Keşke kuzum ya inşallah hayırla ne diyimCanım benim o testte çıkmayabilir kan sonucunu görene kadar pozitifsin❤
Ne güzel dua ettiniz burda yazılanları görünce mutlu oluyorum pozitif olanları duyunca seviniyorum içime tekrar umut doğuyor Rabbim her isteyene nasip etsin sağlıklaVakti zamanı gelmedi canım, tabii ki yaşadığın hayal kırıklığı normal ama geçecek ve tekrar deneyeceksin ki evladının belirlenmiş olan doğum saatini bulasın ve inşallah yakın bir zamandadır
Yaaa valla pozitif olayım her gün kızarım kendime siz de kızın banaYa nerden bılıyorsun acaba olmadı dıyorsundaha kan vermedınkı ınşallah pozıtıfı gorursun canım sonra kendıne kızarsın boşuna üzüldüm dıye relax ol bı sal kendını aç avrupa yakasını benım gıbı otur ızle ınşallah guzel olacak herşey
Bak ben hareket olsun diye bahçeye erik toplamaya geldimEğer sancı şiddetli olur calısamazsan doktoruna söylersin istirahat verir canım, şimdiden stres yapma canım..hareketsiz kalma kan dolaşımı için hareket gerekiyor bebişe kan gitsin
Selam hemşire beta yaptır dedi acilde hemen çıkar mı sonuçBende öyleyim yahu hemen yoruluyorum. Merdiven çıkıyorum üst kata 10 basamak oda nefes nefese.
1 saate cıkıyor acildeSelam hemşire beta yaptır dedi acilde hemen çıkar mı sonuç
Çok teşekkürler gidiyoruz şimdi1 saate cıkıyor acilde
Kacıncı gününüz bugunÇok teşekkürler gidiyoruz şimdi
1 saate çıkıyor canımSelam hemşire beta yaptır dedi acilde hemen çıkar mı sonuç
12 yumurtam toplanmstı 6si işleme uygun görülmüş sonra bgun 4 tane kaldı dediler.doktorum bir tane transfer edelim dedi dgerlerini dondurduk bakalmMerhaba bende sonunda tüp bebek kervanına katilanlardanim.Bugun acıbadem de bir embiro transferi oldum 5AA dediler kaliteli dediler. İlk denemem braz acemiyim şuan dinleniyorum 9 gün sonra test yapacağım inşallah pozitif sonuç alirim
O beta verdi galiba 1 kez ama kanaması varmis canım ondan veriyor galibaKacıncı gününüz bugun
Hayırlısı olsun inşallah12 yumurtam toplanmstı 6si işleme uygun görülmüş sonra bgun 4 tane kaldı dediler.doktorum bir tane transfer edelim dedi dgerlerini dondurduk bakalm
Zamanı gelmemiş canım benim..kendini toparlayınca, vücudun toparlanınca tekrar dene..bize düşen doğru zamanı bulmak için denemek gerisi Allahın takdiri..inşallah bir daha ki deneme doğru zaman olurBugün test günümdü malesef negatif inşallah bekleyen herkes pozitiflerle gelir
Acilde çıkıyor canım en erken orda çıkıyor diye biliyorum ben. Hemşire simdimi istedi ?Selam hemşire beta yaptır dedi acilde hemen çıkar mı sonuç
Evet şimdi yaptır dedi devlete geldik yapamıyoruz burda diye saçmaladı özele gidiyoruz şimdiAcilde çıkıyor canım en erken orda çıkıyor diye biliyorum ben. Hemşire simdimi istedi ?
Allah Allah her yerinde acilinin kendine göre kuralı var bizim buradaki acilde öyleEvet şimdi yaptır dedi devlete geldik yapamıyoruz burda diye saçmaladı özele gidiyoruz şimdi
Düzelir inşallah. Merak etmeSabah uyandığımda günlükte bişey yoktu ama idrarla başta biraz kırmızılık geliyor sonra saf idrara dönüyor biraz daha azaldı düne göre ama yine kırmızı kaninşallah geçer ilaçlara dün tekrar bsşladım ve coraspin bıraktım belki ancak düzelir inşallah düzelir
İnşallah zaten belli olur şimdi 2 gün önce ölçtürmüştüm hayatım kaydı 2 gündür yaa dışarı çıkınca kendimi zombi gibi hissettim Allah herkese şifasını versinDüzelir inşallah. Merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?