- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.481
Allahim yokluklarini göstermesin bende iş dışında hiç bir şey yapmıyorum ewe gidip pers gibi yatıyorum annemle aynı binadayiz şükür hergun onda yiyoruz yada getiriyor yoksa ne yapardım bilmemİnşAllah canımburda da birçok arkadaşımız hasta korkuyorum açıkçası. Evet annemde kaldım üç hafta, şimdi kendi evime geçeceğim bi duygusallık var ki sorma bu günlerime bin şükür
Ben yıllardır sek süt ün günlük cam şişesinin üzerinde yoğurtluk yazanıyla yoğurt yapıyorum, taş gibi oluyor. Migros ve macrolarda oluyor, tavsiye ederim mutlaka deneyin tutacaktırDün doktorum bana da dedi. Yoğurt süt kefir peynir. Bunları tüketiyorsun di mi dedi.
Süt iyi gelmiyor ama diğerlerini tüketiyorum dedim. Zaten peynir ve yoğurt onun yerini alabilir. Sorun değil dedi.
Yoğurdu da özellikle vurguladı.
Sen evde yaptığın bir yoğurdu mu yiyorsun? Yoksa hazır mı tüketiyorsun? Ben karışık tükettim bunca zaman. Ama arada bi manda yoğurdu getirttik. Şimdi de ev yoğurdu yapan bi yer var ordan mı alsam diyorumkendi yaptığımı beğenmiyorum. Çünkü doğru düzgün süt yok bence istanbulda. Doğu görevindeyken evde yaptığım yoğurtlar mükemmel olurdu. Buralarda o tat yok mecbur yapan birini bulup alıcam
Kızlar yeni gelen cicileri oğlumunbibaby diye bir markadan aldım trendyolda. 250 tl ye buldum, son kalmıştı. 10’lu Takım için çok iyi fiyat. Satıcı ceybebe, kendi sitelerinde de uyguna satıyorlar diye gördüm. Kalitesi beklediğimden iyi çıktı parasına göre. Bu ikinci 10’lu Takım oldu, yeterli gelir artık diye düşünüyorum. Düşünen varsa bakabilir Eki Görüntüle 3178243
Aynen ya benim de annen yakın en büyük şansım, hergün orda yiyoruz bu ara sağolsun o olmasa halim haraptı.Allahim yokluklarini göstermesin bende iş dışında hiç bir şey yapmıyorum ewe gidip pers gibi yatıyorum annemle aynı binadayiz şükür hergun onda yiyoruz yada getiriyor yoksa ne yapardım bilmem
İyi olmama sevindim canım inşAllah birkaç güne hiçbir şeyin kalmazAzaldi iyice kuzum standart grip gibiyim suan 1-2 gune gececek sanirim bugun ayaklandim biraz iyi geldi allah kimseye yasatmasin vallahi neler cektim
Aminn Amin canım Rabbim başımızdan eksik etmesin onlarıAllahim yokluklarini göstermesin bende iş dışında hiç bir şey yapmıyorum ewe gidip pers gibi yatıyorum annemle aynı binadayiz şükür hergun onda yiyoruz yada getiriyor yoksa ne yapardım bilmem
Su yeşili giyinen bir yakışıklı düşünemiyorumKızlar yeni gelen cicileri oğlumunbibaby diye bir markadan aldım trendyolda. 250 tl ye buldum, son kalmıştı. 10’lu Takım için çok iyi fiyat. Satıcı ceybebe, kendi sitelerinde de uyguna satıyorlar diye gördüm. Kalitesi beklediğimden iyi çıktı parasına göre. Bu ikinci 10’lu Takım oldu, yeterli gelir artık diye düşünüyorum. Düşünen varsa bakabilir Eki Görüntüle 3178243
Aa sevindim, karar verip alamıyoruz demiştin ya, böyle böyle öğreniyoruz işte. Aldıklarımızı bebişlerimizin üstünde görelim inşallahSu yeşili giyinen bir yakışıklı düşünemiyorummaşAllah kuzuma
Ben de bugün civilden birkaç parça aldım, aldıklarımın hepsi hem fiyat hem ürün kalitesi olarak içime sindi. 0-3 ayı bitirdim diyebilirim son bir takım 5'li hastane çıkışı alacağım sadece
Evet uzun süredir böyle. Sebebini anlayamadımSizde hamilelik takvimleri gorunuyor mu? Bende ne benim de ne sizinki gorunuyor da sasirdim bi an
Aminn canımAa sevindim, karar verip alamıyoruz demiştin ya, böyle böyle öğreniyoruz işte. Aldıklarımızı bebişlerimizin üstünde görelim inşallah
Bez takılacak ama totoları çok küçük onların daha annesiAminn canım
Ben 0-3 aldım kayınvalideme gösterdim, dedi ki bez takılacak bebeğe pantolonların ağ kısmı çok küçük bir büyüğünü alsaydın.
Tam tahmin ettiğim gibi yaniyarın gidip bir büyüğünü almayı düşünüyorum ama ürün kalitesi olarak çok çok beğendim. İndirim vardı çünkü ürünlerde bedenler hep tükenmiş. Takımları birbirine uydurarak yaptık eşimle
Canım ben oğlumda almıştım ve çok uzun süre kullandım çok rahat ettim sayesinde hiç problem yaşamadım. Sevi bebenin di benim aldığımın kumaşı çıkıyordu ve bi bölmesinde kiraz çekirdeği torbası koymak için yer vardı aradım şimdi sana atmak için bulamadım. Hala duruyor sapasağlam onu kullanacağımReflü yatağı aldın mı canım? Ben de alsam mı diyorumailemde de hep mide sıkıntıları var benim de hassas. O yüzden ekstra önemli bir konu benim için. Aldıysan hangi markayı aldın?
acaba almalı mı gerçekten korur mu
Ben yıllardır sek süt ün günlük cam şişesinin üzerinde yoğurtluk yazanıyla yoğurt yapıyorum, taş gibi oluyor. Migros ve macrolarda oluyor, tavsiye ederim mutlaka deneyin tutacaktır
Kaynatmadan, serçe parmağımı hafif yakacak düzeye gelene kadar ısıtıp yoğurt ekliyorum. Geceden sabaha mutfak masasının üzerinde thy nin verdiği şallara sararak bekletip sabah buzdolabına kaldırıyorum
Canım ben oğlumda almıştım ve çok uzun süre kullandım çok rahat ettim sayesinde hiç problem yaşamadım. Sevi bebenin di benim aldığımın kumaşı çıkıyordu ve bi bölmesinde kiraz çekirdeği torbası koymak için yer vardı aradım şimdi sana atmak için bulamadım. Hala duruyor sapasağlam onu kullanacağım
Bayağı gidiyordu canım yani beni üzmedi orjinal olmaması oyuzden sakladım halen kullanmayı düşünüyorum için rahat olsun.Buyuk kolyalik oluyor koku ve sürekli bez çıkarma derdinden kurtarıyor.esimin midesi çok hassas kokudan hemen etkileniyor keşke ilk çocuğumuz da alsaymisiz demişti.Original çöp poşeti ne kadar süre götürür acaba?
Biz yiğenimde çok kullanmıştık reflü yatağını. Gün içinde yanımızda uyuduğunda , odadan odaya taşırken falan çok faydasını gördük özellikle. Çok rahat uyuyordu o yatakta ilk aylarda. Şimdi onun yatağını kullanacağım bende inşallah yeniden almaya gerek duymadıkReflü yatağı aldın mı canım? Ben de alsam mı diyorumailemde de hep mide sıkıntıları var benim de hassas. O yüzden ekstra önemli bir konu benim için. Aldıysan hangi markayı aldın?
acaba almalı mı gerçekten korur mu
Biz yiğenimde çok kullanmıştık reflü yatağını. Gün içinde yanımızda uyuduğunda , odadan odaya taşırken falan çok faydasını gördük özellikle. Çok rahat uyuyordu o yatakta ilk aylarda. Şimdi onun yatağını kullanacağım bende inşallah yeniden almaya gerek duymadıkama gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim
Çok samimi değiliz ya maaelesef halden de anlıyor insan böyle durumlarda.Gercekten bazi çocuklar insanin elini ayağını karıştırıyor bisim 3. Çocuğumuz ilk çocuğumuz gibi geliyorAy arkadasiniz hamile oldugunuzu biliyosa belki geri verir( ben olsam verirdim yani cok uzuluyorum boyle cocuk dusunmuyorum diyip verilen biseylere yine ihtiyac duyulunca valla (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?