünkü
Doktora göründünüz mü ne diyor.Düne nazaran bugün daha iyi sadece idrarın ilk 5-10 saniyesi geliyor sonra normale dönüyor gibi.dünde azaldı dedim sonra 21:30 yine kırmızı geldi sonra gelmedi yine de daha iyiyim yatıyorum
Kaçıncı gün embriyosu idi canımBenim 12. Gün kan değerim az önce 27.45 çıktı.. Doktorum pazarteside kan ver dedi..
5. Gün 2 tane transfer edildi. Biri tutmuş belli ama değer düşük geldi bana. Doktor pozitif dedi. Ama pazartesi tekrar ver dedi ilaçlar devam.Kaçıncı gün embriyosu idi canım
Kaçıncı gün embriyosu? Geç tutunma olabilir.Benim 12. Gün kan değerim az önce 27.45 çıktı.. Doktorum pazarteside kan ver dedi..
Geç tutunmadır büyük ihtimal canım pozitifsin Allah'ın izniyle. Pazartesi inşallah istenilen kadar artmış olurBana çok az geldi.
5. Gün 2 tane transfer edildi. Biri tutmuş belli ama değer düşük geldi bana. Doktor pozitif dedi. Ama pazartesi tekrar ver dedi ilaçlar devam.
Öyle deme canım sen kullan bak geç tutunma olabiliyor pazartesiye bişey kalmadı. Allah'ım emeklerini görsün inşallahKızlar ya ben hala iğneleri ilaçları kullanıyorum pazartesi kan verene kadar da kullanıcam galiba olmadıpını bile bile kullanmak bi zor ki
Transferde bıraktım canım sonrasında da pozitif alana kadar hiç içmedim ama çok zorladı aklım sürekli oradaydı öyle olunca bir iki kere içtim sonra da tiksindim şu an aklıma bile gelmiyorKızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben
Bende öyle düşündüm inşallah canım sağolasınGeç tutunmadır büyük ihtimal canım pozitifsin Allah'ın izniyle. Pazartesi inşallah istenilen kadar artmış olur
5. Gün evet geç tutunmuş sonuçta var benimle.. İnşallah değer artarKaçıncı gün embriyosu? Geç tutunma olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?