2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yine ben yaklaşık 2 saattir kulaklarım tıkalı ve çınlama var. Birden oldu ve geçmiyor. Burnum tıkalı değil. Tansiyonuma baktım normal. Neyle ilgisi olabilir. İlk defa oldu bu şekilde.

Aynen mevsimsel sikinti var ben 0-3 aylari kislik 3-6 aylari yazlik aliyorum anca boyle bi cozum buldum

Ayy allahim hepimiz bi sekilde biyerlerimizden hastayiz birisi nisan annelerine bi nazar duasi falan okusun perisan olduk bu nedir arkadas

Uzun zaman sonra nasipse evime geçiyorum kızlar. Ben raporluyum ama eşim çalışıyor. Okullar şuan virüs yuvası resmen herkes hastalıktan kırılıyor, korkuyorum eşim bana taşıyacak hastalığı
Hadi geçmiş olsun cnm inşallah korktuğun gibi olmaz annende mi kalıyorsun şimdi

Hay allah ne çok tedavi gerektiren şey var. Sentetik birşey kullanma ped vs. Benim günlük pedden enfeksiyon olmuştu bir keresinde. Pedi bırakıp yaban mersini tüketince geçti o. Mantarı da hamilelikten önce tecrübe ettim onun çözümü şekeri birkaç haftalığına komple kesmek. Un bakımından da sadece az miktar tam buğday tüketirsen o da iyi gelir hem de kabızlığı önler.

Ben de hastane çıkışını pançodan aldım 10'lu
Evet iyi hesap yapmak lazım sonuçta para ödüyoruz gereksiz eşyaya lüzum yok. Zıbın, tulum bunlar kolay ama alt üst takım alırken zorlanıyorum

Hadi geçmiş olsun cnm inşallah korktuğun gibi olmaz annende mi kalıyorsun şimdi
İnşAllah canım burda da birçok arkadaşımız hasta korkuyorum açıkçası. Evet annemde kaldım üç hafta, şimdi kendi evime geçeceğim bi duygusallık var ki sorma bu günlerime bin şükür

Ömrüm boyunca hiç günlük ped kullanmadim sekeri tamamen kestim gebeliğin başından beri beyaz un tuketmiyorum zaten canım

Ben carters için demiştim lcw ve h&m den bi tık küçük diye. Tam bebek kıyafeti bayılıyorum cartersa miniminnoş lcw kalıpları şaka gibi gerçekten bazen alt-üst arasında bile diyosun ki aynı bebek için mi yapmışlar bunu baskılı kıyafetler haricinde ben de alıyorum güzel (bi de artık uygun) bulunca kızıma lcwden. H&m de kütür kütür gerçekten hem de aşırı sevimliler, baskılarına falan hiç bişey olmuyor milyon kez yıkansa da. zaradan ben en cok mont gibi dış giyim alıyorum. Normalde pahalı geliyor indirimde de ben yakalayamıyorum bi türlü. Pançoya nedense hiç elim gitmedi benim annem hediye alacağında hep ordan alır şaşmaz ama o da çok kaliteli. Bi de özellikle fermuarlı sweatshirt falan alacaksam kızıma Gap tercih ediyorum ne çekme ne solma ne tülenme hiç sıkıntı yaşamadım daha. Marks&Spencer’in de ürünleri güzel oluyor ama indirim yakalamak lazım. Gerçi artık herşey için indirim kovalamak lazım

Ya bi enfeksiyon ne başını ağrıttı insallah geçer bir an önce sen de rahata erersin.

Bebekler Ramazan'da geliyor ben de bayramlık baktım ordan
Öğrendim öğreneli kendime daha çöp aldığım yok bebekler tahtını kurdu şimdiden
Çok beğendiysen var olan bedenini al sonuçta illaki bir zaman diliminde giyecek

Evet aramızda bir hafta var. 22+1im bugün 32de çıkınca 16 hafta sonra tam okul kapanmasına denk geliyor. Seminer dönemi hariç

Benim doktor hic vitamin vermiyor gece kramplarindan bahsettim sut ic dio bana bu saaten sonra doktorumu degistirmelimiyim bilmiyorum 24 hafta oldu. Simdi kan tahlili yaptirdim ferritin demir baya düşük bakalim ne yapacak?
Bana da doktorum kalsiyum eksikliğinden kemik ağrıları olur demişti ama ben kalsiyum kullanıyorum yine de her gün olmasa da. Multivitamin ve d vit de alıyorum. Demirim düşük diye demire de başladık. Buradaki hemen hemen bütün arkadaşlar omegalı bir multivitamin ve d vit kullanıyor. Bazı doktorlar tercih etmiyormuş ama özellikle balık haftada iki kez tüketmiyorsanız omega önemli. D vitamini de mühim, ki şu an kıştayız. Başka bir doktora randevu alma şansınız yok mu?

Kızlar yeni gelen cicileri oğlumun bibaby diye bir markadan aldım trendyolda. 250 tl ye buldum, son kalmıştı. 10’lu Takım için çok iyi fiyat. Satıcı ceybebe, kendi sitelerinde de uyguna satıyorlar diye gördüm. Kalitesi beklediğimden iyi çıktı parasına göre. Bu ikinci 10’lu Takım oldu, yeterli gelir artık diye düşünüyorum. Düşünen varsa bakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…