- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.261
Çok geçmiş olsun. Sanırım hamilelikte de bebekler büyüyene kadarda rahat yokKızlar dogum yaoalı 1 hafta oldu ıkız bebeklerım oldu dogdular hast. Cıksrken sarılık yoktu 1 gunde 22 ye fırladı deger yogun bakımda ısın tedavisi gorduler 8 e dustu eve geldik 1 gun sonra 11 e cıktı 2 gun sonra kontrolumuz var 2 saatte bir yedırıyorum 1 haftadır uyumuyorum bıle meme ucum cok yok sagıyorum devamlı nama takvıyesıde yapıyorum ama sarılık kucuklukten de oluyor 2 kılo dogdular .. beslenmeyle alakası oldugunu dusunmuyorum bızde oyle olmadı yani .. kendıbdeb gecıyor utanmıyor derın uyuyor .. sebıb kalbın duruyor annelık cok cok cok zormus
Ahh çok çok geçmiş olsun. Çok dikkat etmek lazım ama işte iş güç derken bazen atlayabiliyoruz malesefAcile gittim eğer bebeğiniz top gibi oluyorsa bu kasılma demekmis.Acilmam yoktu ama fazla iş yaptığım için bebek çok assagidaymis.Gecmeyen herhangi bir ağrınız olursa ihmal etmeyin lütfen tehlikeli dedi Dr Progesteron ve magnezyum verdi .Bol istirahat dedi yukarı çıkması için.
Alttaki ağrın çatı kemiği ağrısı olmalı canım dikkat et.Geçmiş olsun cnm, Allah'ım korusun kollasin inşallahdün benimde bel ve karın ağrım oldu ve bebeği hep altta bacak ayrımında hissettim altıma vurduğu da oldu. Sabah kalktığımda ağrım yoktu az koşturdum şimdi hafif yine var. Bebekte yine aşağıda ama dün ki kadar değil sanki
Aynı şekilde bana da onu verdi ve çok memnunum baya iyi geldikonuyu görünce hemen cevap vermek istedim ben magnezyum kullanıyorum. Doktorum extramag verdi orzaksın. Gebeyim, yoğun kas krampları yaşıyorum. Kullanmaya başladktan beri kramplarım azaldı, memnunum. İçeriği de temiz. Hekim önerisiyle kullanabilirsiniz bence.
Gözün aydın canımKızlar kontrolüm güzel geçti, hamdolsun her şey yolunda
Göğüs ucundaki çatlaklar için lansinosh balm kullanabileceğimi söyledi
Heh bizde oyle hatta sımdı sekerlı su verdim yapmam aslandıyodum ınsanları kınıyorum ama denıze dusen yılana sarılır. Gece boyunca ıslak mendılle sil dur hasta olcaklar dıyede korkuyorum ztn 2 kılolar. Dokunamıyosun bole ınsallah gecıcek bittim artık bi ıyılessın her dk aglasın razıyım uyumasındansa baygın baygın aglssınİyi ki de gitmişsin. Bununla geçmiş gitmiş olsunDinlen ve kendini çocuğundan başka kimse için yorup üzme hiç bişey sizden kıymetli değil. Ben gebeliğimin başından beri misafir almıyorum neredeyse çok severdim oysa ama inanın ne misafirlik temizlik yapacak ne ikram hazırlayacak gücüm var yoksa herkes ağırladığıma saysın, sonra yine çağırırım diyorum ya da eşime sen hazırlığı yapabiliyorsan yap diyorum.
Ah yenidoğan sarılığı çok zordur bilirim benim kızım da olmuştu, ışın tedavisi almıştı. Her zaman beslenmeyle alakalı olmuyor bilirubin birikiyor vücutta bizim gibi hızlı metabolize edip atamıyor, onu ne kadar hızlı atarsa o kadar çabuk toparlıyor ama çok değişiklik gösteriyor çocuktan çocuğa. Benim sütüm çok değildi de oldu demiştim ama gayet normal kiloda sütü çok çok bol olup gayet güzel kilo alan çocuklarda da olabiliyor.
Ayağının altını, bacağını, en uyanmadı yüzünü ıslak mendille siliyorduk son çare biz gıdıklamayla falan uyanılacak bi uyku değil. Bi seferinde emecek gücü bulsun diye şekerli su bile vermiştimGeçecek annesi… insanı çok üzüyor ama geçiyor, yeter ki 2 günde bi ölçtürün değeri. EMİNİM HARİKA BİR ANNESİN, HERŞEY YOLUNA GİRECEK ÜZÜLME.
Bebis icin endiselenme canim gecen hafta bende cok oksurdum doktorumla gorustum oksurukten hicbi sey olmaz bosuna evhamlanma dedi bana :)) sen kendini iyilestirmeye bak bol bol dinlen bana turp bal kuru iyi gelmisti dene istersen
Ay iyi oldu valla benim de aklımdaydı ıslak mendil aldım teşekkürler hatırlatma içinbana fena değil gibi geldi kendi sitesinde ve trendyolda da bionatural 12 li ıslak havluyla aynıydı hepsiburadanın fiyatı.
Kulak işi zor geniz etiyle birleşince baya yoruyor yavruları Allah kolaylık şifa versin
Çok çok geçmiş olsun hakkaten ne kadar yordu seni de bu hastalık. Ona bişey olmaz insallah annesi de sen de bi an önce toparlarsın insallah
Bugün çok üzüleceğin bişi mi oldu ben çok üzüldüğümde saatlerce rahmim top gibi olup heryeri sancıyor da.
Uzun sürdü seninki cidden.çok geçmiş olsun.
İçin rahat etsin diye git tabii. Gör bebeğini. Bir şey olmaz ona inşallah.
Geçmemesine çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın
Canım Rabbim şifa versin
Yemi mi başladı? Doktora söylediniz mi? Dün burdan bir arkadaş sezaryen yerinin inceldiğini öğrendi. Onun gibi bir durum olabilir mi acaba? B Birdurumvar daha net söyler belki, benim pek bilgim yok.Ben de yakınlarda dış gebelik ameliyatı olduğum için karnım gerildikçe dikiş olan yerlerim acımaya başladı. Dokundukça çok acıyor.
Hamılelıkten kotu buse olamaz dıyodum ... Kesınlıkle oluyormus keske ıvımde kalsalardı daha korunaklılardı en azındanÇok geçmiş olsun. Sanırım hamilelikte de bebekler büyüyene kadarda rahat yok
Gözünüz aydınKızlar kontrolüm güzel geçti, hamdolsun her şey yolunda
Göğüs ucundaki çatlaklar için lansinosh balm kullanabileceğimi söyledi
Çok geçmiş olsun acil şifalarHepinize cok tesekkur ederim kizlar hayatimda sanirim ilk kes boyle hasta oldum oda hamilelik zamanima denk geldi. Bebegim saglikli cok sukur sabah acilde yine oksijen takviyesi yaptilar oksurugum artik sadece kriz seklinde gunde 3-4 kez gelip bastirip gidiyor ama grip cok fena sanirim bir iki gune daha iyi olurum. Oksuruk sesimi duyan hic tanimadigim komsularim bile karisim falan yapip getirdiler kapima zaten hormonlar fora salya sumuk agliyorum bidebu ara kimselerle gorusmeyin evinizden cikmayin herkes ama herkes hasta lutfen dikkat edin
Geçecek hiç merak etme, biraz zamana ihtiyaçları var, doktor zaten demiştir şu kadar günde bir gel bakalım diye. ilk 15 gün özellikle bu uyku hali devam eder insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten, çiş kaka yaptıkça rahatlayacak annesi. Bir yandan sarılık bir yandan uykusuzluk hayat kısır döngüye girmiş gibi geliyor çok iyi anlıyorum ama geçecek. Yanında yardımcı olabilecek birileri var mı bir mama saatinde sen uyu başkası beslesin eşin ya da annen ne bileyim kardeşin falan. Senin de dinlenmeye ihtiyacın var, sakin dinlenmiş kafayla daha sabırlı olursun hem.Hamılelıkten kotu buse olamaz dıyodum ... Kesınlıkle oluyormus keske ıvımde kalsalardı daha korunaklılardı en azından
Karnım büyüdükçe oldu diye düşünüyorum aşırı bi acı değil ama dokundukça acıyı hissediyorum yine pazartesi randevum var söyleyeceğim. İki delik şeklinde vardı kapalı ameliyat kesisi sağ olsunlar çuval ağzı diker gibi dikmişlerdi biri kabarık kalmıştıYemi mi başladı? Doktora söylediniz mi? Dün burdan bir arkadaş sezaryen yerinin inceldiğini öğrendi. Onun gibi bir durum olabilir mi acaba? B Birdurumvar daha net söyler belki, benim pek bilgim yok.
Ben biberon almadım da philips avent soft 0-6 aylık olanını aldım dün 2 lisi 180 tl ye bugün gelicek çok merak ediyorum umarım oğluşum tutabilir yaKızlar bebeğe biberon almaya gerek var mı şimdiden, aldıysanız hangi marka aldınız
Avent yenidoğan 120 ml aldım benKızlar bebeğe biberon almaya gerek var mı şimdiden, aldıysanız hangi marka aldınız
Canım tanesi 199 nerden ikilisini 180 e aldın , emzik demiyorsun demiBen biberon almadım da philips avent soft 0-6 aylık olanını aldım dün 2 lisi 180 tl ye bugün gelicek çok merak ediyorum umarım oğluşum tutabilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?