2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun büyük bir eşikten dönmüşsünüz inşAllah bundan sonrası çok güzel geçer

Teşekkür ederim. Ben de severim bol limonlu çorbalar. Bugün tarhana yapayım diye düşündüm hatta. Ekşi ekşi o da iyi gelir, kemik suyu da kattım mı tamamdır ben de çok hastalanıyorum kışın, geçen sene de böyleydim hep

Nst muayeneye dahildir cnm

Canım senin kasılmalar enfeksiyondan bence de

Yaa geçmiş olsun

Geçmiş olsun cnm nasip böyle birsey Allah'ım korusun gitmeye de bilirdiniz. Bundan sonra inşallah sıkıntısız geçer cnm

Çok geçmiş olsun. Zamanında müdahale edilmiş neyseki normalin dışında akıntı dediğiniz nasıl bir şeydi?

Teşekkür ederim. Benim de sürekli geniz akıntım var. Toza da alerjiğim senin gibi. Haklısın maske koruyor sanırım ama onu da sürekli takamadım. İlerlemese buna da razıyım. Pekmez tereyağını da deneyeyim. Normal zamanda da Alerji haplarındaki desloratadin etken maddesine dikkat et. Uzun kullanımlarda psikolojik yan etkileri görülmüş, yakın zamanda çıkan bir çalışmaya göre.

Ben de 21 e giriyorum, çok büyük geçmiş olsun, benim dr perinatolog, ilk gebeliğimde de serklaj oldum ama rahim ağzı kısalmasj mı var yetmezlik mi bilemedik, 12 yıl geçti, o zaman çok kanamam vardı dr durunca dikmezsek gider bebek dedi ve dikti, hep yattım, şükür kızım 12 yaşında...Bu bebeğim plansız gebelik sürpriz yumurtam ileri yaş ve ilk öykü sıkıntılı olunca perinatoloğa başvurdum, önlem olarak da yapsa (16. Haftada yapıldı), yapılmaması halinde gideceğini operasyonda gördük, 41 mm rahim ağzı uzunluğu olsa da fotoda gösterdi yumuşamayı .. neyse şükür ki yaptırdım, kan sulandırıcı, progestan ve magvital kullanıyorum ve heyet raporluyum yatıyorum doğuma kadar da böyle, yemek ve wc için kalkıyorum... çok dikkat edin ve korkmayın lütfen size ilaç verdiler mi?

Çok geçmiş olsun. Zamanında müdahale edilmiş neyseki normalin dışında akıntı dediğiniz nasıl bir şeydi?
Teşekkürlersabah 2 kez çamaşır değiştirecek kadar sıvı akıntı oldu su gibi. Progestan fitil kullanırken de aynısı oluyor kullananlar panik olmasın, ama ben progestanı bırakalı çok oldu ve neredeyse hiç akıntı olmuyordu haftalardır. O şekilde anladım.

Çok teşekkürler, serklaj sonrası sağlıkla doğdu haberlerini duymak çok iyi geliyor Şimdi birkaç gün enfeksiyon önleyici türlü çeşit ilacım oldu sonrasında ben de progestan ve magnezyumla devam edeceğim gibi görünüyor. Çok şükür müdehale edebildik. Zaten yarısı bitti hamileliğin, kalan yarısı da yatarak geçsin bakalım.

Benim doktor hic vitamin vermiyor gece kramplarindan bahsettim sut ic dio bana bu saaten sonra doktorumu degistirmelimiyim bilmiyorum 24 hafta oldu. Simdi kan tahlili yaptirdim ferritin demir baya düşük bakalim ne yapacak?

Standart düz Zıbınlarda çok da fark etmiyor aslında. büyük de gelse her mevsim giydirilebilir. Hepsi belli bi kalınlıkta.
Ama Bebeğin durumuna göre yaz-kış kıyafetleri çok değişir tabii. Bazen annem alıyor gitmiş 9-12 ay beden yazlık zıbın almış süslü de bi şey.
Yani üstüne ekstra bir kıyafete gerek yok. ama çocuk o dönemde kışa denk gelecek. Doğru hesaplama yapamamış. Dikkat etmeli
Ben hastane çıkışı da almıştım pançodan 10’lu. çok güzeller gerçekten

Aynen öyle, yeterki sağlıklı olsunlar doğum normal zamanında olsun ne zaman isterseniz bana buradan yada özelden yazabilirsiniz, kendinize iyi bakın

Zaten normalde de çok isteyerek kullanmıyorum. Epeyce zorla kalırsam alıyorum alerji hapını. Çünkü feci uyku yapıyor. Üstümden tır geçmiş gibi uyandırıyor bi de. Ama o kadar iyi geliyor ki geniz akıntısına. O açıdan çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…