- 18 Ekim 2022
- 2.072
- 2.826
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.521
Biraz eski bir mesaj ama biz artık dışarıdan temasla hissedebiliyoruz. Gözle de görülüyor hareketiKızlar eşiniz ya da başka birisi elini sizin karnınıza koyduğunda bebek hareket ettiğinde hissedebiliyor mu? Yoksa bunlar daha ileriki haftalarda mı oluyor? Dışarıdan bebek hareketlerinin gözlemlenmesi 30. haftalarda oluyor diye okumuştum ama temasla hissedilebilir mi acaba ya?
Ben melio modelini aldım birkaç ay önce yurtdışından. Aton5 anakucağı, adaptör, yağmurluk, kışlık tulum ve bardaklığı ile birlikte 13.000 tl gibi bir fiyata gelmişti. Hatta sonra Kasım indirimine girmişti aldığımız yerde yaklaşık 2000 tl kadar daha pahalıya almış olduk diye üzüldük. Sanırım şimdi operaistanbul da kampanya yapmış Türkiye’den almayı düşünenler için çok iyi fırsat çünkü operaistanbul birdenbire çok orantısız zam yapıyor.Kızlar cybex bebek arabası alan var mı?
Ya niye bukadar canım yanıyor anlamıyorum 3 çocuğumda da yatmadım ben araları da e yaş yani çok yakın da değil bebegim zarar görecek korkusu ayrı acı eşiğimde çok düşmüş herhalde.Lutfen dinlen birak ev darma duman kalsın
Tam onu diyecektim canım Melio Şuan adaptörü ile birlikte 14 bin balios ise 17 bin, balios daha ağır sanırım daha büyük ama çift yönlü olması melionun hafifliği vs. çok hoşuma gitti kaçırmadan denemeden alsam mı şuan daha Ocak ortasına kadar doğudayım gidip bakamam, Melio 3 yaşa kadar kullanım diyor balios 4 yaş tekerleri büyük çünkü bilemedim, tavsiye eder misin, eşim istiyorsan alalım dedi kaçırmasam miBen melio modelini aldım birkaç ay önce yurtdışından. Aton5 anakucağı, adaptör, yağmurluk, kışlık tulum ve bardaklığı ile birlikte 13.000 tl gibi bir fiyata gelmişti. Hatta sonra Kasım indirimine girmişti aldığımız yerde yaklaşık 2000 tl kadar daha pahalıya almış olduk diye üzüldük. Sanırım şimdi operaistanbul da kampanya yapmış Türkiye’den almayı düşünenler için çok iyi fırsat çünkü operaistanbul birdenbire çok orantısız zam yapıyor.
Hiç bilmem böyle şeyleri canım sağol hiç bu kadar internet Alışveriş yapmıyordum bebek arttırdıŞu an baktım da benim aldığım bebek arabası, puseti ve adaptörü 24 bine geliyor.Biz hepsini 19 bine aldık geçen günkü kampanyadan. Ne çabuk fiyatlar artıyor anlamıyorum. Bi de Hepsiburada’da Linkgelir diye bir şey var. Belki biliyorsunuzdur. Siz bir liste oluşturup yakınınızdan biri o liste üzerinden alışveriş yaparsa size aldığınız ürünün yüzde 10u kadar Hepsipay para hediye ediyor. Öyle aldık. Yani 1900 lira da hepsipay hesabıma yatacak diğer ay bir aksilik çıkmazsa. Bana 17 bine malolmuş gibi olacak. Resmen tasarruf yapıcaz diye akla karayı seçiyoruz.
Ağrılı kasilmami yasiyorsunuzYa niye bukadar canım yanıyor anlamıyorum 3 çocuğumda da yatmadım ben araları da e yaş yani çok yakın da değil bebegim zarar görecek korkusu ayrı acı eşiğimde çok düşmüş herhalde.
21+1 im gecen haftya kadar hic hissetmiyordum bende ama benim oglan tam bir cilgin cikti asla ama asla durmuyor ya surekli kipir kipir hergun enaz 15-20 kez hissdiyorum ozellikle iki gundur artik baya kuvvetli hareketlere donustu resmen sirtustu yattigimda ittiriyor dön artik annis diyeBiraz eski bir mesaj ama biz artık dışarıdan temasla hissedebiliyoruz. Gözle de görülüyor hareketiaz önce eşimin elini koydum karnıma, oha sen daha küçücüksün bu ne güç diyo
Ben de oturup sırtımı yasladığımda açıyorum göbeğimi izliyorum21+1 im gecen haftya kadar hic hissetmiyordum bende ama benim oglan tam bir cilgin cikti asla ama asla durmuyor ya surekli kipir kipir hergun enaz 15-20 kez hissdiyorum ozellikle iki gundur artik baya kuvvetli hareketlere donustu resmen sirtustu yattigimda ittiriyor dön artik annis diyeama bir turlu esime denk gelmedi o elini koydugu an duruyor hemen
Bu hafta alicam canim yurtdisi seyahatim var haftaici ordan getiricem ama eesy twist modelini burda inceledim sindi icimeKızlar cybex bebek arabası alan var mı?
Canim yurtdisindan getirirken onlari ucak bagajina mi verdin direkr bir sorun cikardilar mi?Ben melio modelini aldım birkaç ay önce yurtdışından. Aton5 anakucağı, adaptör, yağmurluk, kışlık tulum ve bardaklığı ile birlikte 13.000 tl gibi bir fiyata gelmişti. Hatta sonra Kasım indirimine girmişti aldığımız yerde yaklaşık 2000 tl kadar daha pahalıya almış olduk diye üzüldük. Sanırım şimdi operaistanbul da kampanya yapmış Türkiye’den almayı düşünenler için çok iyi fırsat çünkü operaistanbul birdenbire çok orantısız zam yapıyor.
Çok tatlı değil mi yaBiraz eski bir mesaj ama biz artık dışarıdan temasla hissedebiliyoruz. Gözle de görülüyor hareketiaz önce eşimin elini koydum karnıma, oha sen daha küçücüksün bu ne güç diyo
Son aylarda internet elimiz ayağımız olacak gibi hissediyorum.Hiç bilmem böyle şeyleri canım sağol hiç bu kadar internet Alışveriş yapmıyordum bebek arttırdı
Balios gerçekten çok ağır ve tekerlekleri yüzünden fazla yer kaplıyor. Benim için hafiflik en önemli kriterdi bebek arabasında, Melio’nun hafifliği, çift yönlü oluşu, tentesinin tam kapanıyor olması ve tentesinin pencereli olması benim hoşuma gitti. Tek başıma kolayca açıp kapatabildim, yönünü zorlanmadan değiştirebildim. Melio tam şehir arabası ama biz çok arazide, çok bozuk yollarda geziyoruz derseniz o zaman Balios sizin için daha iyi olabilir. Eezy s twistin de yol tutuşu meliodan bir tık daha iyi geldi bana, ama tentesinde penceresinin olmaması ve oturma ünitesinin çok dar olmasından dolayı vazgeçtik. 3 yaşa kadar kullanım bana az gelmiyor, hatta çocuk yürümeye başladıktan sonra bazen inip kendisi de yürümek isteyecektir böyle durumda hem çocuğu kontrol etmek hem bebek arabasını tutmak gerekecek o yüzden bebek büyüdüğünde bence bebek arabasının hafif ve kolay kontrol edilebilir olması daha da önemli, bence çoğu kişi bu yüzden çocuk büyüyünce baston bebek arabasına geçiyor. Biz eğer kızımız bebek arabasını çok severse ve artık Melionun yetmemeye başladığını hissedersek, onu satıp Qbit all city’ye geçmeyi düşündük. Eğer ben tek bir tane bebek arabası almayı düşünüyorum satıp tekrar bakmayla uğraşamam derseniz onu da öneririm, etrafımda onu kullanan çok arkadaşım var memnunlar hatta 2 çocuğunu onunla büyüten var, bana çok sağlam geliyor o araba. Travel sistem olarak geçmiyor ama Ankara’daki bebek houseda bize isterseniz kumaşını söküp o şekilde adaptörü ile ana kucağını takabiliriz demişlerdi. Kumaşını sökmeden oturma ünitesinin üstüne de direk ana kucağı takılabiliyor tabiki. Onun da riski tek yönlü olması, bazı bebekler belli bir gelişim dönemine kadar anneyi görmeden bebek arabasında durmak istemeyebiliyor çünkü, bu durumda bebek huzursuz olacağı için onu da sınırlı kullanabilirsiniz. Gerçekten tüm özelliklerin bir arada olduğu bir bebek arabası yok bir şekilde bir veya birkaç risk alınacak, bu durumda bizim için hangi özelliklerin en önemli olduğunu düşünüp karar vermek en mantıklısı.Tam onu diyecektim canım Melio Şuan adaptörü ile birlikte 14 bin balios ise 17 bin, balios daha ağır sanırım daha büyük ama çift yönlü olması melionun hafifliği vs. çok hoşuma gitti kaçırmadan denemeden alsam mı şuan daha Ocak ortasına kadar doğudayım gidip bakamam, Melio 3 yaşa kadar kullanım diyor balios 4 yaş tekerleri büyük çünkü bilemedim, tavsiye eder misin, eşim istiyorsan alalım dedi kaçırmasam mi
Göbeğim altına iğne batıyo gibi oluyor çok rahatsız edici bu his yaa bazen de vajina tarafına oluyor bu da mı rahim büyüdüğünden
Binek araç ile geldik sıkıntı çıkarmadılar, uçağı bilmiyorum ne yazık ki.Canim yurtdisindan getirirken onlari ucak bagajina mi verdin direkr bir sorun cikardilar mi?
Biraz eski bir mesaj ama biz artık dışarıdan temasla hissedebiliyoruz. Gözle de görülüyor hareketiaz önce eşimin elini koydum karnıma, oha sen daha küçücüksün bu ne güç diyo
Günaydın kizlar21+1 im gecen haftya kadar hic hissetmiyordum bende ama benim oglan tam bir cilgin cikti asla ama asla durmuyor ya surekli kipir kipir hergun enaz 15-20 kez hissdiyorum ozellikle iki gundur artik baya kuvvetli hareketlere donustu resmen sirtustu yattigimda ittiriyor dön artik annis diyeama bir turlu esime denk gelmedi o elini koydugu an duruyor hemen
Aa anladim canim tesekkur ederimmBinek araç ile geldik sıkıntı çıkarmadılar, uçağı bilmiyorum ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?