- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.221
Canım aynını yaşadım burnum hala dolu ve tıkalı sürekli temizliyorum hayatımda böyle bir burun akıntısı yaşamamıştım seni çok iyi anlıyorum ama azalıyor git gide bebişlerde iyi Allahın izniyle merak etmeKizlar bu hastalik beni bitirdi vallahi 2 kilo vermisim onceleri sadece oksuruk vardi suan korkunc bi gribe donustu yillardir boyle hasta oldugumu bilmem covid e sukreder haldeyim suan oksurmekten artik kasiklarim agriyo yarin gidip bi bebegime baktircam korkuyorum artik birsey olacak diye
Canım Rabbim şifa versinKizlar bu hastalik beni bitirdi vallahi 2 kilo vermisim onceleri sadece oksuruk vardi suan korkunc bi gribe donustu yillardir boyle hasta oldugumu bilmem covid e sukreder haldeyim suan oksurmekten artik kasiklarim agriyo yarin gidip bi bebegime baktircam korkuyorum artik birsey olacak diye
Geçmemesine çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda toparlarsınKizlar bu hastalik beni bitirdi vallahi 2 kilo vermisim onceleri sadece oksuruk vardi suan korkunc bi gribe donustu yillardir boyle hasta oldugumu bilmem covid e sukreder haldeyim suan oksurmekten artik kasiklarim agriyo yarin gidip bi bebegime baktircam korkuyorum artik birsey olacak diye
Uzun sürdü seninki cidden.Kizlar bu hastalik beni bitirdi vallahi 2 kilo vermisim onceleri sadece oksuruk vardi suan korkunc bi gribe donustu yillardir boyle hasta oldugumu bilmem covid e sukreder haldeyim suan oksurmekten artik kasiklarim agriyo yarin gidip bi bebegime baktircam korkuyorum artik birsey olacak diye
Son adet tarihine göre hesapliyorlarTüp bebekte nasıl oluyor hesaplama. Transfer gününden mi sayılıyor gebelik?
Ayyy maşallah sabırsızlıkla bekliyorum o anı. Melek olan oğlumda da kızımda da hergun hissederdim son haftalarda çok hoşuma giderdiAiiiy bebeğimin ilk hıçkırığını yaşadık az önce galiba1-2 dk boyunca ritmik bir şekilde zıplayıp durdu. Normalde eşim elini koyunca hareket etmezdi asla hazır hıçkırık tutmuşken oda dokunum baya hissetti çok tatlıydıı
Neren aciyor cnm sancı mi acimiKimler çevrimiçi benim çok sancım var bugun 19+0 sabah gergindim ve halen devam ediyor doğum ağrısı değil sadece acıyor geçmiyor.Hareketleri normal bazen top gibi ittiriyor.
Ay iyi oldu valla benim de aklımdaydı ıslak mendil aldım teşekkürler hatırlatma içinKızlar sleepy ıslak mendil ve bizlerde 2.si 1 TL bilginiz olsun, ben beze cesaret edemiyorum, mendil aldım
Kulak işi zor geniz etiyle birleşince baya yoruyor yavruları Allah kolaylık şifa versinBende detaylıya girdim bugün çok şükür herşey yolunda
5 yaşındaki oğlum ateşlendi kulağında sıvı boğazı şişmiş kış geldiğinden beri ikimizde hastalık döngüsünden çıkamadık
Çok çok geçmiş olsun hakkaten ne kadar yordu seni de bu hastalık. Ona bişey olmaz insallah annesi de sen de bi an önce toparlarsın insallahKizlar bu hastalik beni bitirdi vallahi 2 kilo vermisim onceleri sadece oksuruk vardi suan korkunc bi gribe donustu yillardir boyle hasta oldugumu bilmem covid e sukreder haldeyim suan oksurmekten artik kasiklarim agriyo yarin gidip bi bebegime baktircam korkuyorum artik birsey olacak diye
Bugün çok üzüleceğin bişi mi oldu ben çok üzüldüğümde saatlerce rahmim top gibi olup heryeri sancıyor da.Kimler çevrimiçi benim çok sancım var bugun 19+0 sabah gergindim ve halen devam ediyor doğum ağrısı değil sadece acıyor geçmiyor.Hareketleri normal bazen top gibi ittiriyor.
Tam olarak nasıl bir şey benimki bazen aynı yerden aynı şekilde arka arkaya vuruyor ve bu son zamanlarda çok sık olmaya başladıAiiiy bebeğimin ilk hıçkırığını yaşadık az önce galiba1-2 dk boyunca ritmik bir şekilde zıplayıp durdu. Normalde eşim elini koyunca hareket etmezdi asla hazır hıçkırık tutmuşken oda dokunum baya hissetti çok tatlıydıı
Adet sancısı gibi mi, alt kısımda ağrı mı nasıl bir şey? Dinlenince geçiyor mu?Kimler çevrimiçi benim çok sancım var bugun 19+0 sabah gergindim ve halen devam ediyor doğum ağrısı değil sadece acıyor geçmiyor.Hareketleri normal bazen top gibi ittiriyor.
Tam olarak nasıl bir şey?Ayyy maşallah sabırsızlıkla bekliyorum o anı. Melek olan oğlumda da kızımda da hergun hissederdim son haftalarda çok hoşuma giderdiçok güzel bir his
Hıçkırıyor olabilir annesiTam olarak nasıl bir şey benimki bazen aynı yerden aynı şekilde arka arkaya vuruyor ve bu son zamanlarda çok sık olmaya başladıDoktora da sorucam soramıyorum pimpirikli diyecek yine bana
Aaa o zaman hıçkırıyor benim oğlanHıçkırıyor olabilir annesinormal hareketten daha kaba, daha fazla alanı etkiliyor, arka arkaya oluyorsa hıçkırıktır ay benimkiler de başladı bi kaç gündür aşırı eğlenceli geliyor şu an
Acile gidin top gibi ittirme dediğiniz şey kasılma bu haftalarda oyle top gibi ittirme olmaz lütfen ihmal etmeKimler çevrimiçi benim çok sancım var bugun 19+0 sabah gergindim ve halen devam ediyor doğum ağrısı değil sadece acıyor geçmiyor.Hareketleri normal bazen top gibi ittiriyor.
Karnımın heryeri acıyor ama sancı değil sanırımNeren aciyor cnm sancı mi acimi
Biraz gerildim zor atlattım ama hamilelik hassaslığı hemen geçmiyor stresAy iyi oldu valla benim de aklımdaydı ıslak mendil aldım teşekkürler hatırlatma içinbana fena değil gibi geldi kendi sitesinde ve trendyolda da bionatural 12 li ıslak havluyla aynıydı hepsiburadanın fiyatı.
Kulak işi zor geniz etiyle birleşince baya yoruyor yavruları Allah kolaylık şifa versin
Çok çok geçmiş olsun hakkaten ne kadar yordu seni de bu hastalık. Ona bişey olmaz insallah annesi de sen de bi an önce toparlarsın insallah
Bugün çok üzüleceğin bişi mi oldu ben çok üzüldüğümde saatlerce rahmim top gibi olup heryeri sancıyor da.
Geçmiyor yani hareketimi değiştirince geliyor.İkisi de değil ya biri karnımı tekmelemis gibi kasığımda da var karnımda da.Adet sancısı gibi mi, alt kısımda ağrı mı nasıl bir şey? Dinlenince geçiyor mu?
Sabahı beklesem ihmal olur mu?Yatarken sadece durağan bir acı varAcile gidin top gibi ittirme dediğiniz şey kasılma bu haftalarda oyle top gibi ittirme olmaz lütfen ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?