- 18 Ekim 2022
- 2.077
- 2.835
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.461
Aynen mevsimsel sikinti var ben 0-3 aylari kislik 3-6 aylari yazlik aliyorum anca boyle bi cozum buldumAslında mevzu büyük küçükten çok mevsim oluyor bu durumda. Çünkü büyük alalım giysin deriz ama bebekler nasipse 4-6 ay arası olacak yazın. Kısa kollu alıp da onun büyük gelmesi var yaz mevsimindeaman ne karışık işler
Bu arada ben de en çok pançoyu beğeniyorum. Aldığım bir tulumla aşk yaşıyorum resmen
Ayy allahim hepimiz bi sekilde biyerlerimizden hastayiz birisi nisan annelerine bi nazar duasi falan okusun perisan olduk bu nedir arkadasYani mantardan kurtulamadan bir de idrar yolu enfeksiyonu oldum artık imdat diye bağırmak istiyorumneyse hoca hemen antibiyotik yazmadı crannberyy tablete baslicaz bgun dogal bir takbuye bol su dedi bir de nioli baslicam 1 hafta sonra tekrar edicez testi sanırım kasılmalar sanirom enfeksiyon sebebi ile başladı insallah sag salim atlatırız
Vallahi ya umarım antibiyotiksiz atlatırım çünkü şimdi antibiyotik içersem biliyorum ki mantar nuksedicekAyy allahim hepimiz bi sekilde biyerlerimizden hastayiz birisi nisan annelerine bi nazar duasi falan okusun perisan olduk bu nedir arkadas
Hadi geçmiş olsun cnm inşallah korktuğun gibi olmazUzun zaman sonra nasipse evime geçiyorum kızlar. Ben raporluyum ama eşim çalışıyor. Okullar şuan virüs yuvası resmenherkes hastalıktan kırılıyor, korkuyorum eşim bana taşıyacak hastalığı
Hay allah ne çok tedavi gerektiren şey var. Sentetik birşey kullanma ped vs. Benim günlük pedden enfeksiyon olmuştu bir keresinde. Pedi bırakıp yaban mersini tüketince geçti o. Mantarı da hamilelikten önce tecrübe ettim onun çözümü şekeri birkaç haftalığına komple kesmek. Un bakımından da sadece az miktar tam buğday tüketirsen o da iyi gelir hem de kabızlığı önler.Yani mantardan kurtulamadan bir de idrar yolu enfeksiyonu oldum artık imdat diye bağırmak istiyorumneyse hoca hemen antibiyotik yazmadı crannberyy tablete baslicaz bgun dogal bir takbuye bol su dedi bir de nioli baslicam 1 hafta sonra tekrar edicez testi sanırım kasılmalar sanirom enfeksiyon sebebi ile başladı insallah sag salim atlatırız
Ben de hastane çıkışını pançodan aldım 10'luStandart düz Zıbınlarda çok da fark etmiyor aslında. büyük de gelse her mevsim giydirilebilir. Hepsi belli bi kalınlıkta.
Ama Bebeğin durumuna göre yaz-kış kıyafetleri çok değişir tabii. Bazen annem alıyor gitmiş 9-12 ay beden yazlık zıbın almış süslü de bi şey.
Yani üstüne ekstra bir kıyafete gerek yok. ama çocuk o dönemde kışa denk gelecek. Doğru hesaplama yapamamış. Dikkat etmeli
Ben hastane çıkışı da almıştım pançodan 10’lu.çok güzeller gerçekten
İnşAllah canımHadi geçmiş olsun cnm inşallah korktuğun gibi olmazannende mi kalıyorsun şimdi
Sen nasıl oldun canım?Aynen mevsimsel sikinti var ben 0-3 aylari kislik 3-6 aylari yazlik aliyorum anca boyle bi cozum buldum
Ömrüm boyunca hiç günlük ped kullanmadim sekeri tamamen kestim gebeliğin başından beri beyaz un tuketmiyorum zaten canımHay allah ne çok tedavi gerektiren şey var. Sentetik birşey kullanma ped vs. Benim günlük pedden enfeksiyon olmuştu bir keresinde. Pedi bırakıp yaban mersini tüketince geçti o. Mantarı da hamilelikten önce tecrübe ettim onun çözümü şekeri birkaç haftalığına komple kesmek. Un bakımından da sadece az miktar tam buğday tüketirsen o da iyi gelir hem de kabızlığı önler.
Ben carters için demiştim lcw ve h&m den bi tık küçük diye. Tam bebek kıyafeti bayılıyorum cartersa miniminnoşLcw markasında şöyle bi durum oldu bende. Mesela uzun kollu zıbın aldım biri 3’lü setti diğeri 2’li. İkisini de 3-6 ay almıştım. Ama 2li set 3lü sete göre daha büyük mesela.
Yani gözlemlediğim o ki lcw kendi içinde bile kalıp farklılıkları taşıyor modeline göre. Ben çok da beğeniyorum ayrıca.
Normalde hiç sevmem kalitesiz gelir. Kendime de hiçbir şey almam. Hamilelik için pantolon üst falan aldım sadece bu süreçte. kısa süre giyicem diye. Onlar da idare eder cinsten. Ama bebek ürünleri çok iyi geliyor bana.
H&m’ye bayılıyorum. Ordan da mont almak istiyorum bi ara. Botları da çok güzel oluyor. Zaradaki modellerden daha tatlı şeyler var bence bebekler için. Dediğin gibi küçüğe çare yok. O yüzden aynı tarz bi şey varsa h&m değil daha uygunu alıyorum şimdilik. Fakat mont konusu kırmızı çizgim onda paraya kıyarım.çünkü geçmişte ailem bana saçma sapan bi mont almıştı onunla okula gittim. Hep dalga geçmişlerdi çok mu aradın bunu diye. Ondan beri travma olmuş bende
Ama benim en en beğendiklerimden biri her zaman panço. Onun yumuşaklığı ve kalitesi bi başka bence. Kalıpları da çok iyi. Hepsi uyumlu birbirine. Modelden modele değişmiyor. Panço sevgimi bilenler bana ordan zıbın hediye etmeye başladılar bile
Yok daha almadım, asıl gözümün olduğu takımın bedeni tükenmiş beklesem mi, diğerlerini alsam onu sonraya mı bıraksam kararsızım. 116 liraya falan dehşet tatlı tulumlar varSen de alışveriş yaptın mı canım ordan?
Ya bi enfeksiyon ne başını ağrıttı insallah geçer bir an önce sen de rahata erersin.Yani mantardan kurtulamadan bir de idrar yolu enfeksiyonu oldum artık imdat diye bağırmak istiyorumneyse hoca hemen antibiyotik yazmadı crannberyy tablete baslicaz bgun dogal bir takbuye bol su dedi bir de nioli baslicam 1 hafta sonra tekrar edicez testi sanırım kasılmalar sanirom enfeksiyon sebebi ile başladı insallah sag salim atlatırız
Sorma ya stres üstüne stres ekledi resmen ins zarar vermeden biterYa bi enfeksiyon ne başını ağrıttı insallah geçer bir an önce sen de rahata erersin.
Bebekler Ramazan'da geliyor ben de bayramlık baktım ordanYok daha almadım, asıl gözümün olduğu takımın bedeni tükenmiş beklesem mi, diğerlerini alsam onu sonraya mı bıraksam kararsızım. 116 liraya falan dehşet tatlı tulumlar varhadi vergisiyle 150₺ de.
Azaldi iyice kuzum standart grip gibiyim suan 1-2 gune gececek sanirim bugun ayaklandim biraz iyi geldi allah kimseye yasatmasin vallahi neler cektimSen nasıl oldun canım?
Evet aramızda bir hafta var. 22+1im bugün 32de çıkınca 16 hafta sonra tam okul kapanmasına denk geliyor. Seminer dönemi hariçMaviiportakal sen kaç hafta kaç günlüktün?
İzne çıkma meselesi kafamda oturdu şimdi. Sanırım sen benden daha geç doğuracaksın. O yüzden sana bi fark çıkmıyor arada. Direkt 32.haftanda ayrılabiliyorsun. Bende ekstra 1 hafta gelme mevzusu olacak sanırım. İzne ayrıldıktan sonra 16 hafta ekleyip 16 hazirana tamamlanıyor mu diye kontrol etmemiz gerektiğini yeni kavrıyorum.
Hangi şehirdesiniz?Benim doktor hic vitamin vermiyor gece kramplarindan bahsettim sut ic dio bana bu saaten sonra doktorumu degistirmelimiyim bilmiyorum 24 hafta oldu. Simdi kan tahlili yaptirdim ferritin demir baya düşük bakalim ne yapacak?
Bana da doktorum kalsiyum eksikliğinden kemik ağrıları olur demişti ama ben kalsiyum kullanıyorum yine de her gün olmasa da. Multivitamin ve d vit de alıyorum. Demirim düşük diye demire de başladık. Buradaki hemen hemen bütün arkadaşlar omegalı bir multivitamin ve d vit kullanıyor. Bazı doktorlar tercih etmiyormuş ama özellikle balık haftada iki kez tüketmiyorsanız omega önemli. D vitamini de mühim, ki şu an kıştayız. Başka bir doktora randevu alma şansınız yok mu?Benim doktor hic vitamin vermiyor gece kramplarindan bahsettim sut ic dio bana bu saaten sonra doktorumu degistirmelimiyim bilmiyorum 24 hafta oldu. Simdi kan tahlili yaptirdim ferritin demir baya düşük bakalim ne yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?