2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben
Ben geç evlendim ve o zaman bıraktım..zorlanmadım, çünkü bebek isteğim vardı, kendimi o isteğe bağladım..

Aynen bozuk degılmış anlamadım kı baktım sınırlendım attım gıttım uyudum gece bakınca şok geçırdıkevet kan değerınız güzel dedı doktorumda pazartesı çagırdı hayırlısı olsun ınşallah

Bana çok az geldi.
5. Gün 2 tane transfer edildi. Biri tutmuş belli ama değer düşük geldi bana. Doktor pozitif dedi. Ama pazartesi tekrar ver dedi ilaçlar devam.
Canım değer 2 katına artarsa sorun yok demektir..pazartesiyi beklicez..inşallah bebeğin seninledir

Yaaaa taksimin neredesindeeeeee o tarafa çok sık göreve geliyorum ben kııız en çok istiklâl ve Sıraselviler Taksim meydan mekanımız nerede senin dükkan gelince uğrayım
Kız orada aznavur pasajı bıde hazzopullo pasajı var ordayız gel ama ben artık karı yer yapacam evdeyımbahçelıevlere beklerız

İnşallah ya gerçekten olabilir mi ki? Doktor işi bitmiş daha olmaz bu dedi Allah’tan umut kesilmez

Benim pozitif canım. Değerim de yüksek. Ama kanama olmadı o düşündürüyor.
Ne kanaması ıstıyorsunuz anlamadımya kanama ıyı değilkı zaten kırmızı kanama degılse zararsız ımış lekelenme bıde herkeste aynı olmazkı benım bu 4uncü gebelıgım ve öbür üçündede olmadı lekelenme geçen sene hamılelık oluştu 6ncı haftada kanama oldu ve boş gebelık oldugunu ögrenmıştık ama kesemız buyuyordu kocaman dı

11 de olabilir yanlış saymış olabilirim ay hadi hayırlısı darısı bize kalp atışlarını duyup rahatlayalim inşallah

Peki ne oldu sonrasında?

Kızlar ya ben hala iğneleri ilaçları kullanıyorum pazartesi kan verene kadar da kullanıcam galiba olmadıpını bile bile kullanmak bi zor ki
Ya nerden bılıyorsun acaba olmadı dıyorsundaha kan vermedınkı ınşallah pozıtıfı gorursun canım sonra kendıne kızarsın boşuna üzüldüm dıye relax ol bı sal kendını aç avrupa yakasını benım gıbı otur ızleınşallah guzel olacak herşey

Kızlar ya ben kendimi yormadan biraz ortalığı toplayayım dedim sağ kasığım ağrımaya başladı. Sizinde böyle oluyormu? Bu şekilde ben pazartesi günü nasıl işe başlıcam ya
Eğer sancı şiddetli olur calısamazsan doktoruna söylersin istirahat verir canım, şimdiden stres yapma canım..hareketsiz kalma kan dolaşımı için hareket gerekiyor bebişe kan gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…