2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Maalesef bilgim yok canım eğer hastane çok uzak değilse gidip görünmekte fayda var, çok çok geçmiş olsun

Tam olarak nasıl bir şey benimki bazen aynı yerden aynı şekilde arka arkaya vuruyor ve bu son zamanlarda çok sık olmaya başladı Doktora da sorucam soramıyorum pimpirikli diyecek yine bana
Yok kızlar kalp atiyormus gibi ama daha seyrek araliklarla tip tip seğirme gibi karniniz atiyor

Bende ystiyorum hep evdeyim cok nadir yemek yapıyorum nasıl böyle oldu anlamadım ama hala o korkuyu atamadım üzerimden inşallah hersey yolunda gider hepimiz saglikla kucaklariz

Ya panik yaptırmak istemem ama dinlenince geçmeyen ağrılarda doktora gidin diyorlar imkan varsa gitsen daha iyi olur

Tam olarak nasıl bir şey benimki bazen aynı yerden aynı şekilde arka arkaya vuruyor ve bu son zamanlarda çok sık olmaya başladı Doktora da sorucam soramıyorum pimpirikli diyecek yine bana
Aynı yerde 1-2 dk kadar içerden vuruyormuş gibi bir his oluyor sonra birden kesiliyor. Zaten aynı yerde pıt pıt vurma olunca anlıyorsun hıçkırdığını

Aaa o zaman hıçkırıyor benim oğlan tam tarif ettiğin gibi ve bu iki haftadır var ben de diyorum ki ne oluyo bu çocuğa daha margarin ağırlığındasın bunları nasıl yapıyorsun
Sonradan o hareketler gittikçe sertleşiyor ilk hissettiğim şeydi benimde hıçkırıkları. Şimdi yerini tekmelere bıraktı çok tatlı çok eğlenceli ama bazen yerimden sıçrıyorum acıdan

Aynı yerde 1-2 dk kadar içerden vuruyormuş gibi bir his oluyor sonra birden kesiliyor. Zaten aynı yerde pıt pıt vurma olunca anlıyorsun hıçkırdığını
Kıyamam minnoşlar
Sonradan o hareketler gittikçe sertleşiyor ilk hissettiğim şeydi benimde hıçkırıkları. Şimdi yerini tekmelere bıraktı çok tatlı çok eğlenceli ama bazen yerimden sıçrıyorum acıdan
Evet tam da bugün uykuya dalınca tekmesiyle uyandım

Bebis icin endiselenme canim gecen hafta bende cok oksurdum doktorumla gorustum oksurukten hicbi sey olmaz bosuna evhamlanma dedi bana :)) sen kendini iyilestirmeye bak bol bol dinlen bana turp bal kuru iyi gelmisti dene istersen

Acile gittim eğer bebeğiniz top gibi oluyorsa bu kasılma demekmis.Acilmam yoktu ama fazla iş yaptığım için bebek çok assagidaymis.Gecmeyen herhangi bir ağrınız olursa ihmal etmeyin lütfen tehlikeli dedi Dr Progesteron ve magnezyum verdi .Bol istirahat dedi yukarı çıkması için.

Geçmiş olsun iyi ki gitmişsiniz.

Geçmiş olsun canım. Bolca dinlen artık

Geçmiş olsun. Bebeğimiz her şeyden önemli.
İşmiş güçmüş kendimizi yorduğumuza değmiyor asla. Bu dönemi ne kadar az yorarak atlatsak o kadar iyi.
Ben de detaylıya girdiğim gün yorulmuştum biraz. Bebeğim o gün aşağıdaydı mesela.
Hafta sonu da çok yoruldum misafir aldım saatlerce ayakta kaldım. Sabah işe gidemez haldeydim göbek çevrem karnım çok ağrıyor diye.
Hepsi kendini hırpalamaktan oluyor.
Gerilme kasılma ağrılar. Birkaç gündür dinleniyorum. Dün detaylıya tekrar girdiğimde doktor bebek aşağıda değil bu kez dedi.

Canım teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için, tekrar geçmiş olsun

Kızlar dogum yaoalı 1 hafta oldu ıkız bebeklerım oldu dogdular hast. Cıksrken sarılık yoktu 1 gunde 22 ye fırladı deger yogun bakımda ısın tedavisi gorduler 8 e dustu eve geldik 1 gun sonra 11 e cıktı 2 gun sonra kontrolumuz var 2 saatte bir yedırıyorum 1 haftadır uyumuyorum bıle meme ucum cok yok sagıyorum devamlı nama takvıyesıde yapıyorum ama sarılık kucuklukten de oluyor 2 kılo dogdular .. beslenmeyle alakası oldugunu dusunmuyorum bızde oyle olmadı yani .. kendıbdeb gecıyor utanmıyor derın uyuyor .. sebıb kalbın duruyor annelık cok cok cok zormus

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, dinlenin bol bol

Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı hemen alıp başlamam lazım
konuyu görünce hemen cevap vermek istedim ben magnezyum kullanıyorum. Doktorum extramag verdi orzaksın. Gebeyim, yoğun kas krampları yaşıyorum. Kullanmaya başladktan beri kramplarım azaldı, memnunum. İçeriği de temiz. Hekim önerisiyle kullanabilirsiniz bence.

Geçmiş olsun cnm, Allah'ım korusun kollasin inşallah dün benimde bel ve karın ağrım oldu ve bebeği hep altta bacak ayrımında hissettim altıma vurduğu da oldu. Sabah kalktığımda ağrım yoktu az koşturdum şimdi hafif yine var. Bebekte yine aşağıda ama dün ki kadar değil sanki

İyi ki de gitmişsin. Bununla geçmiş gitmiş olsun Dinlen ve kendini çocuğundan başka kimse için yorup üzme hiç bişey sizden kıymetli değil. Ben gebeliğimin başından beri misafir almıyorum neredeyse çok severdim oysa ama inanın ne misafirlik temizlik yapacak ne ikram hazırlayacak gücüm var yoksa herkes ağırladığıma saysın, sonra yine çağırırım diyorum ya da eşime sen hazırlığı yapabiliyorsan yap diyorum.
Ah yenidoğan sarılığı çok zordur bilirim benim kızım da olmuştu, ışın tedavisi almıştı. Her zaman beslenmeyle alakalı olmuyor bilirubin birikiyor vücutta bizim gibi hızlı metabolize edip atamıyor, onu ne kadar hızlı atarsa o kadar çabuk toparlıyor ama çok değişiklik gösteriyor çocuktan çocuğa. Benim sütüm çok değildi de oldu demiştim ama gayet normal kiloda sütü çok çok bol olup gayet güzel kilo alan çocuklarda da olabiliyor.
Ayağının altını, bacağını, en uyanmadı yüzünü ıslak mendille siliyorduk son çare biz gıdıklamayla falan uyanılacak bi uyku değil. Bi seferinde emecek gücü bulsun diye şekerli su bile vermiştim Geçecek annesi… insanı çok üzüyor ama geçiyor, yeter ki 2 günde bi ölçtürün değeri. EMİNİM HARİKA BİR ANNESİN, HERŞEY YOLUNA GİRECEK ÜZÜLME.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…