2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende de pear ın 3 lüksü bar. Friends’in 10’lusunu alabildim 400 tl ye buldum pear daha pahalıydı sanırım diye almamıştım

Canım öyle diyorsun ama özellikle havalar ısındığında o kakalı bezler poşetin içinde ne hallere geliyor kuzenimden biliyor. Bu korbell resmen hayat kurtarıcı gibi birşey. Bebek doğunca zaten o kadar işin gücün kirlinin arasında bir de gün içinde o bez poşetini inip aşağı atma derdi çıkmamış ev de hiç kokmamış oluyor büyük rahatlık

Kızlar günaydın herkese Boğaz kaşıntısı ve gıcıklanması başladı dün akşam yine. Geniz akıntısı vardı bir kaç gündür. Geçen defa da böyle başlamıştı ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Daha 1 ay geçmedi üstünden geniz akıntısı nasıl geçer, yardım edin

Evet bunu çok duydum

B bilemegec canım sen aldıklarının kalitesini beğendin değil mi? Eşimle baktık şimdi de diyor ki niye böyle ucuz kötü bir şey gelmesin
Canim ben cartersa filan da cok para bayildim hepsine bin basar emin ol zaten arastir herkes ayni seyi soyluyo

Tuzlu su ile gargara yap bir de burnuna çek

Ben aldim korbell gecenlerde o da zamlanir diye ettafimdaki herkes onu kullandi valla

Yaa maşAllah ne tatlı olacaklar yan yana
Canim ben cartersa filan da cok para bayildim hepsine bin basar emin ol zaten arastir herkes ayni seyi soyluyo
Peki boyutları nasıl canım? Yanlış hatırlamıyorsam carters için küçük denmişti burda. Netten biraz araştırdım happymom'da ne alacaksanız bir beden büyük alın yazmışlar

Son düzenleme:
Ay arkadasiniz hamile oldugunuzu biliyosa belki geri verir ( ben olsam verirdim yani cok uzuluyorum boyle cocuk dusunmuyorum diyip verilen biseylere yine ihtiyac duyulunca valla (

Bence ne kucuk ne buyuk kaliplari ben 0-3 ay ve 3-6 ayliklar aldim hep bedenlerin altinda cm olarak yaziyor zaten kac cmlik bebege kadar diye :)) cartersda cok kucuk degil bana gore normal 0-3 ayliklari her markada max 2 aya kadar giydirebilirsin zaten eger cok ufak bi bebek degilse

Teşekkür ederim canım alışveriş yaparsam deneyimlerimi yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…