Pazartesiye 2 katı artarsa gayet normal canım..geç tutunma olabilirBenim 12. Gün kan değerim az önce 27.45 çıktı.. Doktorum pazarteside kan ver dedi..
Çok sağol canım allah razı olsunÇok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ben geç evlendim ve o zaman bıraktım..zorlanmadım, çünkü bebek isteğim vardı, kendimi o isteğe bağladım..Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben
Aynen bozuk degılmış anlamadım kı baktım sınırlendım attım gıttım uyudum gece bakınca şok geçırdıkÇok şükür canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün karnında bebişinbize de nasip olsun inşallah
Çooookk iyi, inşallah ikidir ve ikisi de sağlıklı büyür ve kucağına alırsın bebişleri❤
Canım değer 2 katına artarsa sorun yok demektir..pazartesiyi beklicez..inşallah bebeğin seninledirBana çok az geldi.
5. Gün 2 tane transfer edildi. Biri tutmuş belli ama değer düşük geldi bana. Doktor pozitif dedi. Ama pazartesi tekrar ver dedi ilaçlar devam.
Kız orada aznavur pasajı bıde hazzopullo pasajı var ordayız gel ama ben artık karı yer yapacam evdeyımYaaaa taksimin neredesindeeeeee o tarafa çok sık göreve geliyorum ben kııızen çok istiklâl ve Sıraselviler Taksim meydan mekanımız nerede senin dükkan gelince uğrayım
Canım benim o testte çıkmayabilir kan sonucunu görene kadar pozitifsin❤Kızlar ya ben hala iğneleri ilaçları kullanıyorum pazartesi kan verene kadar da kullanıcam galiba olmadıpını bile bile kullanmak bi zor ki
İnşallahİlk beta ile ikinci beta arasında tam 2 kat artış olması gerekiyormuş sağlıklı gebelik için. İlk gebeliğimde yaşamıştım boş gebelikti hatta kese gelişimi de geriden geliyordu. Kese görünememesinin sebebi kesenin geç gelişiyor olmasındandır, 8. Haftaya kadar bekleyin inşallah kesenizi de görürsünüz içinde minnacığı da görürsünüz
Ne kanaması ıstıyorsunuz anlamadımBenim pozitif canım. Değerim de yüksek. Ama kanama olmadı o düşündürüyor.
Başka doktora dimi evet pazartesi gideceğimCanım git bi doktora daha görün emin olalım
Evet pazartesi başka doktora gideceğim, vajinadan baktıYaa acaba dojtor görememiş olabilir mi bazan oluyor öyle..başka bir doktora da baktirsana ultrason bi de karnından baktırma
İnşallah canımPazartesiye 2 katı artarsa gayet normal canım..geç tutunma olabilir
İnşallah inşallahCanım değer 2 katına artarsa sorun yok demektir..pazartesiyi beklicez..inşallah bebeğin seninledir
11 de olabilir yanlış saymış olabilirimBenim ilk değerim 11. gün değerliydi sizinki 10. gün değeri bence çok güzel çıkmış. Pazartesiye baya yükselmiş olur.beni de çarşamba ultrasona çağırdı doktor. Ayyy keseyi görücez inşallah
Peki ne oldu sonrasında?İlk beta ile ikinci beta arasında tam 2 kat artış olması gerekiyormuş sağlıklı gebelik için. İlk gebeliğimde yaşamıştım boş gebelikti hatta kese gelişimi de geriden geliyordu. Kese görünememesinin sebebi kesenin geç gelişiyor olmasındandır, 8. Haftaya kadar bekleyin inşallah kesenizi de görürsünüz içinde minnacığı da görürsünüz
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallahKızlar merhaba, bugün transferim gerçekleşti. Şafak 9 Haziranrabbim tüm bekleyenlerin işlemlerini hayırla hızlandırsın
Ya nerden bılıyorsun acaba olmadı dıyorsunKızlar ya ben hala iğneleri ilaçları kullanıyorum pazartesi kan verene kadar da kullanıcam galiba olmadıpını bile bile kullanmak bi zor ki
Eğer sancı şiddetli olur calısamazsan doktoruna söylersin istirahat verir canım, şimdiden stres yapma canım..hareketsiz kalma kan dolaşımı için hareket gerekiyor bebişe kan gitsinKızlar ya ben kendimi yormadan biraz ortalığı toplayayım dedim sağ kasığım ağrımaya başladı. Sizinde böyle oluyormu? Bu şekilde ben pazartesi günü nasıl işe başlıcam ya
Sagol canım benım ınşallah amınHayırlı uğurlu olsun inşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Aaaa mutlaka gelirim gittiğim zamanKız orada aznavur pasajı bıde hazzopullo pasajı var ordayız gel ama ben artık karı yer yapacam evdeyımbahçelıevlere beklerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?