- 18 Ekim 2022
- 2.084
- 2.839
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.381
Canım ben gereksiz buluyorum, kizimda yoktu zaten varsada ben bilmiyorumKızlar bebek bezi için çöp kovası aldınız mı? Daha önce kullanıp tecrübe eden var mı aranızda? Ben korbell bakıyorum, fiyatlar çok gelmedi, poşetleri çok pahalı ama uzun süre götürüyormuş. Sizce Alınması elzem midir? Yorumlarda her bebekli eve lazım falan demişler.
Bence gereksiz masraf çok kokacağını düşünüyorsanız bi poşete koyup bağlayıp öyle de atarsınız . Ben hiç o çöp kovasının mantığını anlayamadım ne yazık kiKızlar bebek bezi için çöp kovası aldınız mı? Daha önce kullanıp tecrübe eden var mı aranızda? Ben korbell bakıyorum, fiyatlar çok gelmedi, poşetleri çok pahalı ama uzun süre götürüyormuş. Sizce Alınması elzem midir? Yorumlarda her bebekli eve lazım falan demişler.
Onu yapmayan Hamis varmi kiKızlar bugün kontrolümüz vardı çok ilginç bişey öğrendim. Doktorla görüşürken oturduğum yerde karnımı sıvazlıyordum doktor müdahale etti karnınızı böyle sıvazlayıp durursanız rahminiz uyarılabilir ve kasılmalara sebep olabilir dedi. Rahim kasılması da biliyosunuz Allah korusun erken doğumla ilişkilendiriliyor. Meme uyarılmasının buna sebebiyet verebildiğini duymuştum ama karnı sıvazlamayı ilk kez duymuş oldum. Sizle de paylaşmak istedim
Ama ne güzell cicişler bunlar. Pek yakışıklı olacak ikizlerin arkadaşımKızımı uyuturken ben de uyuklamışım biraz. Bugün karnım yine koskocaman 8 aylık hamile gibiyim şu an ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne nefes alabiliyorum. Ben de kafamda bebişleri giydirip duruyorum. Allah içlerinde sevmeyi büyütmeyi de nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 3178121
Ben kızımda almamıştım pek de gerek görmemiştim, bunda bi heves ettim ama alır mıyım bilmiyorum eşim de çok gereksiz görüyor onu.Kızlar bebek bezi için çöp kovası aldınız mı? Daha önce kullanıp tecrübe eden var mı aranızda? Ben korbell bakıyorum, fiyatlar çok gelmedi, poşetleri çok pahalı ama uzun süre götürüyormuş. Sizce Alınması elzem midir? Yorumlarda her bebekli eve lazım falan demişler.
Ay hakkatenOnu yapmayan Hamis varmi kihele son aylarda istemsiz el hep göbüste oluyor bende bilmiyordum, sağol kuzum bilgilendirdigin için dikkat edelim
Çok teşekkür ederim inşallahAma ne güzell cicişler bunlar. Pek yakışıklı olacak ikizlerin arkadaşımGüle güle giysinler.
Aynı heyecanı bende yaşıyorum. Değişik bir his bir oğlum vardı bir de kızım olacakÇok teşekkür ederim inşallahkendimi hep kız annesi olarak düşünürdüm şimdi iki oğlum olacağı gerçeği çok heyecanlı geliyor
Hepsi ayrı bir tad Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsinAynı heyecanı bende yaşıyorum. Değişik bir his bir oğlum vardı bir de kızım olacaksağlıklı olsunlar
Biorganic’ten pear ve friends’in 10’lusunu aldım ben de, takımları kaliteliKızımı uyuturken ben de uyuklamışım biraz. Bugün karnım yine koskocaman 8 aylık hamile gibiyim şu an ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne nefes alabiliyorum. Ben de kafamda bebişleri giydirip duruyorum. Allah içlerinde sevmeyi büyütmeyi de nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 3178121
Pear’ın seti ne güzelmiş şimdi baktım da çok yorulmuştum hastane cıkıslarına sonra bakarız artık diye cıktık açığının böyle güzel duracağını bilsem alırdım bayıldımBiorganic’ten pear ve friends’in 10’lusunu aldım ben de, takımları kaliteligüle güle giyinsinler
Aslında doktoruma çok güveniyordum ama bir iki şey güvenimi sarstı sanırım. Devletten randevu almayi düşünüyorum.Ben de bunu yaşıyorum bazen karnım ortada toplanıyor özellikle sırt üstü yatarken. Doktorunuza güveniyorsanız etraftaki insanlara bakmayın lütfen. Bebek bazen sırtını dönüyor bazen gerinip açılıyor o sırada tabi ki kaslar geriliyor. Daha önce de biri bu durumu yazmıştı. Önceki doktor muayenemde ultrasona yatınca da aynısı oldu doktor bebeğin baş aşağı sırtı dönük durduğunu söyledi. Zaten çok sürmüyor 30 sn maksimum sonra gevşiyor. Yine de içiniz rahat etmiyorsa başka bi doktora da görünebilirsiniz.
O kadar haklısın ki kuzum akşam inan acile gidip gitmemek arasında gittim geldim dedim bu defa sakin kal bugünde takip edeceğim bakalım inş gecicekSeni rahatlatmak için söylemiyorum, bu tür ağrılar bende de oluyor ve her iki hamileliğimde de oldu. İllaki olacak rahim büyüyor, karın kasları genişliyor, çatı açılıyor vs. 20li haftalara geldik şükürler olsunbende neyi kafama takar ona odaklanırsan psikolojikmen yoksada var gibi hissediyorum. iyi düşün iyi olsun, evrene bebisine pozitif sinyaller gönder Allah'ım büyük yavrularimiza sagsaglim kavuşacağız tamam mı tatlim
Asiri gereksiz birsey influncerlarin reklamını yaptığı bir ürünKızlar bebek bezi için çöp kovası aldınız mı? Daha önce kullanıp tecrübe eden var mı aranızda? Ben korbell bakıyorum, fiyatlar çok gelmedi, poşetleri çok pahalı ama uzun süre götürüyormuş. Sizce Alınması elzem midir? Yorumlarda her bebekli eve lazım falan demişler.
Canım ben 8 sene önce aldım katlanan kuvetten ve 2-3 sene devamlı kullandim hiç bir sorun yaşamadım çok kullanışlı yerde kaplamiyor. Şimdi oğlumda da kullanırım inşallah nasip olurda
Kızımı uyuturken ben de uyuklamışım biraz. Bugün karnım yine koskocaman 8 aylık hamile gibiyim şu an ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne nefes alabiliyorum. Ben de kafamda bebişleri giydirip duruyorum. Allah içlerinde sevmeyi büyütmeyi de nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 3178121
Korbel almıştım çöp poşetleri pahalı geldi sonradan büzgülü çöp poşeti kullandım halen duruyor memnunum.Kızlar bebek bezi için çöp kovası aldınız mı? Daha önce kullanıp tecrübe eden var mı aranızda? Ben korbell bakıyorum, fiyatlar çok gelmedi, poşetleri çok pahalı ama uzun süre götürüyormuş. Sizce Alınması elzem midir? Yorumlarda her bebekli eve lazım falan demişler.
Tabi ki geçecek annesi bizim bebisler kiymetli nazlı olacak o kadarO kadar haklısın ki kuzum akşam inan acile gidip gitmemek arasında gittim geldim dedim bu defa sakin kal bugünde takip edeceğim bakalım inş gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?