Maalesef ilaçlar çok ağır o yüzden bu tarz yan etkiler normal için rahat edecekse hemşirene yazabilirsin,emin ol hepimiz birkaçını ya da daha fazlasını yaşıyoruzKızlar selam, bisey sorcam, ben pazartesi transfer olucam ama öncesinde progestan fitil,prednol,aspirin, antibiyotik,duphaston kullanıyorum. Bir sürü ilaç. Midem bulanıyor uykum geliyor, bide en önemlisi memelerim büyüdü ve kahverengi bölgesinde kırmızı kabarcıklar oluştu ve kasinip agriyo şu an sizce normal mi hemşireye yazmalı miyim 1 gün kaldı surda, her gün başka birşey yaşıyorum.
Transfer olsaydı kesin hamileyim derdim o derece.
Kızıyorum zaten arkadaşım kulagın çınlasın seni gıdı ffbbfbfbfbbf dıyorumYaaa valla pozitif olayım her gün kızarım kendime siz de kızın banavalla ben de onu da izliyorum Kaygısızları da izliyorum
Kızıyorum zaten arkadaşım kulagın çınlasın seni gıdı ffbbfbfbfbbf dıyorum
Bence bi yaz canım kızarıklık ve kaşıntı dışında bütün etkiler bende de olmuştu ama kızarıklık kaşıntı artıyorsa bi sor ama çok değilse pazartesi danışırsın transferden önceKızlar selam, bisey sorcam, ben pazartesi transfer olucam ama öncesinde progestan fitil,prednol,aspirin, antibiyotik,duphaston kullanıyorum. Bir sürü ilaç. Midem bulanıyor uykum geliyor, bide en önemlisi memelerim büyüdü ve kahverengi bölgesinde kırmızı kabarcıklar oluştu ve kasinip agriyo şu an sizce normal mi hemşireye yazmalı miyim 1 gün kaldı surda, her gün başka birşey yaşıyorum.
Naptın canım çıktı mı sonuçİnşallah zaten belli olur şimdi 2 gün önce ölçtürmüştüm hayatım kaydı 2 gündür yaa dışarı çıkınca kendimi zombi gibi hissettim Allah herkese şifasını versin
Çıkmadı daha bekliyorum 2 saat demiştiNaptın canım çıktı mı sonuç
Güzel haberleirni bekliyoruz kuzumm duanız senğnleÇıkmadı daha bekliyorum 2 saat demişti
Canım benim 19 yumurtadan 14ü döllenmişti 5tanesi 5. Gün oldu 3ü 6. Güne bırakılmıştı yani toplam 8i güzel embriyo olduKızlar selamlar minik bir sorum var , herkesin farklıdır tabi de 14 tane döllenen yumurtadan genelde kaçı ilerliyor, öyle bir bilgisi olan var mı
Ay çok güzel , inşallah bizimde güzel giderCanım benim 19 yumurtadan 14ü döllenmişti 5tanesi 5. Gün oldu 3ü 6. Güne bırakılmıştı yani toplam 8i güzel embriyo oldu
Öncelikle yumurta sayınız çok güzel ama bunun genellemesi ortalaması yapılamaz gittiğin merkezin labından ,sperm kalitesine ,yumurta kalitesine kadar herşey değişken ama güzel sayıda embriyonuz oluşurKızlar selamlar minik bir sorum var , herkesin farklıdır tabi de 14 tane döllenen yumurtadan genelde kaçı ilerliyor, öyle bir bilgisi olan var mı
Olur olur merak etme hem bitane bile yeterli pozitif olması için yeterki tutunsun sanaAy çok güzel , inşallah bizimde güzel gider
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin, sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniKızlaaar, test günüme daha 6 gün var ama karnımda ağrılarım var, hafif olabilir demişlerdi ama dün bişeyim yoktu bugün yine ağrıyor, bolca dinleniyorum
Amin canım sizede hayırlı olsun inşallahçok hafif hafif ağrılarım devam ediyor doktora sordum dayanamayıp, ağrılar normal ilk birkaç gün olabilir dedi. Olabildiğince dinleniyorum inşallah pozitifi görürüz... İlk denemem olduğu için bir embriyo transfer edildi 1haziran test günüm bakalım bekliyoruz
Aynen kuzum başka doktora da görünBaşka doktora dimi evet pazartesi gideceğim
Hadi hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah ❤❤❤11 de olabilir yanlış saymış olabilirimay hadi hayırlısı darısı bize kalp atışlarını duyup rahatlayalim inşallah
Çok güzel bir meşgale..ben de transferden sonra köye gitmeyi düşünüyorum, çilek erik kiraz ne varsa artık bagda bahçede geçiricem zaman inşallahBak ben hareket olsun diye bahçeye erik toplamaya geldim
Ara ara enabızdan bak. merak ettim bak şimdi.Çıkmadı daha bekliyorum 2 saat demişti
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin sanaMerhaba bende sonunda tüp bebek kervanına katilanlardanim.Bugun acıbadem de bir embiro transferi oldum 5AA dediler kaliteli dediler. İlk denemem braz acemiyim şuan dinleniyorum 9 gün sonra test yapacağım inşallah pozitif sonuç alirim
Bakıyorum özelde yaptırdım mail atarız dediler son 15 dk çıkar herhaldeAra ara enabızdan bak. merak ettim bak şimdi.
Hepsi ilaçların etkisi canım normal bunlar, hayırlısıyla güzel bir transfer olsun, sımsıkı tutunur bebişin inşallahKızlar selam, bisey sorcam, ben pazartesi transfer olucam ama öncesinde progestan fitil,prednol,aspirin, antibiyotik,duphaston kullanıyorum. Bir sürü ilaç. Midem bulanıyor uykum geliyor, bide en önemlisi memelerim büyüdü ve kahverengi bölgesinde kırmızı kabarcıklar oluştu ve kasinip agriyo şu an sizce normal mi hemşireye yazmalı miyim 1 gün kaldı surda, her gün başka birşey yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?