2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İnşAllah canım burda da birçok arkadaşımız hasta korkuyorum açıkçası. Evet annemde kaldım üç hafta, şimdi kendi evime geçeceğim bi duygusallık var ki sorma bu günlerime bin şükür
Allahim yokluklarini göstermesin bende iş dışında hiç bir şey yapmıyorum ewe gidip pers gibi yatıyorum annemle aynı binadayiz şükür hergun onda yiyoruz yada getiriyor yoksa ne yapardım bilmem

Ben yıllardır sek süt ün günlük cam şişesinin üzerinde yoğurtluk yazanıyla yoğurt yapıyorum, taş gibi oluyor. Migros ve macrolarda oluyor, tavsiye ederim mutlaka deneyin tutacaktır
Kaynatmadan, serçe parmağımı hafif yakacak düzeye gelene kadar ısıtıp yoğurt ekliyorum. Geceden sabaha mutfak masasının üzerinde thy nin verdiği şallara sararak bekletip sabah buzdolabına kaldırıyorum

Ayy çok güzelmiş takım fiyat olarak da harika çok iyi denk gelmiş kimbilir nasıl yakışacak, keyifle giysin insallah

Allahim yokluklarini göstermesin bende iş dışında hiç bir şey yapmıyorum ewe gidip pers gibi yatıyorum annemle aynı binadayiz şükür hergun onda yiyoruz yada getiriyor yoksa ne yapardım bilmem
Aynen ya benim de annen yakın en büyük şansım, hergün orda yiyoruz bu ara sağolsun o olmasa halim haraptı.

Aminn Amin canım Rabbim başımızdan eksik etmesin onları

Su yeşili giyinen bir yakışıklı düşünemiyorum maşAllah kuzuma
Ben de bugün civilden birkaç parça aldım, aldıklarımın hepsi hem fiyat hem ürün kalitesi olarak içime sindi. 0-3 ayı bitirdim diyebilirim son bir takım 5'li hastane çıkışı alacağım sadece

Aa sevindim, karar verip alamıyoruz demiştin ya, böyle böyle öğreniyoruz işte. Aldıklarımızı bebişlerimizin üstünde görelim inşallah

Aa sevindim, karar verip alamıyoruz demiştin ya, böyle böyle öğreniyoruz işte. Aldıklarımızı bebişlerimizin üstünde görelim inşallah
Aminn canım
Ben 0-3 aldım kayınvalideme gösterdim, dedi ki bez takılacak bebeğe pantolonların ağ kısmı çok küçük bir büyüğünü alsaydın.
Tam tahmin ettiğim gibi yani yarın gidip bir büyüğünü almayı düşünüyorum ama ürün kalitesi olarak çok çok beğendim. İndirim vardı çünkü ürünlerde bedenler hep tükenmiş. Takımları birbirine uydurarak yaptık eşimle

Bez takılacak ama totoları çok küçük onların daha annesi içine sinmesine çok sevindim bıcır bıcır içinde sevinçle oynaşın inşallah

Canım ben oğlumda almıştım ve çok uzun süre kullandım çok rahat ettim sayesinde hiç problem yaşamadım. Sevi bebenin di benim aldığımın kumaşı çıkıyordu ve bi bölmesinde kiraz çekirdeği torbası koymak için yer vardı aradım şimdi sana atmak için bulamadım. Hala duruyor sapasağlam onu kullanacağım

Mutlaka denerim

Hep onu görüyorum. Sevi bebe. Ondan alırım o zaman canım

Original çöp poşeti ne kadar süre götürür acaba?
Bayağı gidiyordu canım yani beni üzmedi orjinal olmaması oyuzden sakladım halen kullanmayı düşünüyorum için rahat olsun.Buyuk kolyalik oluyor koku ve sürekli bez çıkarma derdinden kurtarıyor.esimin midesi çok hassas kokudan hemen etkileniyor keşke ilk çocuğumuz da alsaymisiz demişti.

Biz yiğenimde çok kullanmıştık reflü yatağını. Gün içinde yanımızda uyuduğunda , odadan odaya taşırken falan çok faydasını gördük özellikle. Çok rahat uyuyordu o yatakta ilk aylarda. Şimdi onun yatağını kullanacağım bende inşallah yeniden almaya gerek duymadık ama gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim

Alayım ben de.
Onun markası nedir peki?

Ay arkadasiniz hamile oldugunuzu biliyosa belki geri verir ( ben olsam verirdim yani cok uzuluyorum boyle cocuk dusunmuyorum diyip verilen biseylere yine ihtiyac duyulunca valla (
Çok samimi değiliz ya maaelesef halden de anlıyor insan böyle durumlarda.Gercekten bazi çocuklar insanin elini ayağını karıştırıyor bisim 3. Çocuğumuz ilk çocuğumuz gibi geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…