Bak ne güzel canımÇıktı 253
2gün önce 57 idi artması lazım %60 yada 2 katı artmış kanamam vardı o yüzden sıkıntılıydıYani pozitif di mi ben değerleri pek anlamiyorum kaç olması gerekiyor
Çok sevindim sizin adınıza benim de bgn ilk gnum nasıl günler geçecek blmiyorm ben bile heyecanlandm umarım kanamazda durur kısa süre de2gün önce 57 idi artması lazım %60 yada 2 katı artmış kanamam vardı o yüzden sıkıntılıydı
Normalde de iki katı olması gerekiyor demişlerdi değer artışının şuan bir sıkıntı yok ama di mi hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olsun2gün önce 57 idi artması lazım %60 yada 2 katı artmış kanamam vardı o yüzden sıkıntılıydı
2 gün önce 57.6 idiBak ne güzel canımiki kat artmışmı?
Fazla artışın sorunu yom diye biliyorum hemşirede bilet demedi pozitif Şuan 2 gün sonra tekrar ölçtürün dediNormalde de iki katı olması gerekiyor demişlerdi değer artışının şuan bir sıkıntı yok ama di mi hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olsun
Hayırlı olsun güzel haberler verirsiniz inşallahÇok sevindim sizin adınıza benim de bgn ilk gnum nasıl günler geçecek blmiyorm ben bile heyecanlandm umarım kanamazda durur kısa süre de
Hiç korkmayın yerleşme kanaması olabilir diye okumuştumFazla artışın sorunu yom diye biliyorum hemşirede bilet demedi pozitif Şuan 2 gün sonra tekrar ölçtürün dedi
MaşAllah canım tamam artık geliyor gümbür gümbür.. Mutlu oldum ya2gün önce 57 idi artması lazım %60 yada 2 katı artmış kanamam vardı o yüzden sıkıntılıydı
Pozitif tabi..benim hemşirem hemen dedi sonuç pozitif sadece onlar takip etmek istiyorlar..boş verFazla artışın sorunu yom diye biliyorum hemşirede bilet demedi pozitif Şuan 2 gün sonra tekrar ölçtürün dedi
Gayet iyi canım..istirahate devam..hormonlar düzelince kanama da duracak Allahın izniyleÇıktı 253
Sana tek embriyo mu koymuşlardı2gün önce 57 idi artması lazım %60 yada 2 katı artmış kanamam vardı o yüzden sıkıntılıydı
Erken bakmıştın canım zaten..pazartesi tekrar verirsen ikiz mi tekiz mi anlaşılır..değer çok iyi maşallahFazla artışın sorunu yom diye biliyorum hemşirede bilet demedi pozitif Şuan 2 gün sonra tekrar ölçtürün dedi
Yerleşme kanaması değildi aktif kanamaydı ben transferin 3. Gününden sonra kafama göre ilaçları bıraktım kanama başlayınca 8. Gün tekrar devam ettimHiç korkmayın yerleşme kanaması olabilir diye okumuştum
Evet tek istemiştim önceki gebeliğimde de beta çok yüksek gidiyordu 8.gün 190 dı bunda 9. Gün 253Sana tek embriyo mu koymuşlardı
Ayy inşallah ya çok zor yollardan geçiyoruzErken bakmıştın canım zaten..pazartesi tekrar verirsen ikiz mi tekiz mi anlaşılır..değer çok iyi maşallahhayırlısıyla sağlıcakla ilerlesin
Hayırlı olsun öncelikle eğer üzülmem diyorsanız yapın inşallah bu son olur kavuşursunuz yavrunuza bu grup çok uğurlu oldu baya pozitif var sizde onlardan olursunuz umarımKizlar kan testim 7 haziran. Onca gun nasil gececek?
Beklemeyip erken test yapan var mi? En erken ne zmn yapilabilir? Tarihten once idrar testi mi yapsam? Kafamda deli sorular... Zaman hic gecmiyor. Umudumu yuksek tutmaya calisiyorum, bu sefer ins olacak diyorum. Ama insan 6kez husrana ugrayinca 7.de..... yine umutludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?