2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bebek bezi için çöp kovası aldınız mı? Daha önce kullanıp tecrübe eden var mı aranızda? Ben korbell bakıyorum, fiyatlar çok gelmedi, poşetleri çok pahalı ama uzun süre götürüyormuş. Sizce Alınması elzem midir? Yorumlarda her bebekli eve lazım falan demişler.

Canım ben gereksiz buluyorum, kizimda yoktu zaten varsada ben bilmiyorum güzelce posetleyip atarsan koku olmaz zaten çöpler günlük aliniyor birikecez durumda olmaz bizde.

Bence gereksiz masraf çok kokacağını düşünüyorsanız bi poşete koyup bağlayıp öyle de atarsınız . Ben hiç o çöp kovasının mantığını anlayamadım ne yazık ki bence başka güzel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz o paraya

Onu yapmayan Hamis varmi ki hele son aylarda istemsiz el hep göbüste oluyor bende bilmiyordum, sağol kuzum bilgilendirdigin için dikkat edelim

Kızımı uyuturken ben de uyuklamışım biraz. Bugün karnım yine koskocaman 8 aylık hamile gibiyim şu an ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne nefes alabiliyorum. Ben de kafamda bebişleri giydirip duruyorum. Allah içlerinde sevmeyi büyütmeyi de nasip etsin hepimize

Eklentiler

• 43217DDF-7D64-49EB-BFB8-333975D13C80.webp
    113,3 KB · Görüntüleme: 59
Ama ne güzell cicişler bunlar. Pek yakışıklı olacak ikizlerin arkadaşım Güle güle giysinler.

Ben kızımda almamıştım pek de gerek görmemiştim, bunda bi heves ettim ama alır mıyım bilmiyorum eşim de çok gereksiz görüyor onu.
Onu yapmayan Hamis varmi ki hele son aylarda istemsiz el hep göbüste oluyor bende bilmiyordum, sağol kuzum bilgilendirdigin için dikkat edelim
Ay hakkaten Efolis iyi oldu uyardığın benim şimdiden elim göbeğimde hep. Artık dikkat edeyim bari.

Biorganic’ten pear ve friends’in 10’lusunu aldım ben de, takımları kaliteli güle güle giyinsinler

Biorganic’ten pear ve friends’in 10’lusunu aldım ben de, takımları kaliteli güle güle giyinsinler
Pear’ın seti ne güzelmiş şimdi baktım da çok yorulmuştum hastane cıkıslarına sonra bakarız artık diye cıktık açığının böyle güzel duracağını bilsem alırdım bayıldım hepimizinki insallah

Aslında doktoruma çok güveniyordum ama bir iki şey güvenimi sarstı sanırım. Devletten randevu almayi düşünüyorum.

Gecenlerde ben de alisveris yaptim asansorden eve kdr 4poset kaldirip eve girdim usengeclik iste. Yapilmamasi lazimdi. Dolaba yerlestirip geri bi kalktin gobegimin sag tarafinda bi agri olustu ama 4-5dkda bir yaklasik 50sn-1dkdan biraz fazla boyle kasildi agri yapti hatta acir gibi. Bu boyle aksam 7den gece 1e kdr surdu sonra uyumusum. Sukur ertesi gune bisi olmadi. Siz siz olun agir kaldirmayin. Posetler 10kilo flndi herhalde

O kadar haklısın ki kuzum akşam inan acile gidip gitmemek arasında gittim geldim dedim bu defa sakin kal bugünde takip edeceğim bakalım inş gecicek

Asiri gereksiz birsey influncerlarin reklamını yaptığı bir ürün

Canım ben 8 sene önce aldım katlanan kuvetten ve 2-3 sene devamlı kullandim hiç bir sorun yaşamadım çok kullanışlı yerde kaplamiyor. Şimdi oğlumda da kullanırım inşallah nasip olurda

O zaman ben de onlara bakayım.
Üstüne file de geçiyorsa tamamdır zaten. File olayını çok beğeniyorum çünkü. Yıkarken büyük kolaylık sağlıyor

sağlıkla mutlulukla giyinsin tatlı bebekler
Ben de biorganic ürünlerine bi bakınayım. Gerçi alacak bir şey kalmadı gibi ama beğendiğim bir şey olursa işler değişir

Korbel almıştım çöp poşetleri pahalı geldi sonradan büzgülü çöp poşeti kullandım halen duruyor memnunum.

O kadar haklısın ki kuzum akşam inan acile gidip gitmemek arasında gittim geldim dedim bu defa sakin kal bugünde takip edeceğim bakalım inş gecicek
Tabi ki geçecek annesi bizim bebisler kiymetli nazlı olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…