2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar selamlar minik bir sorum var , herkesin farklıdır tabi de 14 tane döllenen yumurtadan genelde kaçı ilerliyor, öyle bir bilgisi olan var mı
Onun bir kriteri yok canım, sağlıklı iseler hepsi ilerleyebilir veya hiçbiri ilerlemeyebilir..inşallah çoğu ilerler senin ve dondurursun

Kızlar selamlar minik bir sorum var , herkesin farklıdır tabi de 14 tane döllenen yumurtadan genelde kaçı ilerliyor, öyle bir bilgisi olan var mı
Genelde döllenen yumurtaların %50 %60 ı 5 . Ve 6.güne ulaşıp blast embriyo oluyorlar.Ama tâbi oran yumurta kalitesi, sperm kalitesi ve labaratuvar kalitesine bağlı olarak azalıp artabilir

Çok saçma bende gebelik testi dedim acilde hemen yaptılar hangi hastane sizin dediğiniz
Ankarada uzak bi ilçe doktorların sürgüne geldiği cinsten acile ne zaman gitsem polikliniğe gönderirler doğumdan sonra gittim ağrılarla biz bişey yapamayız doğum yaptığınız hastaneye gidin demişlerdi kanda acil değil poliklikte verin diyorlar genelde

Çok şaşırdım benim evimin hemen yanında hastane var hep giderim hiç böyle bişey yaşamadım en son kan tahlili de orda verdim hatta demekki değişiyor

O değişkenlik gösteriyor bana 8 yumurta büyüdü dediler 5 tane toplandı ama 1 tane embriyo oluşturdu onu da koyunca tutmadı zaten yedek de olmadığı için tedavi başa sarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…