2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım aynını yaşadım burnum hala dolu ve tıkalı sürekli temizliyorum hayatımda böyle bir burun akıntısı yaşamamıştım seni çok iyi anlıyorum ama azalıyor git gide bebişlerde iyi Allahın izniyle merak etme

Canım Rabbim şifa versin

Geçmemesine çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın

Uzun sürdü seninki cidden. çok geçmiş olsun.
İçin rahat etsin diye git tabii. Gör bebeğini. Bir şey olmaz ona inşallah.

Kızlar ben de aynı şekilde üç hafta kadar önce rahatsızlandım. Değişik bir grip türüydü. Bir arkadaşımın önerisiyle şu kürü uyguladım
Soğanı doğrayıp üzerine bal döküp en az üç beş saat kadar buzdolabında beklettim. O baya bir sulandı ve suyunu günde toplam iki kaşık kadar olcak şekilde içtim. Kısa sürede iyileştirdi beni. Tadı ve kokusu çok hoş olmasa da denemenizi tavsiye ederim.

Ayyy maşallah sabırsızlıkla bekliyorum o anı. Melek olan oğlumda da kızımda da hergun hissederdim son haftalarda çok hoşuma giderdi çok güzel bir his

Kızlar sleepy ıslak mendil ve bizlerde 2.si 1 TL bilginiz olsun, ben beze cesaret edemiyorum, mendil aldım
Ay iyi oldu valla benim de aklımdaydı ıslak mendil aldım teşekkürler hatırlatma için bana fena değil gibi geldi kendi sitesinde ve trendyolda da bionatural 12 li ıslak havluyla aynıydı hepsiburadanın fiyatı.
Kulak işi zor geniz etiyle birleşince baya yoruyor yavruları Allah kolaylık şifa versin
Çok çok geçmiş olsun hakkaten ne kadar yordu seni de bu hastalık. Ona bişey olmaz insallah annesi de sen de bi an önce toparlarsın insallah
Kimler çevrimiçi benim çok sancım var bugun 19+0 sabah gergindim ve halen devam ediyor doğum ağrısı değil sadece acıyor geçmiyor.Hareketleri normal bazen top gibi ittiriyor.
Bugün çok üzüleceğin bişi mi oldu ben çok üzüldüğümde saatlerce rahmim top gibi olup heryeri sancıyor da.

Tam olarak nasıl bir şey benimki bazen aynı yerden aynı şekilde arka arkaya vuruyor ve bu son zamanlarda çok sık olmaya başladı Doktora da sorucam soramıyorum pimpirikli diyecek yine bana

Kimler çevrimiçi benim çok sancım var bugun 19+0 sabah gergindim ve halen devam ediyor doğum ağrısı değil sadece acıyor geçmiyor.Hareketleri normal bazen top gibi ittiriyor.
Adet sancısı gibi mi, alt kısımda ağrı mı nasıl bir şey? Dinlenince geçiyor mu?

Tam olarak nasıl bir şey benimki bazen aynı yerden aynı şekilde arka arkaya vuruyor ve bu son zamanlarda çok sık olmaya başladı Doktora da sorucam soramıyorum pimpirikli diyecek yine bana
Hıçkırıyor olabilir annesi normal hareketten daha kaba, daha fazla alanı etkiliyor, arka arkaya oluyorsa hıçkırıktır ay benimkiler de başladı bi kaç gündür aşırı eğlenceli geliyor şu an

Hıçkırıyor olabilir annesi normal hareketten daha kaba, daha fazla alanı etkiliyor, arka arkaya oluyorsa hıçkırıktır ay benimkiler de başladı bi kaç gündür aşırı eğlenceli geliyor şu an
Aaa o zaman hıçkırıyor benim oğlan tam tarif ettiğin gibi ve bu iki haftadır var ben de diyorum ki ne oluyo bu çocuğa daha margarin ağırlığındasın bunları nasıl yapıyorsun

Acile gidin top gibi ittirme dediğiniz şey kasılma bu haftalarda oyle top gibi ittirme olmaz lütfen ihmal etme

Neren aciyor cnm sancı mi acimi
Karnımın heryeri acıyor ama sancı değil sanırım
Biraz gerildim zor atlattım ama hamilelik hassaslığı hemen geçmiyor stres
Adet sancısı gibi mi, alt kısımda ağrı mı nasıl bir şey? Dinlenince geçiyor mu?
Geçmiyor yani hareketimi değiştirince geliyor.İkisi de değil ya biri karnımı tekmelemis gibi kasığımda da var karnımda da.
Acile gidin top gibi ittirme dediğiniz şey kasılma bu haftalarda oyle top gibi ittirme olmaz lütfen ihmal etme
Sabahı beklesem ihmal olur mu?Yatarken sadece durağan bir acı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…