- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.361
Hala varmi cnm ağrınYatiyorum ya tedirginim baya yarın bir idrar tahlili vereceğim umarım geçici bir durumdur
Sag kasigimda biraz agri var kendimi mi panikletiyorum bilmiyorum ya ama baya tedirginlik yaşıyorumHala varmi cnm ağrın
Ay ben bahsettiğin o setten aldım hatta katlanır olandan aldım. Filesini de dolgulu ve yastıklı olanlardan aldım çocuk rahat etsin diyeKüvet ve üstünde filesi ile yıkıyorlar. Yakın zamanda şahit oldum. Çok rahat oluyor gibi geldi bana. Ama onları son aylarda alırım herhalde. Şimdi sadece havlu bakmak istiyorum. Bir de tarak.
Kucakta yıkayabilen var mı acabadüşüncesi bile ürpertici. İmkansız gibi geliyor
İlk 3 ayı 5 tulum yetmişti banaKizlar ilk aylar için tulumu cok fazla almayin çok çabuk büyüyorlar ve giydiremiyorsun. Ama çokta yakışıyor alın, ama bi iki tane
Canım inşirah suresini oku bol bol olur mu, biraz kendini de panikletiyor olabilirsin bak ters bişe olsa anlarsın ağrı dönem dönem hepimizde oldu öyle düşün kendini rahatlatSag kasigimda biraz agri var kendimi mi panikletiyorum bilmiyorum ya ama baya tedirginlik yaşıyorum
Ay bende sürekli ovalıyorum refleks gibi bişe çok şaşırdım şuanKızlar bugün kontrolümüz vardı çok ilginç bişey öğrendim. Doktorla görüşürken oturduğum yerde karnımı sıvazlıyordum doktor müdahale etti karnınızı böyle sıvazlayıp durursanız rahminiz uyarılabilir ve kasılmalara sebep olabilir dedi. Rahim kasılması da biliyosunuz Allah korusun erken doğumla ilişkilendiriliyor. Meme uyarılmasının buna sebebiyet verebildiğini duymuştum ama karnı sıvazlamayı ilk kez duymuş oldum. Sizle de paylaşmak istedim
Pazartesiye kadsr takip edeceğim aynı olursa gidip bir nst cekilcem karar verdimCanım inşirah suresini oku bol bol olur mu, biraz kendini de panikletiyor olabilirsin bak ters bişe olsa anlarsın ağrı dönem dönem hepimizde oldu öyle düşün kendini rahatlat
Küvet setini katlanır olanlardan aldım azıcık yer kaplıyor bunu taksiye ederim. Hatta suan baya indirimdeymiş bende 271 liraya almıstımyer kaplar o küvet diye alasım yok
Kasılma geçmedi mi? Nasıl bir ağrın var?Pazartesiye kadsr takip edeceğim aynı olursa gidip bir nst cekilcem karar verdim
Bugun boyle kazık ağrım var tek taraflı bir de belim ağrıyor sabah özelde tsh ve idrar tahlili vereceğim enfeksiyon mu var bilmiyorumKasılma geçmedi mi? Nasıl bir ağrın var?
Canım bir kere ister istemez stres oldun. Artık ağrıya odaklanmış durumdasın, inşirah oku rahatlamaya çalış lütfenSag kasigimda biraz agri var kendimi mi panikletiyorum bilmiyorum ya ama baya tedirginlik yaşıyorum
Çok şaşırdımKızlar bugün kontrolümüz vardı çok ilginç bişey öğrendim. Doktorla görüşürken oturduğum yerde karnımı sıvazlıyordum doktor müdahale etti karnınızı böyle sıvazlayıp durursanız rahminiz uyarılabilir ve kasılmalara sebep olabilir dedi. Rahim kasılması da biliyosunuz Allah korusun erken doğumla ilişkilendiriliyor. Meme uyarılmasının buna sebebiyet verebildiğini duymuştum ama karnı sıvazlamayı ilk kez duymuş oldum. Sizle de paylaşmak istedim
Evet sanırım odaklandım kafamı dagitcak şeyler bulsam iyi olcakCanım bir kere ister istemez stres oldun. Artık ağrıya odaklanmış durumdasın, inşirah oku rahatlamaya çalış lütfen
Çok şaşırdımben de yapıyorum bunu yapmiyim o zaman
Ay ben bahsettiğin o setten aldım hatta katlanır olandan aldım. Filesini de dolgulu ve yastıklı olanlardan aldım çocuk rahat etsin diyeŞimdi bakıyorum da setin fiyatı nerdeyse 100 tl farketmiş 2 ayda
Seni rahatlatmak için söylemiyorum, bu tür ağrılar bende de oluyor ve her iki hamileliğimde de oldu. İllaki olacak rahim büyüyor, karın kasları genişliyor, çatı açılıyor vs. 20li haftalara geldik şükürler olsunSag kasigimda biraz agri var kendimi mi panikletiyorum bilmiyorum ya ama baya tedirginlik yaşıyorum
Canım ben 8 sene önce aldım katlanan kuvetten ve 2-3 sene devamlı kullandim hiç bir sorun yaşamadım çok kullanışlı yerde kaplamiyor. Şimdi oğlumda da kullanırım inşallah nasip olurdaCidden inanılmaz şu fiyat artışları. Hala şaşırıyorum. Artık alışmak gerek ama bu kadarı da fazla.
Katlanabilir kova ve çamaşırlık setim var benim. Çok güzel çok kullanışlı buluyorum.
Ama acaba bebek için kullanınca birden bi şey olur da kendi kendine katlanır mı yamulur mu ters bi hareket yapsam gibi evhamlı düşünceler içine girdimo yüzden katlanmayanlara bakmıştım.
Kızlar şöyle bir duyum aldım, 2023 te secimlere kadar hiç bir şeye zam gelmeyecekmiş yasaklamis Tayyip Erdoğan, o yüzden yılbaşına kadar yapilacakmis tüm zamla. Bana çok inandırıcı gelmedi amaCidden inanılmaz şu fiyat artışları. Hala şaşırıyorum. Artık alışmak gerek ama bu kadarı da fazla.
Katlanabilir kova ve çamaşırlık setim var benim. Çok güzel çok kullanışlı buluyorum.
Ama acaba bebek için kullanınca birden bi şey olur da kendi kendine katlanır mı yamulur mu ters bi hareket yapsam gibi evhamlı düşünceler içine girdimo yüzden katlanmayanlara
Resmen okurken öğürdüm bunu hayatta icememKızlar ben de aynı şekilde üç hafta kadar önce rahatsızlandım. Değişik bir grip türüydü. Bir arkadaşımın önerisiyle şu kürü uyguladım
Soğanı doğrayıp üzerine bal döküp en az üç beş saat kadar buzdolabında beklettim. O baya bir sulandı ve suyunu günde toplam iki kaşık kadar olcak şekilde içtim. Kısa sürede iyileştirdi beni. Tadı ve kokusu çok hoş olmasa da denemenizi tavsiye ederim.
Ben bunu yeni gördüm silemiyorum da cevabımıAcile gidin top gibi ittirme dediğiniz şey kasılma bu haftalarda oyle top gibi ittirme olmaz lütfen ihmal etme
Çok teşekkür ederimCani
Kizlar kendi sitesinden siparisinizi yapin normal uyelik olusturup sonra size bir mail gelicek vergi odemeyi kabul ediyor musunuz diye.Ona yes i do deseniz yeter tarzancasizinle kargo firmasi iletisime geciyor zaten o mesajdan sonra turkce olarak bir mail gelicek vergi su kadar iban bu buna gonderip dekontu mail atin bize diye.Bu kadar vergi odendikten sonra geliyor 1 hafta 10 gun icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?