2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Eşimin desteği olmasaydı ben hayatda burda anne baba kardeş olmadan çok dayanamazdım..Allah onu hiç ayırmasın benden.Biz Allah'tan mal mülk istemedik çocuk istedik.İn şa Allah o duyar bizi

Eşimin desteği olmasaydı ben hayatda burda anne baba kardeş olmadan çok dayanamazdım..Allah onu hiç ayırmasın benden.Biz Allah'tan mal mülk istemedik çocuk istedik.İn şa Allah o duyar bizi
Hepimizin imtihanı aynı inşallah gurbetinde sana evlatla mutluluk verir rabbim

Mesela ben her aşamayı her negatif haberi tek başıma göğüsledim, eşim çok içine kapanık biri..kendi hislerini paylasmadığı gibi bana hiç destek olamıyor..inşallah bir daha yaşamayız böyle şeyler de hep mutlu haberleri paylaşırız

Allah'ım eşine serinlik selamet versin içine atmayıp senin gibi iyi bi eşle paylaşabilmeyi nasipmetsin aranızdaki muhabbet bebeğinizle daha da artsın inşallah

Canım sonucun kaç bende de yerleşme kanaması olmadı herkeste olmuyor ona kafayı takma hiç
Sonucum iyi canım ama ne bilim işte stresli bir süreç olunca işte. Ama rahatladım bazı arkadaşlar kanama olmayabilir yazmış sağolsunlar. Ben iki kez verdim kan ilkinde 282 çıktı 4 gün sonra 1962 çıktı.

Kanama olmadı diye yerleşmedi değil ya..beta yükseldikçe yerleşti demektir..keşke kimsede kanama olmasa..bir risk kanama olması, devam edebiliyor çünkü
Teşekkür ederim çok rahatladım. İlk gebeliğim o yüzden biraz endişelendim ama şimdi içim rahat teşekkürler

Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben

Bana çok az geldi.
5. Gün 2 tane transfer edildi. Biri tutmuş belli ama değer düşük geldi bana. Doktor pozitif dedi. Ama pazartesi tekrar ver dedi ilaçlar devam.
Geç tutunmadır büyük ihtimal canım pozitifsin Allah'ın izniyle. Pazartesi inşallah istenilen kadar artmış olur

Kızlar ya ben hala iğneleri ilaçları kullanıyorum pazartesi kan verene kadar da kullanıcam galiba olmadıpını bile bile kullanmak bi zor ki

Kızlar ya ben hala iğneleri ilaçları kullanıyorum pazartesi kan verene kadar da kullanıcam galiba olmadıpını bile bile kullanmak bi zor ki
Öyle deme canım sen kullan bak geç tutunma olabiliyor pazartesiye bişey kalmadı. Allah'ım emeklerini görsün inşallah

Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben
Transferde bıraktım canım sonrasında da pozitif alana kadar hiç içmedim ama çok zorladı aklım sürekli oradaydı öyle olunca bir iki kere içtim sonra da tiksindim şu an aklıma bile gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…