Onun bir kriteri yok canım, sağlıklı iseler hepsi ilerleyebilir veya hiçbiri ilerlemeyebilir..inşallah çoğu ilerler senin ve dondurursunKızlar selamlar minik bir sorum var , herkesin farklıdır tabi de 14 tane döllenen yumurtadan genelde kaçı ilerliyor, öyle bir bilgisi olan var mı
Çok saçma bende gebelik testi dedim acilde hemen yaptılar hangi hastane sizin dediğinizAllah Allah her yerinde acilinin kendine göre kuralı var bizim buradaki acilde öyle
Genelde döllenen yumurtaların %50 %60 ı 5 . Ve 6.güne ulaşıp blast embriyo oluyorlar.Ama tâbi oran yumurta kalitesi, sperm kalitesi ve labaratuvar kalitesine bağlı olarak azalıp artabilirKızlar selamlar minik bir sorum var , herkesin farklıdır tabi de 14 tane döllenen yumurtadan genelde kaçı ilerliyor, öyle bir bilgisi olan var mı
Ankarada uzak bi ilçe doktorların sürgüne geldiği cinstenÇok saçma bende gebelik testi dedim acilde hemen yaptılar hangi hastane sizin dediğiniz
Çok şaşırdım benim evimin hemen yanında hastane var hep giderim hiç böyle bişey yaşamadım en son kan tahlili de orda verdim hatta demekki değişiyorAnkarada uzak bi ilçe doktorların sürgüne geldiği cinstenacile ne zaman gitsem polikliniğe gönderirler doğumdan sonra gittim ağrılarla biz bişey yapamayız doğum yaptığınız hastaneye gidin demişlerdi kanda acil değil poliklikte verin diyorlar genelde
İlhan varank eğitim araştırma istanbulÇok saçma bende gebelik testi dedim acilde hemen yaptılar hangi hastane sizin dediğiniz
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahBakıyorum özelde yaptırdım mail atarız dediler son 15 dk çıkar herhalde
inşallah bitsin artık bu stres .daha çıkmadı zaten bomboşlar neden çıkmıyor sonuç anlamıyorumHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Benim 12 toplanan yumurtadan 6si işleme tabi görüldü sonra bgun 4 tane kalmış. Brini transfer oldum beşinci gün embriyosuKızlar selamlar minik bir sorum var , herkesin farklıdır tabi de 14 tane döllenen yumurtadan genelde kaçı ilerliyor, öyle bir bilgisi olan var mı
Ne zamana çıkar demişlerdiHala çıkmadı sonucum
inşallah bitsin artık bu stres .daha çıkmadı zaten bomboşlar neden çıkmıyor sonuç anlamıyorum
Benim mahallemdeki hastane çok cinsler kolay kolay bsy yapmiolar reçeteli ignemi zar zor yaptırdım benİlhan varank eğitim araştırma istanbul
Stres yapma İn şa Allah güzel çıkar canımHala çıkmadı sonucum
inşallah bitsin artık bu stres .daha çıkmadı zaten bomboşlar neden çıkmıyor sonuç anlamıyorum
2 saate çıkar dediler.17.00 verdim kanıNe zamana çıkar demişlerdi
Ah kuzum ya uyumadan stres yapmamanın imkanı yokStres yapma İn şa Allah güzel çıkar canım
Birazdan çıkar herhalde iki saati geçmiş ay çok heyecanlı2 saate çıkar dediler.17.00 verdim kanı
O değişkenlik gösteriyor bana 8 yumurta büyüdü dediler 5 tane toplandı ama 1 tane embriyo oluşturdu onu da koyunca tutmadı zaten yedek de olmadığı için tedavi başa sarıyorKızlar selamlar minik bir sorum var , herkesin farklıdır tabi de 14 tane döllenen yumurtadan genelde kaçı ilerliyor, öyle bir bilgisi olan var mı
Çıktı 253Birazdan çıkar herhalde iki saati geçmiş ay çok heyecanlı
Yaaaaa bu var demek oluyor dmiii ayyyÇıktı 253
Yani pozitif di mi ben değerleri pek anlamiyorum kaç olması gerekiyorÇıktı 253
Evet aktif kanamam var dünden beri o yüzden yaptırdımYaaaaa bu var demek oluyor dmiii ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?