2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Vakti zamanı gelmedi canım, tabii ki yaşadığın hayal kırıklığı normal ama geçecek ve tekrar deneyeceksin ki evladının belirlenmiş olan doğum saatini bulasın ve inşallah yakın bir zamandadır
Ne güzel dua ettiniz burda yazılanları görünce mutlu oluyorum pozitif olanları duyunca seviniyorum içime tekrar umut doğuyor Rabbim her isteyene nasip etsin sağlıkla

Yaaa valla pozitif olayım her gün kızarım kendime siz de kızın bana valla ben de onu da izliyorum Kaygısızları da izliyorum

12 yumurtam toplanmstı 6si işleme uygun görülmüş sonra bgun 4 tane kaldı dediler.doktorum bir tane transfer edelim dedi dgerlerini dondurduk bakalm

Bugün test günümdü malesef negatif inşallah bekleyen herkes pozitiflerle gelir
Zamanı gelmemiş canım benim..kendini toparlayınca, vücudun toparlanınca tekrar dene..bize düşen doğru zamanı bulmak için denemek gerisi Allahın takdiri..inşallah bir daha ki deneme doğru zaman olur ben 3 kez doğru zamanı tutturamadım, bu 4.denemem hayırlısıyla hepimizi evlatlarımıza kavuşturacak rabbim

Düzelir inşallah. Merak etme

Kızlar selam, bisey sorcam, ben pazartesi transfer olucam ama öncesinde progestan fitil,prednol,aspirin, antibiyotik,duphaston kullanıyorum. Bir sürü ilaç. Midem bulanıyor uykum geliyor, bide en önemlisi memelerim büyüdü ve kahverengi bölgesinde kırmızı kabarcıklar oluştu ve kasinip agriyo şu an sizce normal mi hemşireye yazmalı miyim 1 gün kaldı surda, her gün başka birşey yaşıyorum.
Transfer olsaydı kesin hamileyim derdim o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…