2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok ilginç bişey öğrendim. Doktorla görüşürken oturduğum yerde karnımı sıvazlıyordum doktor müdahale etti karnınızı böyle sıvazlayıp durursanız rahminiz uyarılabilir ve kasılmalara sebep olabilir dedi. Rahim kasılması da biliyosunuz Allah korusun erken doğumla ilişkilendiriliyor. Meme uyarılmasının buna sebebiyet verebildiğini duymuştum ama karnı sıvazlamayı ilk kez duymuş oldum. Sizle de paylaşmak istedim

Ay ben bahsettiğin o setten aldım hatta katlanır olandan aldım. Filesini de dolgulu ve yastıklı olanlardan aldım çocuk rahat etsin diye Şimdi bakıyorum da setin fiyatı nerdeyse 100 tl farketmiş 2 ayda

Sag kasigimda biraz agri var kendimi mi panikletiyorum bilmiyorum ya ama baya tedirginlik yaşıyorum
Canım inşirah suresini oku bol bol olur mu, biraz kendini de panikletiyor olabilirsin bak ters bişe olsa anlarsın ağrı dönem dönem hepimizde oldu öyle düşün kendini rahatlat

Ay bende sürekli ovalıyorum refleks gibi bişe çok şaşırdım şuan

Sag kasigimda biraz agri var kendimi mi panikletiyorum bilmiyorum ya ama baya tedirginlik yaşıyorum
Canım bir kere ister istemez stres oldun. Artık ağrıya odaklanmış durumdasın, inşirah oku rahatlamaya çalış lütfen
Çok şaşırdım ben de yapıyorum bunu yapmiyim o zaman

Ay ben bahsettiğin o setten aldım hatta katlanır olandan aldım. Filesini de dolgulu ve yastıklı olanlardan aldım çocuk rahat etsin diye Şimdi bakıyorum da setin fiyatı nerdeyse 100 tl farketmiş 2 ayda

Cidden inanılmaz şu fiyat artışları. Hala şaşırıyorum. Artık alışmak gerek ama bu kadarı da fazla.
Katlanabilir kova ve çamaşırlık setim var benim. Çok güzel çok kullanışlı buluyorum.
Ama acaba bebek için kullanınca birden bi şey olur da kendi kendine katlanır mı yamulur mu ters bi hareket yapsam gibi evhamlı düşünceler içine girdim o yüzden katlanmayanlara bakmıştım.

Seni rahatlatmak için söylemiyorum, bu tür ağrılar bende de oluyor ve her iki hamileliğimde de oldu. İllaki olacak rahim büyüyor, karın kasları genişliyor, çatı açılıyor vs. 20li haftalara geldik şükürler olsun bende neyi kafama takar ona odaklanırsan psikolojikmen yoksada var gibi hissediyorum. iyi düşün iyi olsun, evrene bebisine pozitif sinyaller gönder Allah'ım büyük yavrularimiza sagsaglim kavuşacağız tamam mı tatlim

Canım ben 8 sene önce aldım katlanan kuvetten ve 2-3 sene devamlı kullandim hiç bir sorun yaşamadım çok kullanışlı yerde kaplamiyor. Şimdi oğlumda da kullanırım inşallah nasip olurda

Kızlar şöyle bir duyum aldım, 2023 te secimlere kadar hiç bir şeye zam gelmeyecekmiş yasaklamis Tayyip Erdoğan, o yüzden yılbaşına kadar yapilacakmis tüm zamla. Bana çok inandırıcı gelmedi ama

Resmen okurken öğürdüm bunu hayatta icemem ben de yeni yeni atlatiyorum grip degildim ama inanılmaz bi bogaz acısı geniz akıntısı vardı, gargara limonlu ılık su bal ve sirkeli tuzsuz turşu suyu ile yendim sanırım baya geçti, birde geceleri boğazıma fular sardım

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…