- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.421
Eminim gelirSterimar kullanıyorum ama tuzlu suyu da deneyeyim boğaza iyi gelir belki
Sanal kart oluşturup limit belirleyin internet bankacılığından. Öyle çalınsa da bir şey olmazEve geçince bakacağımeşim ikna olursa tabi kart bilgilerimizi çalarlar diyor
Banyodakı çöp kovası yetiyorKızlar bebek bezi için çöp kovası aldınız mı? Daha önce kullanıp tecrübe eden var mı aranızda? Ben korbell bakıyorum, fiyatlar çok gelmedi, poşetleri çok pahalı ama uzun süre götürüyormuş. Sizce Alınması elzem midir? Yorumlarda her bebekli eve lazım falan demişler.
Hahhaa trendyol her türlü fişliyor nasılsaTrendyoldan daha guvenilir bir firmadir ingiltere merkezli emin ol
Çok geçmiş olsunSerklaj sizin planlı mı oldu acil mi? Benim dün acil yapıldı büyük bir risk atlatmışız
Çok mantıklıSanal kart oluşturup limit belirleyin internet bankacılığından. Öyle çalınsa da bir şey olmaz
Kızlar günaydın herkeseBoğaz kaşıntısı ve gıcıklanması başladı dün akşam yine. Geniz akıntısı vardı bir kaç gündür. Geçen defa da böyle başlamıştı ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Daha 1 ay geçmedi üstünden geniz akıntısı nasıl geçer, yardım edin
Yani ben kendim hiç böyle bir şeyin varlığına ihtiyaç duymadım. İlk bebek alışverişi yaparkende sonrasında da. Bezi başka poşete koyup sıkıca bağlayıp çöpe attım. Çöpü de her gün çıkardım. En kötü ihtimalle balkona konur. Tabiki herkesin ihtiyaçları , istekleri farklı oluyor ama illa olması şart bişey değil bana göre mesela reflü yatağı bu çöp kovasını döver ihtiyaç olarakCanım öyle diyorsun ama özellikle havalar ısındığında o kakalı bezler poşetin içinde ne hallere geliyor kuzenimden biliyor. Bu korbell resmen hayat kurtarıcı gibi birşey. Bebek doğunca zaten o kadar işin gücün kirlinin arasında bir de gün içinde o bez poşetini inip aşağı atma derdi çıkmamış ev de hiç kokmamış oluyor büyük rahatlık
Yani ben kendim hiç böyle bir şeyin varlığına ihtiyaç duymadım. İlk bebek alışverişi yaparkende sonrasında da. Bezi başka poşete koyup sıkıca bağlayıp çöpe attım. Çöpü de her gün çıkardım. En kötü ihtimalle balkona konur. Tabiki herkesin ihtiyaçları , istekleri farklı oluyor ama illa olması şart bişey değil bana göre mesela reflü yatağı bu çöp kovasını döver ihtiyaç olarak
Çok güzeller sağlıkla giysinler inşallahKızımı uyuturken ben de uyuklamışım biraz. Bugün karnım yine koskocaman 8 aylık hamile gibiyim şu an ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne nefes alabiliyorum. Ben de kafamda bebişleri giydirip duruyorum. Allah içlerinde sevmeyi büyütmeyi de nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 3178121
Çok geçmiş olsun şifasını gör insallah nasıl oldu şikayetin neydi?Serklaj sizin planlı mı oldu acil mi? Benim dün acil yapıldı büyük bir risk atlatmışız
Geçmiş olsun kuzum. Geniz akıntısı bende de var bi ara geçer gibi oldu o ara enfeksiyon için antibiyotik kullanmıştım onun faydası oldu galiba, ama simdi yine başladı oda mide bulantımi artırıyorKızlar günaydın herkeseBoğaz kaşıntısı ve gıcıklanması başladı dün akşam yine. Geniz akıntısı vardı bir kaç gündür. Geçen defa da böyle başlamıştı ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Daha 1 ay geçmedi üstünden geniz akıntısı nasıl geçer, yardım edin
İnsallahO kadar haklısın ki kuzum akşam inan acile gidip gitmemek arasında gittim geldim dedim bu defa sakin kal bugünde takip edeceğim bakalım inş gecicek
Lcw- h&m e göre bi tık daha küçük geliyo bana da, bi beden büyük alsan da göze batmıyor çok. En önemlisi çok cici olduğu için daha uzun süre giydirmek istiyor insan. Büyüğe çare var da küçüğe zorYaa maşAllah ne tatlı olacaklar yan yana
Peki boyutları nasıl canım? Yanlış hatırlamıyorsam carters için küçük denmişti burda. Netten biraz araştırdım happymom'da ne alacaksanız bir beden büyük alın yazmışlar
Ben çok severek kullandım, kuzenime verdim o da kullandı, oğullarımda da kullancam insallah bence cok gerekli. Sevi baby nin en düz modelini almıştım ben yetti. Hem reflü açısından hem de çocuğu en hassas olduğu dönemde herkesin oturduğu koltuklara falan koymamış olduk.Reflü yatağı aldın mı canım? Ben de alsam mı diyorumailemde de hep mide sıkıntıları var benim de hassas. O yüzden ekstra önemli bir konu benim için. Aldıysan hangi markayı aldın?
acaba almalı mı gerçekten korur mu
Çok teşekkür ederim hepimizinkiÇok güzeller sağlıkla giysinler inşallah
Çok geçmiş olsun, planlı yapıldı ama dr çıktığında rahmin yumuşadığını boru gibi açıldığını söyledi, gösterdi, çok isabetli olmuş serklaj dedi..sizin açılma mı oldu? Kaçıncı haftadasınız?Serklaj sizin planlı mı oldu acil mi? Benim dün acil yapıldı büyük bir risk atlatmışız
Lcw- h&m e göre bi tık daha küçük geliyo bana da, bi beden büyük alsan da göze batmıyor çok. En önemlisi çok cici olduğu için daha uzun süre giydirmek istiyor insan. Büyüğe çare var da küçüğe zor
Ben çok severek kullandım, kuzenime verdim o da kullandı, oğullarımda da kullancam insallah bence cok gerekli. Sevi baby nin en düz modelini almıştım ben yetti. Hem reflü açısından hem de çocuğu en hassas olduğu dönemde herkesin oturduğu koltuklara falan koymamış olduk.
Sen de alışveriş yaptın mı canım ordan?Lcw- h&m e göre bi tık daha küçük geliyo bana da, bi beden büyük alsan da göze batmıyor çok. En önemlisi çok cici olduğu için daha uzun süre giydirmek istiyor insan. Büyüğe çare var da küçüğe zor
Amin inşallah kuzumİnsallahiçini ferah tut demek kolay burdan ama Allah korktuklarınızdan uzak tutsun, ferahlık versin. Sağlıkla zamanında gelecek insallah
Lcw- h&m e göre bi tık daha küçük geliyo bana da, bi beden büyük alsan da göze batmıyor çok. En önemlisi çok cici olduğu için daha uzun süre giydirmek istiyor insan. Büyüğe çare var da küçüğe zor
Ben çok severek kullandım, kuzenime verdim o da kullandı, oğullarımda da kullancam insallah bence cok gerekli. Sevi baby nin en düz modelini almıştım ben yetti. Hem reflü açısından hem de çocuğu en hassas olduğu dönemde herkesin oturduğu koltuklara falan koymamış olduk.
Çok teşekkür ederim hepimizinki
20.haftadayım. Rahim ağzı yetmezliği varmış ama kaç cm açılma, nedir, nasıl olacak konuşmaya bile fırsat kalmadı. Normalin dışında bir akıntı oldu, tesadüfen de doktor müsaitti hem de muayenehaneye çok yakındaydık. Arayayım dedim o da hadi gelin bakalım dedi. Bakınca hemen operasyon planlamaya geçti 10 dakika falan durmuşuzdur muayenehanede hemen hastaneye geçtik. Allahtan çok hızlı davrandı hastane yoksa yetişemezmişiz çok ileri seviyedeymiş. Hatta bir ara bıraksak mı peşini gibi bir düşünceye kapıldı doktor öyle hissettim. Hastaneye gidene kadarki yol öyle zor geldi ki. Şimdi yatıp kaldım. Pzt muayene olacak o zamana kadar tuvalete gidiyorum sadece. Size bir hareket kısıtlaması önerdi mi doktorunuz operasyona bağlı olarak?Çok geçmiş olsun, planlı yapıldı ama dr çıktığında rahmin yumuşadığını boru gibi açıldığını söyledi, gösterdi, çok isabetli olmuş serklaj dedi..sizin açılma mı oldu? Kaçıncı haftadasınız?
Aslında mevzu büyük küçükten çok mevsim oluyor bu durumda. Çünkü büyük alalım giysin deriz ama bebekler nasipse 4-6 ay arası olacak yazın. Kısa kollu alıp da onun büyük gelmesi var yaz mevsimindeLcw markasında şöyle bi durum oldu bende. Mesela uzun kollu zıbın aldım biri 3’lü setti diğeri 2’li. İkisini de 3-6 ay almıştım. Ama 2li set 3lü sete göre daha büyük mesela.
Yani gözlemlediğim o ki lcw kendi içinde bile kalıp farklılıkları taşıyor modeline göre. Ben çok da beğeniyorum ayrıca.
Normalde hiç sevmem kalitesiz gelir. Kendime de hiçbir şey almam. Hamilelik için pantolon üst falan aldım sadece bu süreçte. kısa süre giyicem diye. Onlar da idare eder cinsten. Ama bebek ürünleri çok iyi geliyor bana.
H&m’ye bayılıyorum. Ordan da mont almak istiyorum bi ara. Botları da çok güzel oluyor. Zaradaki modellerden daha tatlı şeyler var bence bebekler için. Dediğin gibi küçüğe çare yok. O yüzden aynı tarz bi şey varsa h&m değil daha uygunu alıyorum şimdilik. Fakat mont konusu kırmızı çizgim onda paraya kıyarım.çünkü geçmişte ailem bana saçma sapan bi mont almıştı onunla okula gittim. Hep dalga geçmişlerdi çok mu aradın bunu diye. Ondan beri travma olmuş bende
Ama benim en en beğendiklerimden biri her zaman panço. Onun yumuşaklığı ve kalitesi bi başka bence. Kalıpları da çok iyi. Hepsi uyumlu birbirine. Modelden modele değişmiyor. Panço sevgimi bilenler bana ordan zıbın hediye etmeye başladılar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?