2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Biraz eski bir mesaj ama biz artık dışarıdan temasla hissedebiliyoruz. Gözle de görülüyor hareketi az önce eşimin elini koydum karnıma, oha sen daha küçücüksün bu ne güç diyo

Kızlar cybex bebek arabası alan var mı?
Ben melio modelini aldım birkaç ay önce yurtdışından. Aton5 anakucağı, adaptör, yağmurluk, kışlık tulum ve bardaklığı ile birlikte 13.000 tl gibi bir fiyata gelmişti. Hatta sonra Kasım indirimine girmişti aldığımız yerde yaklaşık 2000 tl kadar daha pahalıya almış olduk diye üzüldük. Sanırım şimdi operaistanbul da kampanya yapmış Türkiye’den almayı düşünenler için çok iyi fırsat çünkü operaistanbul birdenbire çok orantısız zam yapıyor.

Tam onu diyecektim canım Melio Şuan adaptörü ile birlikte 14 bin balios ise 17 bin, balios daha ağır sanırım daha büyük ama çift yönlü olması melionun hafifliği vs. çok hoşuma gitti kaçırmadan denemeden alsam mı şuan daha Ocak ortasına kadar doğudayım gidip bakamam, Melio 3 yaşa kadar kullanım diyor balios 4 yaş tekerleri büyük çünkü bilemedim, tavsiye eder misin, eşim istiyorsan alalım dedi kaçırmasam mi

Hiç bilmem böyle şeyleri canım sağol hiç bu kadar internet Alışveriş yapmıyordum bebek arttırdı

Biraz eski bir mesaj ama biz artık dışarıdan temasla hissedebiliyoruz. Gözle de görülüyor hareketi az önce eşimin elini koydum karnıma, oha sen daha küçücüksün bu ne güç diyo
21+1 im gecen haftya kadar hic hissetmiyordum bende ama benim oglan tam bir cilgin cikti asla ama asla durmuyor ya surekli kipir kipir hergun enaz 15-20 kez hissdiyorum ozellikle iki gundur artik baya kuvvetli hareketlere donustu resmen sirtustu yattigimda ittiriyor dön artik annis diye ama bir turlu esime denk gelmedi o elini koydugu an duruyor hemen

Ben de oturup sırtımı yasladığımda açıyorum göbeğimi izliyorum arada hareket etsin diye pıt pıt vuruyorum, o da vuruyor çok hoşuma gidiyor hissetmek, bu kadar hoşlanacağımı düşünmemiştim

Canim yurtdisindan getirirken onlari ucak bagajina mi verdin direkr bir sorun cikardilar mi?

Çok tatlı değil mi ya Benim eşim ilk hareket ettiğinde çok duygulanmıştı, sizinki de çok sevinmiştir eminim. Böyle dışarıdan elini ayağını göreceğimiz günler de gelir inşallah.

Balios gerçekten çok ağır ve tekerlekleri yüzünden fazla yer kaplıyor. Benim için hafiflik en önemli kriterdi bebek arabasında, Melio’nun hafifliği, çift yönlü oluşu, tentesinin tam kapanıyor olması ve tentesinin pencereli olması benim hoşuma gitti. Tek başıma kolayca açıp kapatabildim, yönünü zorlanmadan değiştirebildim. Melio tam şehir arabası ama biz çok arazide, çok bozuk yollarda geziyoruz derseniz o zaman Balios sizin için daha iyi olabilir. Eezy s twistin de yol tutuşu meliodan bir tık daha iyi geldi bana, ama tentesinde penceresinin olmaması ve oturma ünitesinin çok dar olmasından dolayı vazgeçtik. 3 yaşa kadar kullanım bana az gelmiyor, hatta çocuk yürümeye başladıktan sonra bazen inip kendisi de yürümek isteyecektir böyle durumda hem çocuğu kontrol etmek hem bebek arabasını tutmak gerekecek o yüzden bebek büyüdüğünde bence bebek arabasının hafif ve kolay kontrol edilebilir olması daha da önemli, bence çoğu kişi bu yüzden çocuk büyüyünce baston bebek arabasına geçiyor. Biz eğer kızımız bebek arabasını çok severse ve artık Melionun yetmemeye başladığını hissedersek, onu satıp Qbit all city’ye geçmeyi düşündük. Eğer ben tek bir tane bebek arabası almayı düşünüyorum satıp tekrar bakmayla uğraşamam derseniz onu da öneririm, etrafımda onu kullanan çok arkadaşım var memnunlar hatta 2 çocuğunu onunla büyüten var, bana çok sağlam geliyor o araba. Travel sistem olarak geçmiyor ama Ankara’daki bebek houseda bize isterseniz kumaşını söküp o şekilde adaptörü ile ana kucağını takabiliriz demişlerdi. Kumaşını sökmeden oturma ünitesinin üstüne de direk ana kucağı takılabiliyor tabiki. Onun da riski tek yönlü olması, bazı bebekler belli bir gelişim dönemine kadar anneyi görmeden bebek arabasında durmak istemeyebiliyor çünkü, bu durumda bebek huzursuz olacağı için onu da sınırlı kullanabilirsiniz. Gerçekten tüm özelliklerin bir arada olduğu bir bebek arabası yok bir şekilde bir veya birkaç risk alınacak, bu durumda bizim için hangi özelliklerin en önemli olduğunu düşünüp karar vermek en mantıklısı.

Göbeğim altına iğne batıyo gibi oluyor çok rahatsız edici bu his yaa bazen de vajina tarafına oluyor bu da mı rahim büyüdüğünden

Evet öyleymiş. Bende sırf o yüzden rapor alıp işe gitmedim geçen pzt. Doktor baktı her şey yolunda dedi. Endişe etme. Bir de kabızlık var mı diye sordu önce. Ama bende öyle bir durum yok. Belki gaz sancısı olabilir diye de düşündürüyor bu durum.
Eğer o değilse rahim büyüyor kaslar geriliyor gibi şeyler söyledi.
Zaten sonra geçti. Ama bu ağrıdan önceki 2 gün çok yoğun geçmişti ve çok ayakta kalmıştım. O da beni sarstı sanırım. Pekçok etken olabilir yani.

Ahh biz de bu sabah yaşadık.
Eşim elini karnıma koydu bi anda “hadi kızım vur” dedi ve o an hareket etti kızım.
bu kadar tesadüfe şaşırdık tabii. Der demez pıt oldu. Ben dışardan hissetmemiştir diye düşündüm sadece kendim içerden hissettim sandım.
Ama eşim de hissetti ve bana yerini de gösterdi. Sol tarafta. Gerçekten hissetmiş. Hala inanılmaz geliyor. Çok güzeldi eridik bittik

Ebebek hepsiburada sitesinde indirimde birazcık. Üstelik kargo bedava. Bir tane daha şöyle set alsam mı diye düşündüm ama bilmiyorum. karar veremedim.
Bir de bebbek markasını beğendiğimi söylemek istiyorum. Ebebek mağazalarına girdiğinizde bakmadıysanız göz atın. Daha kaliteli oluyor.

Günaydın kizlar artık hareketler hızlandı titreşim değil tekme yiyoruz. Ben dışarıdan dün akşam gördüm bakıyordum göremiyordum, dün belirgin belliydi hareketi maşallah. Eşim korkuyor koyamıyor ama kızım çok istiyor hissetmeyi ama farkedemiyor daha ona da üzülüyor

Kızlar bu bu bebek toplanıyor kasılma dediğiniz şey ağrılı mı? Bazı sabahlar veya akşam bebek sağ tarafıma geçiyo sanki o taraf şiş oluyo sol daha inik oluyo ama ağrım olmuyor bu kasılmamı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…