- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.401
Tabi ki geçiyor kuzum al mutlakaO zaman ben de onlara bakayım.
Üstüne file de geçiyorsa tamamdır zaten. File olayını çok beğeniyorum çünkü. Yıkarken büyük kolaylık sağlıyor
Bende de pear ın 3 lüksü bar. Friends’in 10’lusunu alabildim 400 tl ye buldumPear’ın seti ne güzelmiş şimdi baktım da çok yorulmuştum hastane cıkıslarına sonra bakarız artık diye cıktık açığının böyle güzel duracağını bilsem alırdım bayıldımhepimizinki insallah
Ay ben onlardan görmedim vallahiAsiri gereksiz birsey influncerlarin reklamını yaptığı bir ürün
Original çöp poşeti ne kadar süre götürür acaba?Korbel almıştım çöp poşetleri pahalı geldi sonradan büzgülü çöp poşeti kullandım halen duruyor memnunum.
Canım öyle diyorsun ama özellikle havalar ısındığında o kakalı bezler poşetin içinde ne hallere geliyor kuzenimden biliyor. Bu korbell resmen hayat kurtarıcı gibi birşey. Bebek doğunca zaten o kadar işin gücün kirlinin arasında bir de gün içinde o bez poşetini inip aşağı atma derdi çıkmamış ev de hiç kokmamış oluyor büyük rahatlıkBence gereksiz masraf çok kokacağını düşünüyorsanız bi poşete koyup bağlayıp öyle de atarsınız . Ben hiç o çöp kovasının mantığını anlayamadım ne yazık kibence başka güzel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz o paraya
Genel anlamda dedim kız direk senin için değil kuzumAy ben onlardan görmedim vallahiAlışveriş sitelerinde geze geze gördüm. yoksa hiç influence edilecek biri değilim, kendi kendimi ediyorum
Tuzlu su ile gargara yap bir de burnuna çekKızlar günaydın herkeseBoğaz kaşıntısı ve gıcıklanması başladı dün akşam yine. Geniz akıntısı vardı bir kaç gündür. Geçen defa da böyle başlamıştı ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Daha 1 ay geçmedi üstünden geniz akıntısı nasıl geçer, yardım edin
Ben aldim korbell gecenlerde o da zamlanir diye ettafimdaki herkes onu kullandi vallaKızlar bebek bezi için çöp kovası aldınız mı? Daha önce kullanıp tecrübe eden var mı aranızda? Ben korbell bakıyorum, fiyatlar çok gelmedi, poşetleri çok pahalı ama uzun süre götürüyormuş. Sizce Alınması elzem midir? Yorumlarda her bebekli eve lazım falan demişler.
Yaa maşAllah ne tatlı olacaklar yan yanaKızımı uyuturken ben de uyuklamışım biraz. Bugün karnım yine koskocaman 8 aylık hamile gibiyim şu an ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne nefes alabiliyorum. Ben de kafamda bebişleri giydirip duruyorum. Allah içlerinde sevmeyi büyütmeyi de nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 3178121
Peki boyutları nasıl canım? Yanlış hatırlamıyorsam carters için küçük denmişti burda. Netten biraz araştırdım happymom'da ne alacaksanız bir beden büyük alın yazmışlarCanim ben cartersa filan da cok para bayildim hepsine bin basar emin ol zaten arastir herkes ayni seyi soyluyo
Ay arkadasiniz hamile oldugunuzu biliyosa belki geri verirBabybjorn almıştım 2 yaisna kadar kullandık çok huysuzdu bebeğim bir tek onda sakinlesiyordu kaldırdım düşünmediğimiz için çok çaresiz klan bir arkadasa verdi aylar önce şimdi yine aynısından bakıyorum
Bence ne kucuk ne buyuk kaliplari ben 0-3 ay ve 3-6 ayliklar aldim hep bedenlerin altinda cm olarak yaziyor zaten kac cmlik bebege kadar diye :)) cartersda cok kucuk degil bana gore normal 0-3 ayliklari her markada max 2 aya kadar giydirebilirsin zaten eger cok ufak bi bebek degilseYaa maşAllah ne tatlı olacaklar yan yana
Peki boyutları nasıl canım? Yanlış hatırlamıyorsam carters için küçük denmişti bursa. Netten biraz araştırdım happymom'da ne alacaksanız bir beden büyük alın yazmışlar
Teşekkür ederim canım alışveriş yaparsam deneyimlerimi yazarım burayaBence ne kucuk ne buyuk kaliplari ben 0-3 ay ve 3-6 ayliklar aldim hep bedenlerin altinda cm olarak yaziyor zaten kac cmlik bebege kadar diye :)) cartersda cok kucuk degil bana gore normal 0-3 ayliklari her markada max 2 aya kadar giydirebilirsin zaten eger cok ufak bi bebek degilse
Denemelik al az bir sey bence ilkte ben de oyle yaptim :))Teşekkür ederim canım alışveriş yaparsam deneyimlerimi yazarım buraya
Eve geçince bakacağımDenemelik al az bir sey bence ilkte ben de oyle yaptim :))
Trendyoldan daha guvenilir bir firmadir ingiltere merkezli emin olEve geçince bakacağımeşim ikna olursa tabi kart bilgilerimizi çalarlar diyor
Serklaj sizin planlı mı oldu acil mi? Benim dün acil yapıldı büyük bir risk atlatmışız24 Aralıkta :))
Anladım umarım devam etmez
Ben de magvital kullanıyorum, serklaj var
Sterimar kullanıyorum ama tuzlu suyu da deneyeyim boğaza iyi gelir belkiTuzlu su ile gargara yap bir de burnuna çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?