2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Değere göre sonucunuz güzel her kanama da korkmamak lazım inşallah devamida güzel olur iyi düşünün iyi olsun

Normalde de iki katı olması gerekiyor demişlerdi değer artışının şuan bir sıkıntı yok ama di mi hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olsun
Fazla artışın sorunu yom diye biliyorum hemşirede bilet demedi pozitif Şuan 2 gün sonra tekrar ölçtürün dedi

Fazla artışın sorunu yom diye biliyorum hemşirede bilet demedi pozitif Şuan 2 gün sonra tekrar ölçtürün dedi
Erken bakmıştın canım zaten..pazartesi tekrar verirsen ikiz mi tekiz mi anlaşılır..değer çok iyi maşallah hayırlısıyla sağlıcakla ilerlesin

Kizlar kan testim 7 haziran. Onca gun nasil gececek?
Beklemeyip erken test yapan var mi? En erken ne zmn yapilabilir? Tarihten once idrar testi mi yapsam? Kafamda deli sorular... Zaman hic gecmiyor. Umudumu yuksek tutmaya calisiyorum, bu sefer ins olacak diyorum. Ama insan 6kez husrana ugrayinca 7.de..... yine umutludur

Hayırlı olsun öncelikle eğer üzülmem diyorsanız yapın inşallah bu son olur kavuşursunuz yavrunuza bu grup çok uğurlu oldu baya pozitif var sizde onlardan olursunuz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…